Samsung postează un videoclip „Thank You” tuturor fanilor săi

1049

Samsung Electronics a adresat tuturor clienților săi mulțimiri prin intermediul clipului video „Mulțumesc„, pentru fidelitatea de care au dat dovadă față de brand.

În deschiderea manifestării prilejuite de prezentarea la 23 august la New York a smartphone-ului Samsung Galaxy Note 8, D-nul DJ Koh, Președintele Mobile Communications Business, de la Samsung Electronics a mulțumit clienților și în special fanilor gamei Note, afirmând că datorită lor a reușit să ducă mai departe această gamă din portofoliul lui Samsung.

A doua jumătate a anului trecut nu a fost un moment bun pentru reputația firmei Samsung. Acesta a fost momentul în care a început saga phablet-ului Galaxy Note 7 – mai întâi cu autoaprinderi și explozii, apoi cu retragerea totală de pe piață. Toată această tevatură a sfârșit apoi cu relansarea unui telefon recondiționat Galaxy Note 7 FE.

Reamintim că și această recondiționare și relansarea lui Note 7 s-a făcut conform declarațiilor Samsung tot la cererea fanilor acestei game. Dispozitivele care au fost relansate, într-o ediție limitată, sunt bine mersi și nu mai explodează.

Prezentarea lui Samsung Galaxy Note 8 a fost un succes, iar acum după trecerea cu bine peste acest „sughiț” de anul trecut, Samsung a dorit să le mulțumească tuturor fanilor fideli brandului prin postarea unui videoclip de mulțumire „Thank You„.

Thank You, obiceiul de a spune mereu „vă mulțumesc” a început să apară în timpul revoluției comerciale din Anglia din secolele XVI și XVII – în clasele de mijloc. În limba engleză, „mulțumesc” derivă din „gândiți”. Asta însemna „îmi voi aduce aminte ce ai făcut pentru mine”. Cel mai important lucru este să fii recunoscător și să-ți exprimi recunoștința.

Au fost foarte mulți consumatori care s-au întors la utilizarea unui Galaxy S7 sau Galaxy S6 după retragerea de pe piață a lui Note 7, cu siguranță și mai mulți care așteptau cu sufletul la gură lansarea lui Galaxy S8 și Galaxy Note 8, numai ca să nu renunțe la telefoanele Samsung pentru o altă firmă de telefonie mobilă.

Ei bine, Sammy a postat acum un videoclip „Thank You„, prin care ar dori să-și arate aprecierea la adresa clienților săi. Acest clip video a fost prezentat și la evenimentul fastuos a lui Galaxy Note 8 de la New York, dar a trecut oarecum neobservat. Este de înțeles pentru că toate luminile au fost pe Note 8.

Acum vă prezentăm acest video „Thank You” realizat de Samsung pentru noi toți cei ce iubesc această marcă.

Cel mai important lucru este să fii recunoscător și să-ți exprimi recunoștința.