Zvonuri despre Samsung Galaxy XCover 3

2192

A trecut o vreme de când seria de telefoane solide Galaxy XCover a primit un reprezentant nou, ultima lansare fiind la începutul anului 2013. De atunci, singurele device-uri solide oferite de companie au fost Samsung Galaxy S4 Active și Samsung Galaxy S5 Active, variante ale smartphone-urilor high-end, ce au fost disponibile la prețuri și mai mari decât varianta originală.

Se pare că gigantul high-tech din Coreea de Sud intenționează să remedieze acest aspect prin lansarea lui Samsung Galaxy XCover 3. Device-ul, având numărul de model SM-G388F, va avea un hardware mai degrabă de entry-level sub carcasa sa solidă indicând un preț mult mai mic decât alternativele sale. Cel mai probabil va avea și unele specificații ușor mai slabe.

Gama de telefoane Galaxy XCover are fanii săi, sunt mai compacte și mai rezistente la șocuri și factori externi.

Smartphone-ul va rula pe sistemul de operare a companiei americane Google, Android KitKat 4.4, va avea un procesor quad-core Cortex A53 CPU cu un chipset Marvell Armada PXA 1908. În afară de acest aspect, singura informație disponibilă despre acest telefon este memoria RAM de 1 GB. Ținând cont că acest chipset suportă display-uri de doar până la 720p rezoluție, suntem convinși că nu va fi un smartphone dotat cu un display retina ci mai degrabă cu un panel WVGA.