Videoclip despre cum ar putea să arate viitorul Galaxy Note 9

1182

Cu anunțul recent privind prezentarea lui Samsung Galaxy Note 9, va fi prezentat pe 9 august, scurgerile de informații și fotografiile cu acest viitor phablet Samsung se vor intensifica pe măsură ce ne apropiem de data evenimentului. Acum, OnLeaks și 91Mobiles s-au alăturat pentru a ne prezenta câteva redări foarte convingătoare, inclusiv un videoclip de 360° al dispozitivului.

Probabil Samsung a mers pe principiul „dacă ceva funcționează bine, nu modificăm„. Presupusul Note 9 din gama Galaxy va fi un telefon foarte asemănător cu predecesorul său din 2017 – în pofida mai multor ușoare diferențe de design. Potrivit lui Ice Universe, Samsung a decis să păstreze aproximativ același design ca Note 8 pentru a reduce costurile de producție. După cum reiese din aceste prezentări de design create de OnLeaks și 91Mobile, Galaxy Note 9 nu este chiar o copie autentică a predecesorului său. Pe partea frontală a phablet-ului, găsim uluitorul ecran Infinity Display aproape fără frontiere, frontiere din ce în ce mai subțiri.

Așa cum era de așteptat, Galaxy Note 9 a urmat aparent exemplul lui Galaxy S9 prin deplasarea scanerului de amprente montat în spate, sub senzorul foto de cameră, facilitând astfel accesul mai ușor la această caracteristică biometrică, evitând, de asemenea, posibilitatea ca unele impurități nedorite să ajungă pe obiectiv. Dacă randările se dovedesc exacte, includerea unui senzor de amprentă pe spate la Note 9 ar putea fi o dovadă că acesta nu vine cu un senzor de amprentă sub ecran – chiar dacă, potrivit mai multor informații, tehnologia este gata.

Zona camerei în sine, de asemenea, pare mai mică și mai subtilă decât în ​​modelul de anul trecut, ceea ce ne-a determinat să credem că ar putea fi o gamă similară modelului Galaxy S9+ din acest an. Din fericire, se pare că Samsung a rămas ferm în lupta sa împotriva bretonului-ului smartphone-urilor, cu ramele care arată în mod similar clasic, chiar mai subțiri față de Galaxy Note 8 de anul trecut. Mufa pentru căști este, de asemenea, păstrată de compania sud-coreeană.

91Mobiles este cel mai mare site de telefonie mobilă din India. Oferă noutăți din domeniu, recenzii și un conținut bogat, ajuta oamenii să decidă ce telefon li se potrivește cel mai bine și să găsească cele mai bune oferte pentru telefoanele lor. 91Mobiles are peste 8 milioane de accesări lunar și se situează printre primele 250 site-uri web din India.

Potrivit zvonurilor anterioare, smartphone-ul este de asemenea cu 0,5 mm mai subțire decât predecesorul său, Note 9 este echipat cu un ecran de protecție mai subțire decât Note 8 sau Galaxy S9. Potrivit lui Onleaks, Note 9 măsoară 161,9 mm x 76,3 mm. Prin urmare, este puțin mai larg decât Note 8.

Conform celor mai recente informații, prezentarea oficială a Galaxy Note 9 este programată pentru 9 august 2018.

SURSĂTechRadar