WhatsApp va dezactiva apelurile de la numere necunoscute

189
WhatsApp va dezactiva apelurile de la numere necunoscute
Sursa foto: via phonandroid.com

WhatsApp a introdus o nouă funcție pentru a opri automat apelurile de la numere necunoscute. Această funcție este acum disponibilă, spre deosebire de majoritatea funcțiilor care trec mai întâi prin program beta. Puteți activa noua funcție accesând setările WhatsApp, făcând clic pe „Confidențialitate”, selectând „Apeluri” și activând caseta de selectare „Dezactivați apelanții necunoscuți”.

Scopul funcției este simplu: filtrează spam-ul, înșelătoriile și apelurile de la persoane necunoscute pentru o mai bună protecție. Numărul de escrocherii s-a înmulțit pe aplicație în ultimii ani, așa că apariția unei astfel de caracteristici ar trebui să crească securitatea utilizatorilor. Potrivit PhonAndroid, WhatsApp este de departe una dintre cele mai vizate aplicații de către hackeri.

WhatsApp va reduce la tăcere apelurile care vă deranjează

WhatsApp a spus că apelurile de la numere necunoscute vor fi dezactivate automat, dar vor apărea în notificări și în lista de apeluri a aplicației. Acest lucru vă permite să verificați mai târziu dacă apelul este de la cineva cunoscut, dar al cărui număr nu este salvat în contacte. Vedeți pe I❤️Samsung cum să folosești Dark Mode pe WhatsApp pe telefoanele Samsung Galaxy!

Pe lângă oprirea apelurilor, WhatsApp introduce și o funcție numită Verificarea confidențialității. Selectând „Începe monitorizarea” în setările de confidențialitate, veți naviga prin mai multe straturi de confidențialitate care sporesc securitatea mesajelor, a apelurilor și a informațiilor personale”, a spus compania. Aceasta oferă acces la opțiuni precum „Alegeți cine vă poate contacta” și „Controlați-vă informațiile personale”. De asemenea, sunt disponibile și „Adăugați mai multă confidențialitate la chat-urile dvs.” și „Adăugați mai multă protecție la contul dvs.”.

WhatsApp este una dintre puținele aplicații descărcate de peste cinci miliarde de ori pe Android și iOS. Este cea mai populară aplicație de mesagerie în peste 100 de țări. WhatsApp are peste două miliarde de utilizatori la nivel global, cu India cea mai mare piață.

Aceste noi instrumente sunt binevenite pentru utilizatorii aplicației WhatsApp. Știm foarte bine, mulți dintre noi am fost ținta unor apeluri și mesaje nesolicitate în ultimele câteva luni. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați cea mai recentă actualizare a aplicației pentru a profita de aceste noi funcții. Dacă acestea nu sunt încă disponibile, probabil că implementarea lor este progresivă, așa că va trebui să mai așteptați puțin.