Verizon, Samsung și KT colaborează pentru promovarea 5G

1154
Președinții și directorii executivi de la KT (Korea Telekom) și Verizon efectuează apeluri video live folosind soluțiile Samsung de rețea end-to-end de 5G, prin aceasta companiile demonstrează viabilitatea prototipului rețelei 5G. KT, Verizon și Samsung Electronics s-au alăturat pentru a demonstra soluțiile propuse de Samsung pentru 5G și au efectuat un apel video live de succes, realizat în 5G între Minneapolis, SUA și Seul, Coreea de Sud, în timpul unui eveniment sportiv sponsorizat. Conexiunea video internațională de 5G, care a inclus soluțiile Samsung 5G end-to-end în fiecare locație, a servit ca un exemplu de utilizare a dispozitivelor mobile și a conectivității 5G,  care este tot mai aproape de realitate. „Este o mare plăcere să vedem unde duc toate investițiile pe care le facem în ceea ce privește specificațiile 5G„, a declarat Hong-beom Jeon, vicepreședinte executiv la Korea Telekom. „Faptul că 5G nu mai este un vis se datorează colaborărilor pe care le-am efectuat cu operatori precum Verizon și furnizori precum Samsung„. „Prin colaborarea strânsă cu Samsung și KT vom face în cele din urmă din 5G o realitate„, a declarat Ed Chan, vicepreședinte senior Verizon. „Văzând soluțiile Samsung de 5G, inclusiv un prototip de lucru 5G, vedem rodul colaborării noastre în accelerarea disponibilității unei mobilități comerciale 5G pentru clienți, la Verizon, nu așteptăm viitorul, îl construim„. „Această demonstrație realizată astăzi împreună cu KT și Verizon reprezintă o piatră de hotar imensă pentru noi, arătând contribuția noastră la dezvoltarea specificațiilor globale timpurii de 5G” a declarat Woojune Kim, vicepreședinte și șef al North American Business, Samsung Electronics. Samsung a permis demonstrarea experiențelor de 5G prin furnizarea de infrastructuri de rețea compuse din unități de acces de 28GHz 5G, routere de acasă 5G (CPE) și rețeaua virtuală de bază, precum și prototipul dispozitivului 5G.

Verizon Communications Inc. cu sediul în New York City, a avut venituri de 126 miliarde de dolari în 2017. Compania operează pe cea mai fiabilă rețea wireless a Americii și pe cea mai performantă rețea din lume, oferind soluții integrate companiilor din întreaga lume. Are aproximativ un miliard de abonați în întreaga lume.

Printre produsele de rețea Samsung 5G la evenimentul sportiv sponsorizat de Verizon și KT se numără prototipul complet portabil 5G – capabil să ruleze pe viteze multi-gigabit pe secundă prin rețele de 5G, precum și cele mai recente viteze de rețea LTE 4G. Cele trei companii au lucrat îndeaproape în domeniul cercetării și dezvoltării 5G începând din 2015, inclusiv la Technical Forum 5GT (5GTF) al Verizon și în Special Interest Group 5G SIG din Coreea de Sud. Această colaborare a generat date valoroase care au ajutat la informarea și la accelerarea standardului global 5G.
SURSĂSamsung News