Acasă Stiri Două variante ale lui Galaxy Note 9 certificate în China

Două variante ale lui Galaxy Note 9 certificate în China

Galaxy Note 8 de anul trecut a fost lansat în luna septembrie. Acum au apărut două variante certificate ale phablet-ului Samsung Galaxy Note 9 pe site-ul China Ministry of Industry and Information Technology (CMIIT). Certificarea sugerează că Galaxy Note 9 ar putea fi prezentat mult mai devreme în acest an.

Luna trecuta, au fost mai multe zvonuri că, spre deosebire de Galaxy Note 8 de anul trecut, Samsung intenționează să lanseze Galaxy Note 9 în iulie sau august. În acest fel, Samsung poate evita o lansare simultană și poate concura mai bine cu trio-ul așteptat al telefoanelor Apple iPhone X din 2018. Acestea ar trebui prezentate și lansate în septembrie.

Conform ultimelor informații, două variante Galaxy Note 9 au primit certificarea în China. Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China (CMIIT) a certificat telefonul Samsung cu numărul de model SM-N9600 pe 21 martie a acestui an. A urmat aprobarea pentru SM-N9608 în 24 aprilie 2018. Din păcate, documentația pentru ambele modele nu include imagini și nici un fel de specificații.

Luna trecută, SM-N960U a trecut prin testul de referință Geekbench. Testul a arătat că versiunile din S.U.A. și din China ale telefonului vor fi alimentate de procesorul octa-core de 1,77Ghz Qualcomm Snapdragon 845. Pe celelalte piețe internaționale, ne așteptăm să vedem procesorul Samsung Exynos 9810 sub capotă. Smartphone-ul premium a obținut un scor de referință de 8.806 de puncte în multi-core și 2.190 puncte cu procesorul single-core. La testarea modelului SM-N960U pe benchmark am văzut 6 GB de memorie RAM în interior, cu Android 8.1 Oreo preinstalat.

Un procesor multi-core este o componentă de calcul cu două sau mai multe unități centrale de procesare, numite nuclee, care citesc și execută instrucțiunile unui program. Nucleele pot procesa simultan mai multe date în același timp, crescând viteza procesorului. Procesoarele au fost dezvoltate, inițial, cu un singur nucleu single-core.

Ne așteptăm ca Galaxy Note 9 să aibă aceleași camere de 12MP în spate ca cele găsite pe Galaxy S9+. Note 8 a fost primul smartphone Galaxy cu o cameră duală, pare plauzibil că Note 9 va avea o cameră dublă similară cu cea a modelului Galaxy S9+.

Samsung a vrut de mai multe ori să introducă senzorul de amprente digitale în display, există șanse mari să vedem pe Note 9 un scaner de amprente sub-afișaj. În ce privește afișajul, Samsung Note 9 primește un afișaj similar cu cel al predecesorului său, un display Super AMOLED QHD+ de 6,3 inch sau de 6,4 inch cu un raport al aspectului de 18,5: 9.

De asemenea, am putut vedea o baterie de 4.000mAh inclusă. Bixby 2.0 va fi de asemenea introdus pentru prima dată pe Note 9. Versiunea 2.0 oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica mai ușor cu ajutorul asistentului vocal inteligent a lui Samsung.

Zvonurile sugerează că, spre deosebire de Samsung Galaxy S9 unde avem „Camera Reimagined„, accentul pus pe Galaxy Note 9 va fi mai degrabă pe celebrul stilou S Pen decât pe aparatul foto, cu sloganul „Writing Reimagined„, scris re-imaginat. Acest lucru pare să indice o metodă de operare îmbunătățită pentru stiloul Samsung. Am scris deja despre acest lucru, după ce Samsung a solicitat diverse brevete pentru un S Pen îmbunătățit.

Se știe puțin despre preț. În principiu, smartphone-urile devin un pic mai scumpe în fiecare an. Anul trecut, Samsung a ales un preț de vânzare recomandat de 999 de euro. Întrebarea este, va depăși producătorul sud-coreean limita magică de 1000 €?

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...