Acasă Stiri Video cu Samsung Galaxy Note 8 supus la tortură, ars și îndoit

Video cu Samsung Galaxy Note 8 supus la tortură, ars și îndoit

JerryRigEverything este popular pentru testele de durabilitate, chinurile și condițiile inumane la care supune o mulțime de smartphone-uri de la toate mărcile, acum a venit rândul lui Galaxy Note 8 să fie torturat. Descoperiți în acest video modul cum acest phablet a trecut peste aceste încercări. Samsung Galaxy Note 8 a trecut cu bine peste zgârieturi, flăcări și încercările de îndoire.

Multe alte telefoane care au fost supuse unor astfel de solicitări extreme au clacat rușinos deși conform specificațiilor oferă cu totul altceva.

În urma prezentării sale oficiale la 23 august, Galaxy Note 8 a lui Samsung a fost testat și întors pe toate părțile de specialiști în telefonie și de presa de specialitate. Opinia lor pare a fi unanimă: în ciuda unor mici critici și a unui preț ridicat, Galaxy Note 8 este un smartphone Android de super clasă, poate chiar cel mai bun din toate timpurile.

Cu toate acestea, cei mai mulți dintre cei care au testat pur și simplu Note 8 au efectuat aceste teste în condiții normale de utilizare a unui telefon, încercând să-l supună unor situații întâlnite în utilizarea zilnică, căderi, stropiri cu apă, mici șocuri sau bruscarea butoanelor.

Toate aceste teste au fost trecute cu bine de Note 8, Samsung-ul emblematic se dovedește a fi foarte rezistent, aproape indestructibil.

Dar nu este cazul pentru JerryRigEverything. Telefonul Galaxy Note 8 a fost supus la un test de durabilitate extremă. Probabil pentru a descoperi ce merită cu adevărat acest smartphone sud-coreean în ceea ce privește forța și rezistența.

De la începutul videoclipului, tânărul Zack merge direct la subiect. După despachetarea smartphone-ului, el s-a grăbit să zgârie ecranul cu o lamă. La fel ca cele mai multe ecrane smartphone de la Samsung, afișajul excelent Infinity Display a lui Galaxy Note 8 rezistă până la nivelul 6 al scalei Mohs. Reamintim că și Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, dispun de același ecran. O lamă de ras nu este suficientă pentru a lăsa urme pe acest ecran.

Nu a încercat să taie morcovi, ardei, roșii și ceapă pe ecran, dar nu este prea târziu!

Datorită sticlei Corning Gorilla Glass 5, care protejează camera frontală și senzorii, Note 8 rezistă și zgârieturilor. Sticla care acoperă partea din spate a smartphone-ului este, de asemenea, Gorilla Glass 5, deci rezistă la zgârieturi până la nivelul 6 Mohs.

Mohs este o scală de duritate care permite evaluarea durității relative a unor materiale, cu precădere a nemetalelor. Ea se bazează pe capacitatea unui material de a fi zgâriat sau de a zgâria alt material. A fost inventată în anul 1812 de către mineralogul german Friedrich Mohs. Nivelul 6 rezistă până la zgârâiere cu pila de oțel.

Stiloul S Pen este sensibil la zgârieturi, dar acest lucru nu afectează funcționarea acestuia.

Camerele, scanerul cu bliț și scanerul de amprentă se află pe o platformă proeminentă, permițându-le să reziste lamei cuterului. Scanerul de amprente se zgârie, dar rămâne utilizabil și continuă să citească amprentele digitale. În mod similar, nici butoanele din metal ale lui Note 8 nu pot fi zgâriate.

În timpul testului de foc, ecranul este rezistent timp de aproximativ zece secunde. În fine, cadrul lui Galaxy Note 8 se dovedește aproape imposibil de îndoit.

În ciuda tratamentului primit de la JerryRIgEverything, Note 8 trece cu bine peste aceste agresiuni fizice și s-ar părea că nu are puncte slabe chiar dacă este încărcat cu senzori de tot felul și deschideri diferite ale porturilor, este un dispozitiv solid și bine construit.

Acest smartphone pilot din Corea de Sud pare să fie unul dintre cele mai puternice smartphone-uri Android de pe piață.

Este liniștitor să rețineți că Nota 8 nu se va sparge în caz de cădere. În ciuda tuturor celor scrise și văzute mai sus, având în vedere prețul extrem de ridicat al lui Note 8, vă sfătuim să nu încercați așa ceva acasă și mai bine să cumpărați o husă de protecție pentru acest telefon.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...