Videoclipul de prezentare pentru Samsung Galaxy S21 FE 5G

442

Cu doar câteva zile în urmă, Samsung a prezentat Galaxy S21 Fan Edition sau FE. Pentru a marca oficializarea dispozitivului, Samsung a lansat un videoclip de șaizeci de secunde pentru telefon pe care probabil îl veți vedea apărând în timpul unei pauze publicitare în timp ce vizionați emisiunea dvs. de televiziune preferată. În primul rând, videoclipul arată cele patru opțiuni de culoare ale lui Samsung Galaxy S21 FE, care sunt Olive, Graphite, Lavender și White.

Culorile măsliniu și lavandă arată grozav, deși preferințele personale pot varia. Înregistrarea duală permite utilizatorilor să folosească simultan camerele din spate și din față pentru a înregistra un eveniment și reacția dumneavoastră la acel eveniment în același timp. Cu Samsung Galaxy S21 FE este ca și cum ai avea un studio foto în buzunar cu fundaluri speciale și efecte de culoare.

Samsung Galaxy S21 FE este echipat cu Modul de Noapte, conform PhoneArena. Night Mode permite utilizatorilor să facă fotografii excelente în condiții de întuneric și fără a utiliza blițul. Cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, defilarea videoclipurilor sau altor lucruri pe ecran este de cel mai înalt nivel. Bateria de lungă durată vă permite să să jucați jocuri video pe parcursul unei zile fără probleme.

Samsung Galaxy S21 FE cu ecran Dynamic AMOLED de 6,4 inch

Galaxy S21 FE are un ecran Dynamic AMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) cu rezoluție FHD+. Cip-setul Snapdragon 888 se află sub capotă și este fabricat de Samsung folosind tehnologia de 5 nm. S21 Fan Edition vine cu 6GB de memorie RAM și 128GB capacitate de stocare.

Modulul foto spate include o cameră principală wide de 12MP cu o deschidere de f/1,8 și OIS. Aceasta este însoțită de o camera ultra-wide de 12MP cu f/2,2 și un câmp vizual de 123°. A treia cameră este telefoto de 8MP cu zoom spațial de 30x. Lângă modulul foto există și un bliț LED. Camera selfie are 32MP.

Wireless PowerShare este tehnologia de încărcare wireless inversă a companiei Samsung și a debutat cu Samsung Galaxy S10+, Galaxy S10 și Galaxy S10e în 2019. Transmisia de energie wireless a fost inventată de Nikola Tesla.

Bateria cu capacitate de 4.500mAh are încărcare rapidă de 25W, wireless de 15W și Wireless PowerShare. Cu PowerShare puteți încărca un alt telefon, căști wireless, un smartwatch sau chiar o periuță de dinți. Singura condiție, să fie compatibile cu încărcarea Wireless PowerShare. Așa că întoarceți telefonul S21 Fan Edition cu fața în jos pe o masă și puneți ecranul telefonului compatibil Qi peste el cu ecranul în sus. Deci spate în spate.

Telefonul tău acționează ca un suport de încărcare fără fir și distribuie o parte din baterie dispozitivului pe care vrei să-l încarci. În 2019, un sondaj realizat de Samsung a dezvăluit că încărcarea wireless inversă este foarte apreciată de tineri.

Galaxy S21 FE rulează pe Android 12 și vine cu IP68 rezistență la praf și apă. Dispozitivul are un scaner optic de amprente in-display. Vedeți mai multe despre acest telefon în articolul nostru: Samsung Galaxy S21 FE – cel mai accesibil model din seria Galaxy S21!