Crește viteza de încărcare la seria Galaxy Watch 7

89
Viteză încărcare Samsung Galaxy Watch 7 Faster charging speed confirmed
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung își va prezenta noile ceasuri inteligente pe 10 iulie în Franța, la Paris. Conform documentelor de reglementare descoperite recent, diferitele modele ale seriei Galaxy Watch 7 se vor putea încărca mai repede, vor avea o viteză de încărcare mai mare. Se pare că face excepție varianta Fan Edition.

Pe lângă noile smartphone-uri precum Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6 și eventual Galaxy Z Fold 6 Ultra, vor fi prezentate și noi tablete și smartwatch-uri la următorul său eveniment Galaxy Unpacked. Potrivit WinFuture, seria Galaxy Watch 7 va veni într-o variantă obișnuită, o variantă Classic/Pro și o variantă FE. Acest lucru este indicat de documentele de certificare emise recent de autoritatea de reglementare FCC din SUA.

Potrivit documentelor agenției federale americane, unele dintre noile ceasuri vor suporta încărcare semnificativ mai rapidă decât predecesoarele lor. De exemplu, certificarea pentru modelul SM-L305, versiunea LTE de 40 mm, arată volții și amperii sursei de alimentare incluse. În consecință, valorile pentru aceste model cresc la 15 wați, cinci volți și trei amperi. Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic de acum au încărcarea maximă zece wați la cinci volți și doi amperi.

În prezent, bateria Galaxy Watch 6 durează aproximativ o oră și 30 de minute pentru a se încărca de la zero la 100%. Cu noile ceasuri, lucrurile vor fi în mod corespunzător mai rapide. Presupune că Galaxy Watch 7 se va încărca cu 50% mai repede, sau cel puțin în jurul acestui procent.

Cuvântul „minut” provine din latinescul pars minuta prima, care înseamnă „prima parte mică”. Al-Biruni, un fizician, matematician și astronom iranian, a împărțit pentru prima dată ora în minute și secunde în jurul anului 1000 d.Hr.

Cu toate acestea, nu toate modelele noi beneficiază de o performanță de încărcare mai bună. Dimpotrivă. Potențialul și încă neconfirmat Samsung Galaxy Watch FE, adică „Ediția Fan” mai ieftină, va suporta probabil doar 5W la cinci volți și un amper. În consecință, ar putea dura aproximativ trei ore pentru a încărca complet varianta FE a ceasului inteligent.

Această certificare din partea FCC a seriei Galaxy Watch 7 întărește și mai mult speculațiile că Samsung va lansa noile ceasuri la următorul eveniment Galaxy Unpacked alături de Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Anterior, același număr de model SM-L305 a fost certificat și de Bluetooth SIG.