Cu viitoarele produse Samsung va fi mai ușor de conversat cu Bixby

898

Samsung Electronics se concentrează pe realizarea celei de-a doua ediții a asistentului digital inteligent Bixby, mai ușor de abordat pe viitoarele produse emblematice. De la telefoane mobile și smartphone-uri la televizoare și alte aparate de uz casnice, începând cu a doua jumătate a anului 2018, asistentul inteligent Bixby 2.0 va fi mult mai ușor de luat la întrebări.

Așteptările sunt extrem de mari în ceea ce privește asistentul Bixby 2.0 cu Samsung Galaxy Note 9, care va fi lansat pe data de 9 august. Samsung a avut la dispoziție aproape un an și șase luni pentru a îmbunătăți acuratețea platformei de inteligență artificială în recunoașterea vocii și pentru a îmbunătăți capacitățile de învățare automată ale lui Bixby.

Samsung a lucrat pentru a crește rata de precizie, pentru a accelera timpul de răspuns și pentru a extinde baza de date în parteneriat cu dezvoltatorii de software terți, pentru asistentul inteligent Bixby 2.0„, a spus un expert din industrie, apropiat companiei Samsung. „Și una dintre caracteristicile cele mai remarcabile ale lui Bixby 2.0 este că versiunea actualizată va fi mai ușor de înțeles decât ediția precedentă a asistentului Samsung„.

Gigantul high-tech coreean de tehnologie și-a mutat capabilitățile de cercetare și dezvoltare de la hardware la software prin crearea unui centru de AI în cadrul organizației sale de cercetare și dezvoltare, prin atragerea unor experților AI renumiți la nivel global.

Inteligența artificială AI este un termen tehnic provenit din limba engleză: Artificial Intelligence, prescurtat AI, care desemnează un domeniu din cadrul informaticii. Sistemul respectiv este capabil să învețe, cu sau fără ajutoare externe, cu scopul de a se îmbunătăți permanent.

Începând cu smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9, Bixby 2.0 va fi implementat la o serie de dispozitive wearables Samsung, inclusiv la ex smartphone-ul Gear S4 – acum Galaxy Watch, și la mai multe aparate de uz casnic, inclusiv televizoare, aparate de aer condiționat și frigidere în următoarele luni din 2018.

Compania sud-coreeană și-a propus să conecteze toate produsele sale viitoare cu Bixby până în 2020. În special, gigantul tech se pregătește să lanseze un televizor care poate conversa – „conversabil” – cu utilizatorul, bazat pe Bixby 2.0, în următoarele luni.

SURSĂKoreaHerald