Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

513
Cum sa folositi WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3
Sursa Foto: via tizenhelp.com

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile, unde toți utilizatorii au nevoie de WhatsApp Messenger. Dispozitivele portabile Samsung Galaxy sunt unul dintre puținele dispozitive care acceptă această aplicație de socializare. Este aici încă de la prima generație de ceasuri Gear. Acum și Samsung Galaxy Watch 3 acceptă WhatsApp Messenger. Chiar dacă aplicația este acceptată de ceasurile inteligente Samsung nu vei vedea WhatsApp în Galaxy App Store.

Motivul este că, din cauza fișierului de aplicație mare de descărcat, Facebook nu a creat-o niciodată în Galaxy App Store. Chiar și Android Wear OS și Apple Watches încă nu au o aplicație oficială pe ceasurile lor inteligente. Acum veți întreba cum se poate folosi WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3.

Pentru a folosi WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3, trebuie să urmați câțiva pași simpli. Pașii indicați sunt ușor de urmat și, odată cu ei, puteți primi orice mesaj WhatsApp pe ecranul principal. Deci chiar dacă smartwatch-ul nu este cel mai nou ceas Samsung, compania în actualizează mereu.

Pentru a începe, mai întâi, asociați Galaxy Watch 3 cu smartphone-ul personal, conform TizenHelp. Pentru a face acest lucru, descărcați aplicația Wearable din Play Store sau App Store și conectați-vă la ea. După împerecherea cu succes a ambelor dispozitive, urmați pașii de mai jos.

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

  • Accesați Notificări în aplicația Wearable
  • Aici, activați Notificările
  • Derulați în jos în listă pentru a găsi WhatsApp
  • Acum activați comutatorul pentru a primi mesaje și imagini WhatsApp. Ați activat cu succes aplicația pe gadget. Pentru a vedea mesajele primite, accesați ecranul de start și glisați spre stânga.
  • Acum puteți citi toate mesajele text și alte fișiere acceptate

După acești pași, mesajele tale vor apărea pe ecranul principal, le poți citi glisând ecranul în partea stângă. Puteți citi, răspunde, edita și șterge mesaje de pe Galaxy Watch 3.

Galaxy Watch 3 de la Samsung este disponibil acum pe piață cu multe oferte interesante și reduceri. Ceasul are o baterie mare; procesor avansat; un afișaj excelent; protecție Gorilla Glass; o mulțime de aplicații de fitness și mii de fețe de ceas.