WhatsApp vă permite acum să trimiteți 100 de fotografii și videoclipuri

206
WhatsApp
Sursa Foto: WhatsApp

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee din lume. Aplicația are peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume, este disponibilă pe mai multe platforme și destul de accesibilă chiar și pentru smartphone-urile mai vechi. Cu toate acestea, sunt și lucruri care nu plac majorității utilizatorilor de WhatsApp.

Aplicația Meta este mai lentă atunci când vine vorba de adaptarea sau introducerea de noi funcții, mai ales în comparație cu aplicațiile concurente. Dar lucrurile se schimbă mereu și primim mai multe bunătăți permanent. Acum puteți trimite până la 100 de fotografii și videoclipuri folosind WhatsApp, împreună cu câteva modificări noi.

Puteți trimite 100 de fotografii și videoclipuri pe WhatsApp

WhatsApp a început să lanseze o actualizare care aduce o serie de modificări care vor îmbunătăți experiența generală a utilizatorului. Pentru început, utilizatorii vor putea să adauge subtitrări atunci când trimit documente. Acest lucru ar trebui să faciliteze distincția între diverse documente, mai ales în situațiile în care sunt trimise multe fișiere. Vedeți pe I❤️Samsung ce înseamnă ceasul mic de pe fotografia de profil la WhatsApp!

În plus, WhatsApp vă va permite acum să descrieți mai bine grupul datorită subiectelor și descrierilor de grup mai lungi. O altă caracteristică este că veți putea trimite până la 100 de fotografii și videoclipuri simultan. Anterior, această funcție era limitată la doar 30 de fotografii și videoclipuri. Deși această funcție ar putea părea inutilă, dar mulți oameni doresc să poată trimită unii altora multe imagini. Deci, dacă sunteți cineva care preferă să partajeze o mulțime de fotografii și videoclipuri, atunci această funcție este pentru dvs.

WhatsApp a fost creată în 2009 de doi foști angajați Yahoo, Brian Acton și Jan Koum. A fost achiziționată de Facebook, în februarie 2014, pentru aproximativ 19,3 miliarde USD. În prezent aplicația are peste 2 miliarde de utilizatori activi.

Pentru cei care se întreabă, noile funcții sunt disponibile pe WhatsApp cu versiunea 2.23.3.77, potrivit Wccftech. Dacă nu ați primit actualizarea, o puteți primi în orice moment. Trebuie puțină răbdare, dar actualizarea va ajunge la nivel global la toți utilizatorii și puteți începe să utilizați noile funcții.