Video cu Galaxy S9 supus la un test Agresiv de Durabilitate

2047

Samsung Galaxy S9 a fost supus la tortură și a trecut cu ușurință acest test, foarte agresiv de durabilitate, realizat recent de Zack Nelson, mai cunoscut pentru canalul său YouTube JerryRigEverything. Videoclipul care poate fi văzut în această pagină, ne arată cum Samsung Galaxy S9 a fost supus la o varietate de pedepse dintre cele mai variate.

Smartphone-ul s-a dovedit a fi suficient de durabil pentru a rezista celor mai multe tipuri de deteriorări convenționale. Stratul său de sticlă Gorilla Glass 5 împiedică zgârierea, cu monede și alte ustensile ascuțite, a ecranului Infinity Display de 5,8 inch. Display-ul Super AMOLED a demonstrat un nivel ridicat de rezistență la căldură fiind capabil să se refacă chiar și după expunerea directă la foc. De asemenea, Galaxy S9 pare a fi un dispozitiv robust, Zack Nelson fiind în imposibilitatea de a-i compromite integritatea prin îndoirea acestuia din orice unghi a încercat, nici măcar până la punctul în care ar compromite etanșarea, care garantează rezistența la praf și apă.

Anul trecut, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ s-au dovedit a fi la fel de durabile, iar Samsung îmbunătățește în plus robustețea lui Galaxy S9 și S9+, adăugând o sticlă mai groasă, care oferă utilizatorilor un strat suplimentar de protecție împotriva căderilor accidentale. În timp ce însăși natura sticlei o face mai puțin potrivită pentru a rezista căzăturilor decât zgârieturilor, Samsung pare să meargă, în domeniul tehnologiei smartphone-urilor, spre o structură combinată din metal și sticlă.

Nu vă sfătuim să încercați astfel de teste cu smartphone-ul dvs., Samsung Galaxy S9 este un telefon rezistent, care a dovedit că poate supraviețui unor condiții foarte vitrege dar, este și un telefon scump. Cel mai bine este să îl protejați cu ajutorul unei huse de protecție.

Așa cum se întâmplă mereu cu ofertele emblematice ale companiei, zeci de producători de accesorii pentru smartphone-uri au lansat deja o gamă largă de huse, skin-uri și protectori de ecran, menite să ajute Galaxy S9 și Galaxy S9+ să supraviețuiască la mult mai multe abuzuri decât ar fi în mod normal.

Cele mai noi oferte de telefoane mobile de la Samsung, Galaxy S9 și S9+, sunt puțin exagerate ca preț pentru ceilalți concurenți Android, care vor comercializa telefoane pe parcursul acestui an.

Android. Andy Rubin, Andrew E. „Andy” Rubin (născut pe 22 iunie 1962) omul care a fondat compania ce a dezvoltat sistemul de operare Android. Chiar dacă i se mai spune și Android – fiind de fapt părintele acestui sistem de operare, Andy Rubin este și proprietarul unei brutării din Los Altos, California.

Gigantul high-tech din Seul spune că se așteaptă ca seria Galaxy S9 să depășească seria Galaxy S8, al cărei vânzări globale până în prezent se ridică la aproximativ 37 milioane, potrivit unor observatori din industria de telefonie mobilă. Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi lansate oficial la vânzare peste tot în lume vineri, 16 martie.

SURSĂAndroidHeadlines