Aplicația Voice Note de la Samsung vine la Windows

1070

Aplicațiile Samsung s-au îmbunătățit foarte mult în ultimii ani. Acum aplicația Voice Note de la Samsung vine la Windows. Samsung Internet (browser), Samsung E-mail, Samsung Music Player, S Health, tastatura Samsung etc. au primit toate funcții și actualizări noi pentru a le transforma în alternative bune pentru aplicațiile Android ale firmei Google. Deși adesea ignorată, aplicația Samsung Voice Recorder este una dintre aceste aplicații implicite, care este mai bună decât multe alte opțiuni disponibile pe Google, dar care trebuie plătite.

Samsung, care face PC-uri 2-în-1 high-end, încearcă acum să aducă unele dintre aplicațiile și funcțiile sale Android la platforma Windows pentru a oferi o experiență mai uniformă în toate produsele sale. Samsung a publicat un videoclip promoțional pe YouTube pentru aplicația Voice Note pentru Windows, confirmând lansarea sa iminentă pentru acest sistem de operare. Deși numită Voice Note, pare să fie aceeași aplicație de înregistrare vocală care este deja disponibilă pe smartphone-urile Android. Chiar și pictograma este aceeași.

Prezentările video arată cum se utilizează această aplicație vocală în sălile de clasă, unde studenții pot înregistra fără efort note sau comentarii, pentru ca mai târziu să le poată relua și asculta foarte ușor. Utilizatorii pot de asemenea să marcheze anumite părți din înregistrările vocale pentru a le identifica mai ușor atunci când au nevoie de ele. Din videoclip, reiese că aplicația este construită pentru a profita de multe funcții noi implementate în Windows 10.

O mare parte din funcționalitatea ce se vede în videoclip este deja disponibilă în versiunea Android a aplicației Voice Recorder. Cu toate acestea, este un lucru binevenit să vedem că Samsung aduce aplicațiile sale cu foarte multe caracteristici pe PC-urile cu Windows. Aplicația Note Voice, combinată cu Windows 10, poate fi folosită într-adevăr la întâlniri de afaceri, în birouri și săli de clasă.

Microsoft Windows este numele unei serii de sisteme de operare create de compania Microsoft. Microsoft a introdus Windows pe piață pentru prima dată în noiembrie 1985. Microsoft Windows a ajuns cu timpul să predomine pe piața de calculatoare mici. Versiunea cea mai nouă existentă pe piață este Windows 10, disponibilă din iulie 2015.

În prezent, nu există informații despre disponibilitatea aplicației. Nu este clar dacă se va limita doar la PC-urile Samsung, deși, pe baza unor videoclipuri, se așteaptă ca aplicația să facă debutul pe noile PC-uri Samsung Notebook 9 (2018). Dat fiind faptul că Samsung și-a făcut aplicațiile S Note, SideSync și Flow disponibile pentru toți utilizatorii sistemului de operare Google, există posibilitatea ca Samsung să facă același lucru și pentru aplicația Voice Note.

SURSĂSamMobile