WhatsApp pe Android va putea trimite fotografii în calitatea lor originală

276
WhatsApp pe Android va putea trimite fotografii in calitatea lor originala
Sursa foto: via phonandroid.com

Whatsapp se schimbă permanent cu foarte multe noutăți în ultimul timp. Acum actualizarea WhatsApp beta pentru Android 2.23.2.11 va schimba situația în materie de fotografii. Site-ul WABetaInfo ne spune că mesageria Meta va permite iubitorilor de imagini frumoase să-și trimită fotografiile la calitate originală.

Potrivit PhonAndroid, aplicația de mesagerie Whatsapp testează o nouă funcție pe Android care va trimite fotografii în calitatea lor originală. În versiunea sa 2.21.15.7 în beta pentru Android, mesageria Meta oferă deja o opțiune HD Photo. Aceasta vă permite să alegeți o calitate implicită de încărcare pentru fotografiile trimise. Sunt astfel posibile trei opțiuni: „Automat”, „Cea mai bună calitate” și „Economisitor de date”. În ciuda acestui plus, configurația „The best quality” aplică în continuare compresie fișierului. Chiar dacă opțiunea „Cea mai bună calitate” se referă la calitatea imaginii, unii puriști în materie de fotografii nu sunt mulțumiți.

Fotografii în calitatea lor originală în curând pe WhatsApp

Actualizarea WhatsApp beta pentru Android 2.23.2.11 va schimba situația. Dacă testele vor fi concludente, utilizatorii vor putea în sfârșit să-și trimită fotografiile fără ca acestea să fie modificate în vreun fel. Pentru a face acest lucru, o dată în interiorul aplicației și după ce ați selectat fotografia de trimis, va trebui pur și simplu să apăsați noua pictogramă în formă de roată care va apărea lângă celelalte opțiuni de modificare a imaginii, în partea de sus a ecranului.

Veți vedea apoi un meniu care vă permite să alegeți calitatea imaginii care va fi trimisă. Rețineți că ajustarea se face de la caz la caz. Prin urmare, nu este încă posibil să se definească o calitate implicită de trimitere. Vedeți pe I❤️Samsung ce înseamnă ceasul mic de pe fotografia de profil la WhatsApp!

WhatsApp este cea mai folosită aplicație de mesagerie la nivel global. În iunie 2022 WhatsApp avea 2,26 milioane de utilizatori și o cotă de piață de 31%. Facebook Messenger a fost pe locul doi cu 7%, iar pe trei a fost Telegram cu 4%.

Whatsapp are în vedere o serie întreagă de funcții noi pentru aplicația sa pentru Android. Am auzit recent despre posibilitatea de a exporta cu ușurință istoricul de chat de pe un dispozitiv Android pe altul, sau despre suportul proxy, care va permite utilizatorilor să păstreze accesul la aplicație, chiar dacă conexiunea lor este blocată sau întreruptă. Mai anecdotică, dar foarte utilă însă, mesageria vă permite să anulați ștergerea unui mesaj.