Galaxy Watch Designer primește suport pentru Galaxy Watch Active 2

736
Sursa Foto: developer.samsung.com

Recent, aplicația Galaxy Watch Designer a primit o nouă actualizare. Una dintre modificările majore fiind aceea că există suport pentru viitorul Galaxy Watch Active 2. Jurnalul ce însoțește actualizarea (changelog) a arătat mai multe modificări, ca de obicei, ale serviciului Galaxy Watch Designer.

Pentru început a adăugat suport pentru smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch Active 2 – ceea ce este excelent. Acest smartwatch Samsung va fi lansat la vânzare peste câteva săptămâni, pe mai multe piețe au început deja precomenzile. Actualizarea a adăugat, de asemenea, „funcția de modificare a proprietății pentru Dimensiune, Plasare, Rotire, Aspect și Aspect Text”. De asemenea, Samsung a „adăugat o caracteristică pentru nivelul de culoare pentru a putea modifica componentelor și a le distinge mai bine de cele din jur”.

Suport pentru Galaxy Watch Active 2 de la Galaxy Watch Designer

Acum, puteți schimba fusul orar apăsând „Time zone Selector – Selector de fus orar” -> „Sync With Device – Sincronizare cu dispozitivul„. Pe lângă acest lucru, există mai multe suporturi lingvistice pentru fontul bitmap din ceasul digital. Pictograma pentru elemente și componente a fost actualizată. AOD (Always on Display), Enable Popup Text și Button au fost actualizate. Este un plus pentru Galaxy Watch Designer.

Există, de asemenea, o valoare actualizată a OPR (On Pixel Ratio) pentru avertizare. Un pop-up va apărea de fiecare dată când modul AOD și valoarea OPR este de peste 15%. Există, de asemenea, texte actualizate de tip tooltip în Edit -> Preferințe -> API-uri. Când modul care afișează vremea este setat pe pictogramă, opțiunea de aliniere și font va fi eliminată.

Galaxy Watch Designer este o platforma unică care permite proiectanților să creeze fețe de ceas personalizate pentru smartwatch-uri Samsung. Watch Designer a fost creat astfel încât oricine să poată crea o față pentru smartwatch, fie că este un expert sau un amator.

Problemele care au mai fost rezolvate la Galaxy Watch Designer

Au fost, de asemenea, efectuate corecții pentru scurgeri de memorie la Galaxy Watch Designer (GWD) care aveau loc în unele cazuri. O altă problemă remediată a fost faptul că aplicația GWD nu a putut rămâne conectată uneori la un smartwatch Samsung. Aplicația obișnuia, de asemenea, să se blocheze la preluarea datelor meteo de pe internet, acest lucru a fost soluționat.

S-a rezolvat și problema în care atunci când textul era rotit ar fi apărut denaturat pe fețele ceasului. O altă rezolvare a fost pentru faptul că numărul săptămânilor anului a fost arătat incorect, conform Iot Gadgets. Pictograma tipului meteo nu a fost vizibilă în Native Viewer, dar acum este. În cele din urmă, actualizarea a rezolvat „alte probleme” și s-a făcut îmbunătățirea interfeței cu utilizatorul.