Acasă Recenzii Impresii și păreri despre Samsung Galaxy Note 10.1 Ediția 2014

Impresii și păreri despre Samsung Galaxy Note 10.1 Ediția 2014

16GB, Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth 4.0, Android 4.1

Samsung Galaxy Note 10.1 Ediția 2014 este cea mai recentă versiune a tabletei de 10.1 inch lansată inițial în 2012. Atracția principală rămâne în continuare creionul sensibil la presiune. Pentru ediția 2014 a lui Galaxy Note 10.1, Samsung a îmbunătățit aplicația „scrapbook”, a introdus „floating apps” și a transferat abilitățile multitasking întâlnite la Samsung Note 3 phablet-ul de 5.7 inch.

Galaxy Note 10.1 2014 este o tabletă „full size” la fel ca ediția precedentă, ea suferind doar două schimbări în ceea ce privește designul. Samsung a redus dimensiunea ramei ecranului, astfel ediția 2014 este cu mult mai mică decât cea de anul trecut. Lățimea a scăzut de la 262 mm la 243 mm, acest lucru însemnând că Samsung a redus câte un centimetru din fiecare parte.Samsung Galaxy Note 10.1Editia 2014 -1- ilovesamsungDeoarece este mai îngustă, tableta Samsung Galaxy Note 10.1.2014 este mai ușor de folosit. Există suficient spațiu pe de o parte și cealaltă a ecranului astfel încât nu veți atinge cu degetul ecranul. Deși are în continuare un ecran destul de lat, forma sa seamănă cu cea a lui iPad Air 4:3. Ceea ce nu ne prea place, este stilul pe care Samsung l-a adoptat pentru cele mai recente dispozitive din seriile Galaxy. Dacă înainte se folosea un plastic fin, lucios, pentru Galaxy Note 10.1 2014 au folosit un plastic cu efect de piele pe spatele carcasei completat de niște cusături false. Deși senzația pe care o dă noul design este mai plăcută și oferă o prindere mai bună, în continuare totul este din plastic.

Samsung Galaxy Note 10.1Editia 2014 -2- ilovesamsung

La fel ca toate telefoanele din gama Galaxy, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 are un buton fizic central „Home”  şi două butoane tactile „back” şi „menu”. Această tabletă are o grosime de 7.9 mm și cântărește 535 g fiind mai subțire și mai ușoară decât versiunea precedentă. Nu prea aveți ce alege în ceea ce privește conectivitatea, dar slotul microSD este o completare bine venită. Tableta beneficiază de un port Micro USB pentru reîncărcare şi transfer de date, de o mufă  audio de 3.5 mm dar nu dispune de niciun port video.  Galaxy Note 10.1 2014 suportă formatul Miracast, dar veți avea nevoie de un televizor sau de un calculator compatibil. Boxele au fost înghesuite pe lateralele tabletei, așadar nu le veți acoperi când țineţi tableta în mână.

Ecranul în sine are 10.1 inch şi o rezoluţie de 2,560×1,600 care le face concurenţă rivalilor iPad Air, Nexus 10 şi Kobo Arc 10HD. Fiind foarte clar, este ideal pentru a viziona filme Full HD sau pentru fotografii. Info: Cum să realizaţi o captură de ecran pe  Samsung Galaxy Note 10.1 editia  2014Deşi este o tabletă cu sistem Android, aceasta seamănă foarte bine cu iPad Air.

Samsung Galaxy Note 10.1Editia 2014 -3- ilovesamsungTableta funcționează cu o interfață Samsung Touchwiz pe de o parte lăudată de fani, pe de altă parte criticată de iubitorii de Android. Partea de hardware este lucrată excelent. Creionul este ușor, cu o formă triunghiulară, perfectă pentru folosire care are un și loc special de depozitare în interiorul tabletei. Note 10.1 2014 nu dispune de sistemul S Pen Keeper care vă avertizează dacă nu aveți creionul atașat. Vârful de cauciuc îi conferă un grad destul de ridicat de rezistență atunci când scrieți pe ecranul Gorilla Glass, iar senzația este una cât se poate de naturală pentru un creion digital. Nu este chiar așa cum a-ți scrie cu creionul pe hârtie dar nici nu e o diferență de la cer la pământ între ele. Creionul poate activa și tastele tactile, dându-vă posibilitatea de a opera tableta doar cu creionul.

Galaxy Note 10.1 2014 are o baterie nedetaşabilă de 8.220mAh. Este mult mai mare decât cea a modelului precedent, de 7.000mAh, dar acest lucru se datorează faptului că ecranul are o rezoluție mult mai mare.

Samsung Galaxy Note 10.1Editia 2014 -4- ilovesamsung

Camera frontală este foarte aproape de a fi una de top, cu un senzor de 2 megapixeli şi cu o rezoluţie mai mare decât se poate întâlni la majoritatea tabletelor. Poate înregistra până la 1080p şi oferă imagini de foarte bună calitate pentru fotografii şi video chat. Camera de pe spatele tabletei are 8 megapixeli, senzor BSI și bliț LED, se presupune că poate face fotografii destul de detaliate indiferent de condițiile de iluminare.

Samsung Galaxy Note 10.1 ediția 2014 este o tabletă excelentă cu sistem Android bun, cu un design modern și subțire și cu un creion grozav! :)

vezi oferta emag ilovesamsung

Samsung Galaxy Note 10.1

CUPRINS

Datorită funcţiilor creionului, unui ecran Retina frumos şi a unui ansamblu de trăsături, Samsung Galaxy Note 10.1- 2014 Edition este o tabletă Android ideală atât pentru cei care vor să creeze cât şi pentru cei care vor să se bucure de creativitate.
Articolul precedentSamsung Galaxy Note 3
Articolul următorSamsung Galaxy Tab 3 8.0

Stiri

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...