Acasă Stiri Samsung postează un videoclip "Thank You" tuturor fanilor săi

Samsung postează un videoclip „Thank You” tuturor fanilor săi

Samsung Electronics a adresat tuturor clienților săi mulțimiri prin intermediul clipului video „Mulțumesc„, pentru fidelitatea de care au dat dovadă față de brand.

În deschiderea manifestării prilejuite de prezentarea la 23 august la New York a smartphone-ului Samsung Galaxy Note 8, D-nul DJ Koh, Președintele Mobile Communications Business, de la Samsung Electronics a mulțumit clienților și în special fanilor gamei Note, afirmând că datorită lor a reușit să ducă mai departe această gamă din portofoliul lui Samsung.

A doua jumătate a anului trecut nu a fost un moment bun pentru reputația firmei Samsung. Acesta a fost momentul în care a început saga phablet-ului Galaxy Note 7 – mai întâi cu autoaprinderi și explozii, apoi cu retragerea totală de pe piață. Toată această tevatură a sfârșit apoi cu relansarea unui telefon recondiționat Galaxy Note 7 FE.

Reamintim că și această recondiționare și relansarea lui Note 7 s-a făcut conform declarațiilor Samsung tot la cererea fanilor acestei game. Dispozitivele care au fost relansate, într-o ediție limitată, sunt bine mersi și nu mai explodează.

Prezentarea lui Samsung Galaxy Note 8 a fost un succes, iar acum după trecerea cu bine peste acest „sughiț” de anul trecut, Samsung a dorit să le mulțumească tuturor fanilor fideli brandului prin postarea unui videoclip de mulțumire „Thank You„.

Thank You, obiceiul de a spune mereu „vă mulțumesc” a început să apară în timpul revoluției comerciale din Anglia din secolele XVI și XVII – în clasele de mijloc. În limba engleză, „mulțumesc” derivă din „gândiți”. Asta însemna „îmi voi aduce aminte ce ai făcut pentru mine”. Cel mai important lucru este să fii recunoscător și să-ți exprimi recunoștința.

Au fost foarte mulți consumatori care s-au întors la utilizarea unui Galaxy S7 sau Galaxy S6 după retragerea de pe piață a lui Note 7, cu siguranță și mai mulți care așteptau cu sufletul la gură lansarea lui Galaxy S8 și Galaxy Note 8, numai ca să nu renunțe la telefoanele Samsung pentru o altă firmă de telefonie mobilă.

Ei bine, Sammy a postat acum un videoclip „Thank You„, prin care ar dori să-și arate aprecierea la adresa clienților săi. Acest clip video a fost prezentat și la evenimentul fastuos a lui Galaxy Note 8 de la New York, dar a trecut oarecum neobservat. Este de înțeles pentru că toate luminile au fost pe Note 8.

Acum vă prezentăm acest video „Thank You” realizat de Samsung pentru noi toți cei ce iubesc această marcă.

Cel mai important lucru este să fii recunoscător și să-ți exprimi recunoștința.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...