Acasă Stiri Prezentare video cu un nou concept Samsung Galaxy Note 8

Prezentare video cu un nou concept Samsung Galaxy Note 8

Confirmând scurgerile de informații anterioare legate de acest viitor smartphone, o prezentare video cu un nou concept Samsung Galaxy Note 8, a apărut în mediul online pe YouTube.

Rendarea video se potrivește cu specificațiile de design și celelalte componente vehiculate ca fiind pe viitorul Note 8, care au fost recent publicate, inclusiv dimensiunea semnificativ mai mare a afișajului și posibilitatea unui raport de aspect de 18,5: 9.

Clipul video prezintă, de asemenea, designul aproape fără rame al display-ului Infinity, similar cu modelele recent lansate Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Noul smartphone gigant Samsung Galaxy Note 8 păstrează, de asemenea, o amplasare similară a butoanelor, cu un singur buton de alimentare amplasat în partea dreaptă și trei butoane spre stânga dispozitivului, dintre care două ar trebui să fie butoanele de volum, iar butonul de jos rezervat exclusiv pentru Bixby, asistentul vocal a lui Samsung.

Prin includerea opțiunii Always On Display și a unui S-Pen în prezentare, ca fiind fiind opțiuni de design și opțiuni destul de evidente care merită prezentate, videoclipul arată și o configurație dublă a camerei situate în spate, care lipsea pe variantele emblematice din acest an Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Deși videoclipul poate fi în mare măsură considerat drept precis, arătând tot ce se cunoaște în acest moment despre Galaxy Note 8, acesta are și în câteva diferențe, cel mai important fiind includerea unui set de trei senzori atât în ​​partea stângă, cât și în partea dreaptă a grilajului unde se află difuzorul frontal, lucru care care pare puțin probabil să fie în realitate.

Difuzorul a fost patentat în anul 1876 de Alexander Graham Bell ca parte din telefonul său, urmat la scurt timp de Ernst Siemens cu o versiune îmbunătățită în anul 1877. Recent o echipă de cercetători a realizat un difuzor transparent, are două straturi de gel transparent și un strat de cauciuc transparent.

Mai putem adăuga, ca o diferență față de alte prezentări și lipsa acelei „umflături” în carcasa posterioară unde sunt amplasate camerele duale, flash-ul și scannerul de amprente digitale, denivelare care a fost vizibilă în scurgerile furnizate de celebrul tipster Evan Blass.

Acest concept prezentat video care afișează un panou din spate plat, ar putea fi preferat de utilizatori, acest model fiind mai elegant și în același timp mai subțire.

De asemenea, videoclipul indică prezența unui senzor de ritm cardiac și a unui scanner de amprente montat pe spate, ambele lipsind la prezentarea video anterioară.

Samsung Galaxy Note 8, este prezentat în patru culori diferite în acest clip video, culori care ar putea fi doar ilustrative, dar la fel de bine pot reprezenta o sursă de inspirație pentru Samsung.

Încă nu știm exact, dar Samsung probabil o să anunțe dispozitivul fie în ultima săptămână a lunii august, fie la începutul lunii septembrie, în funcție de felul cum decurge dezvoltarea și integrarea asistentului vocal Bixby în Note 8.

Toate aceste zvonuri și prezentări foto și video precum și presupusele specificații disponibile pe Galaxy Note 8, vor deveni clare pe măsură ce lansarea lui Note 8 se apropie și fără nici un dubiu sigure, atunci când Samsung va face prezentarea oficială.

Stiri

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...