WhatsApp aduce apeluri video la utilizatorii de telefoane Tizen

1278

Zilele trecute, la un moment dat, WhatsApp a fost eliminat din Magazinul Tizen, dar a reapărut apoi cu o nouă actualizare. Utilizatorii de telefoane cu sistemul de operare Tizen au aflat că în curând vor putea efectua apeluri video prin WhatsApp de pe Samsung Z1, Samsung Z2, Z3 și Samsung Z4. Pot accesa WhatsApp pe Web utilizând, momentan, doar telefoanele Samsung Z3 și Z4, dar nu Samsung Z1 și Z2.

Sâmbătă, WhatsApp a avut o problemă cu o eroare „Data dispozitivului dvs. este inexactă! Reglați ceasul și încercați din nou„. Această întrerupere a determinat mulți utilizatori de telefoane cu Tizen OS să nu poată utiliza aplicația de mesagerie WhatsApp și să-și facă griji în privința faptului că este ceva în neregulă cu versiunea de operare Tizen și de ce se comportă ciudat. Mulți au crezut că este posibil să fie o problemă cu serviciile Facebook, dar a fost cu totul altceva.

Pentru a obține noua actualizare, va trebui să intrați în aplicația Tizen Store și să căutați WhatsApp. Odată ce aplicația este listată, veți vedea un buton de actualizare lângă acesta, pe care trebuie să îl apăsați pentru ca actualizarea să înceapă. Puteți, de asemenea, să accesați aplicația WhatsApp din Magazinul Tizen și să selectați butonul de actualizare.

Dimensiunea fișierului de actualizare este de 25 MB. Odată ce ați actualizat și lansat WhatsApp, vi se va solicita să actualizați și serviciile Facebook – aceasta este utilizată de alte aplicații cum ar fi Facebook, Instagram și Facebook Messenger. Fișierul de actualizare are o dimensiune de 24MB. Odată actualizat și acesta, nu veți avea probleme și, de asemenea, veți putea descărca fișiere, imagini și videoclipuri exact cum ați putut face și înainte.

Tizen este sistemul de operare de casă a lui Samsung. Momentan rulează pe patru smartphone-uri, Samsung Z1, Samsung Z2, Z3 și Z4, precum și pe alte numeroasele produse care poartă sigla Samsung, de exemplu televizoarele și smartwatch-urile Samsung.

Noua actualizare WhatsApp Messenger, versiunea 2.16.9, este disponibilă pe toate smartphone-urile Tizen – Samsung Z1, Z2, Z3 și Samsung Z4.

Vă reamintim că Samsung Z4 dispune de un ecran LCD de 4.5 inch, are cel mai nou sistem de operare Tizen 3.0, un procesor Spreadtrum Quad Core de 1.5 GHz cu 1 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă extensibilă prin card microSD până la 128 GB.

SURSĂIotGadgets