Cum să vizionezi videoclipuri YouTube pe ceasurile din seria Galaxy Watch 6

302
YouTube on Galaxy Watch 6 Watch 6 Classic
Sursa foto: via tizenhelp.com

YouTube nu este o aplicație obișnuită pe care să o excludeți de pe smartphone, laptop, televizor sau desktop. Este disponibil pe aproape toate platformele. Acum este timpul să-și facă apariția pe ceasurile inteligente și asta se va întâmpla cât de curând. Dar și așa, acum puteți vedea videoclipuri YouTube pe noile ceasuri Samsung.

WhatsApp Messenger, Telegram, YouTube Music, Google Maps și multe alte aplicații acceptă acum ceasurile dinn seria Galaxy Watch 6. Poate dura ceva timp pentru YouTube, dar până atunci există o modalitate de a-l folosi. Da, poți folosi YouTube pe Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic și acum. Mai jos, via TizenHelp, vă vom arăta cum să vizionați videoclipuri Youtube pe un Galaxy Watch 6 sau un Galaxy Watch 6 Classic și să folosiți toate caracteristicile acestuia.

Cum să vizionați videoclipuri YouTube pe seria Galaxy Watch 6

Pentru a viziona videoclipuri YouTube pe Galaxy Watch 6 sau Galaxy Watch 6 Classic trebuie să urmați câțiva pași. Vedeți mai jos ce trebuie să faceți:

Descărcați browserul Samsung Internet. În primul rând, trebuie să descărcați browserul propriu al Samsung pentru Wear OS. Este disponibil în Magazinul Play. Deschideți Play Store, căutați Samsung Internet Browser și instalați-l. De asemenea, îl puteți vedea în cele mai populare aplicații din magazin.

Deschideți Samsung Internet. Browserul nativ Samsung funcționează ca o versiune pentru smartphone. Deschideți-l și veți vedea ecranul de marcaje și bara de adrese URL.

Sursă foto: TizenHelp

Atingeți YouTube. În marcaj, puteți vedea o comandă rapidă pentru YouTube. Faceți clic pe ea pentru a o deschide pe ceas. Dacă nu o vedeți în secțiunea de marcaje, atunci pur și simplu utilizați bara de adrese sau bara de adrese URL și introduceți youtube.com. În plus, puteți utiliza pagina de căutare Google pentru a căuta YouTube.

Sursă foto: TizenHelp

Redați videoclipuri YouTube și căutați melodia preferată

Redați videoclipuri YouTube. Pe prima pagină, veți vedea toate videoclipurile în tendințe. Ca pe un smartphone, faceți clic pe miniatură pentru a reda videoclipul. Acum videoclipul va fi redat pe ecranul mic al ceasurilor Galaxy Watch 6 sau Galaxy Watch 6 Classic.

Sursă foto: TizenHelp

Căutați melodia preferată. Puteți căuta videoclipul preferat folosind bara de căutare. Tastați orice și veți primi acel videoclip.

Schimbați setările și ignorați anunțurile. Da, puteți modifica setările pentru videoclip, cum ar fi calitatea video, viteza de redare, redarea următoare, redarea anterioară, redarea automată și multe altele. În plus, vă permite să săriți peste reclame dacă nu sunteți un utilizator premium.

Conectați-vă la contul YouTube. Ai auzit bine. Vă puteți conecta la contul dvs. YouTube pentru a sincroniza întregul istoric, videoclipurile apreciate, listele de redare și recomandările dvs.

Vă puteți distra urmărind videoclipuri YouTube pe seria Galaxy Watch 6. Anul acesta, Samsung a mărit dimensiunea ecranului ambelor ceasuri și asta va oferi o experiență de vizionare mai bună. Dacă utilizați modelul LTE și ați lăsat telefonul acasă, atunci YouTube vă va ucide timpul liber.