Va fi Galaxy X Edge cel mai de succes smartphone din istoria Samsung?

2100

Designerii de la YouTube Science and Knowledge au prezentat un concept de smartphone Galaxy X Edge împingând nivelul designului Samsung la ceva nemaivăzut. Chiar dacă este doar un telefon imaginar, trebuie să recunoaștem că acest concept este o apoteoză a stilului Samsung. Realul Samsung Galaxy X va fi, fără îndoială, foarte diferit de acest dispozitiv, dar Galaxy S9 ar trebui să fie aproape de ce vedem în acest clip video.

La începutul anului 2018, Samsung va prezenta telefonul Samsung Galaxy X. Acest telefon este de așteptat să fie primul smartphone pliabil din întreaga industrie a telefoniei mobile. Un dispozitiv radical care va fi peste telefoanele de ultimă generație de la Samsung cum ar fi Galaxy S și Galaxy Note. Totuși, canalul YouTube Science and Knowledge imaginează un Galaxy X Edge complet diferit de ceea ce anunță zvonurile.

În conceptul video prezentat aici, preluat de la site-ul Phoneandroid, Galaxy X Edge este o concepție nouă, cu un design de inimaginat pentru firma Samsung. Descoperim un smartphone elegant, din metal și sticlă, echipat cu o cameră dublă la spate, aliniată vertical. Sub această cameră foto, există un bliț LED dublu, sub care este amplasat un scaner surprinzător de mic de amprente digitale. Se poate observa că marginile spatelui smartphone-ului sunt curbate, precum și marginile ecranului. După cum sugerează și numele, smartphone-ul preia designul lui Samsung pentru smartphone-urilor Edge.

În plus față de muchiile curbate, se constată că ecranul este complet lipsit de margini. Marginile de sus și de jos sunt aproape inexistente. Spațiul rămas deasupra ecranului este suficient doar pentru senzorul foto frontal și pentru diferiți senzori. Pentru fanii Samsung, rezultatul este pur și simplu sublim. Amintiți-vă că Galaxy S9 ar trebui să ofere un raport de 90% corp/ecran, comparativ cu 84% pentru Galaxy S8. Butoanele Power și Lock sunt amplasate în partea dreaptă, în timp ce butoanele de control al volumului sunt în stânga. Butonul Bixby criticat de utilizatorii de Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu se regăsește în acest video.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice, designerii spun despre o certificare IP68, un ecran de 5,8 inch, QHD Super AMOLED, cu un raport de aspect de 18: 9, protejat de Corning Gorilla Glass 5. Partea din spate este, de asemenea, protejată de sticlă Gorilla Glass 5.

Corning Gorilla Glass 5 este cea mai rezistentă sticlă pentru smartphone-uri produsă de Corning. Această ultimă versiune este lansată în 2016, este și antireflexivă și are o mare rezistență la căderi. Rezistă în 80% din cazuri la o cădere de la 1,6 metri pe o suprafață dură.

Smartphone-ul dispune de procesorul Snapdragon 835 cuplat cu memorie RAM de 6 GB și oferă spațiu de stocare de 128 GB. Camera foto din spate are o diafragmă f / 1,6 și are 16 MP, iar cea frontală tot 16 MP cu o diafragmă f / 1,7. Telefonul rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo și este alimentat de o baterie de 4.150 mAh.

Evident, acest concept este mai aproape de viitorul Galaxy S9 decât de adevăratul Galaxy X pliabil care urmează să fie prezentat în 2018. Cu toate acestea, trebuie să admitem că acest dispozitiv este foarte frumos ca design și seduce, fără îndoială, fanii Samsung . În cazul în care producătorul creează cu adevărat un dispozitiv de o asemenea frumusețe, concurenții se vor confrunta cu dificultăți.