Acasă Stiri Video cu Samsung Galaxy Note 8 supus la tortură, ars și îndoit

Video cu Samsung Galaxy Note 8 supus la tortură, ars și îndoit

JerryRigEverything este popular pentru testele de durabilitate, chinurile și condițiile inumane la care supune o mulțime de smartphone-uri de la toate mărcile, acum a venit rândul lui Galaxy Note 8 să fie torturat. Descoperiți în acest video modul cum acest phablet a trecut peste aceste încercări. Samsung Galaxy Note 8 a trecut cu bine peste zgârieturi, flăcări și încercările de îndoire.

Multe alte telefoane care au fost supuse unor astfel de solicitări extreme au clacat rușinos deși conform specificațiilor oferă cu totul altceva.

În urma prezentării sale oficiale la 23 august, Galaxy Note 8 a lui Samsung a fost testat și întors pe toate părțile de specialiști în telefonie și de presa de specialitate. Opinia lor pare a fi unanimă: în ciuda unor mici critici și a unui preț ridicat, Galaxy Note 8 este un smartphone Android de super clasă, poate chiar cel mai bun din toate timpurile.

Cu toate acestea, cei mai mulți dintre cei care au testat pur și simplu Note 8 au efectuat aceste teste în condiții normale de utilizare a unui telefon, încercând să-l supună unor situații întâlnite în utilizarea zilnică, căderi, stropiri cu apă, mici șocuri sau bruscarea butoanelor.

Toate aceste teste au fost trecute cu bine de Note 8, Samsung-ul emblematic se dovedește a fi foarte rezistent, aproape indestructibil.

Dar nu este cazul pentru JerryRigEverything. Telefonul Galaxy Note 8 a fost supus la un test de durabilitate extremă. Probabil pentru a descoperi ce merită cu adevărat acest smartphone sud-coreean în ceea ce privește forța și rezistența.

De la începutul videoclipului, tânărul Zack merge direct la subiect. După despachetarea smartphone-ului, el s-a grăbit să zgârie ecranul cu o lamă. La fel ca cele mai multe ecrane smartphone de la Samsung, afișajul excelent Infinity Display a lui Galaxy Note 8 rezistă până la nivelul 6 al scalei Mohs. Reamintim că și Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, dispun de același ecran. O lamă de ras nu este suficientă pentru a lăsa urme pe acest ecran.

Nu a încercat să taie morcovi, ardei, roșii și ceapă pe ecran, dar nu este prea târziu!

Datorită sticlei Corning Gorilla Glass 5, care protejează camera frontală și senzorii, Note 8 rezistă și zgârieturilor. Sticla care acoperă partea din spate a smartphone-ului este, de asemenea, Gorilla Glass 5, deci rezistă la zgârieturi până la nivelul 6 Mohs.

Mohs este o scală de duritate care permite evaluarea durității relative a unor materiale, cu precădere a nemetalelor. Ea se bazează pe capacitatea unui material de a fi zgâriat sau de a zgâria alt material. A fost inventată în anul 1812 de către mineralogul german Friedrich Mohs. Nivelul 6 rezistă până la zgârâiere cu pila de oțel.

Stiloul S Pen este sensibil la zgârieturi, dar acest lucru nu afectează funcționarea acestuia.

Camerele, scanerul cu bliț și scanerul de amprentă se află pe o platformă proeminentă, permițându-le să reziste lamei cuterului. Scanerul de amprente se zgârie, dar rămâne utilizabil și continuă să citească amprentele digitale. În mod similar, nici butoanele din metal ale lui Note 8 nu pot fi zgâriate.

În timpul testului de foc, ecranul este rezistent timp de aproximativ zece secunde. În fine, cadrul lui Galaxy Note 8 se dovedește aproape imposibil de îndoit.

În ciuda tratamentului primit de la JerryRIgEverything, Note 8 trece cu bine peste aceste agresiuni fizice și s-ar părea că nu are puncte slabe chiar dacă este încărcat cu senzori de tot felul și deschideri diferite ale porturilor, este un dispozitiv solid și bine construit.

Acest smartphone pilot din Corea de Sud pare să fie unul dintre cele mai puternice smartphone-uri Android de pe piață.

Este liniștitor să rețineți că Nota 8 nu se va sparge în caz de cădere. În ciuda tuturor celor scrise și văzute mai sus, având în vedere prețul extrem de ridicat al lui Note 8, vă sfătuim să nu încercați așa ceva acasă și mai bine să cumpărați o husă de protecție pentru acest telefon.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...