Acasă Recenzii Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Samsung ştie că modul în care se folosesc tabletele diferă de la un individ la altul. Drept urmare, gama de tablete Samsung este destul de variată, oferind câte ceva pentru fiecare. Oferta de tablete Samsung include modele care variază de la 7 inch la 10.1 inch. Puterea şi performanţa asociate cu diferitele tablete Samsung Galaxy de asemenea variază, gama incluzând atât tablete puternice şi scumpe cât şi modele mai simple pentru bugete mai reduse.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 este o tabletă Android de 8 inch care îşi propune să continue intenţiile producătorului coreean de a produce câte o tabletă în toate dimensiunile posibile. Pentru cei care au avut deja un smartphone Samsung Galaxy, Galaxy Tab 3 li se va părea foarte familiar, atât în ceea ce priveşte designul cât şi modul de utilizare. Categoria pe care Samsung o vizează este aceea a oamenilor care nu îşi doresc să înveţe cum să folosească o tabletă ori de câte ori apare una nouă.

Marginile tabletei Samsung Galaxy Tab 3 au acelaşi finisaj argintiu ca Galaxy S III sau Galaxy S 4. Pe partea stângă a tabletei este slotul pentru cardul microSD. Marginea de jos găzduieşte portul microUSB şi boxele. Deşi amplasarea boxelor lasă de dorit, noi preferăm boxele care sunt orientate în faţă, volumul este destul de bun pentru o tabletă. Calitatea boxelor este conformă cu ce ne-am aşteptat de la un astfel de dispozitiv. În partea dreaptă a tabletei veţi găsi butoanele pentru volum, infraroşu şi cel pentru pornire/blocare.

Mufa audio de 3.5mm este localizată în partea de sus a tabletei.  Pentru spatele tabletei Samsung Galaxy Tab 3, s-a folosit acelaşi finisaj lucios care există şi pe partea frontală. În colţul din stânga sus, veţi găsi o cameră de 5 megapixeli care însă nu a fost dotată şi cu un bliţ.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 -1- ilovesamsungÎn ceea ce priveşte dimensiunile, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 are 209.8×123.8×7.4 mm şi cântăreşte 314 g. La fel ca la Galaxy S4, marginile lui Galaxy Tab 3 8.0 sunt uşor rotunjite. Grosimea lui Galaxy Tab 3 8.0 şi cea a lui Galaxy S 4 sunt aproape identice. Tableta are un finisaj fin, lucios care acoperă întregul dispozitiv. Rezultatul este o tabletă uşor alunecoasă atunci când este ţinută în mână.

Galaxy Tab 3 8.0 are un ecran WXGA (1280 x 800) care ne dezamăgeşte deoarece alte tablete cu preţuri asemănătoare oferă rezoluţii mai bune. Noi suntem fanii unui număr cât mai mare de pixeli, aşadar ne-am fi dorit ca Samsung să includă un ecran cu o rezoluţie mai mare pentru Galaxy Tab 3 8.0. Ecranul oferă o experienţă de vizionare bună din aproape orice unghi.

Samsung a făcut o treabă bună cu suportul multimedia şi cu funcţiile tabletelor Galaxy. Pentru video, Tab 3 8.0 suportă MP4, H.264, DivX, Xvid şi fişiere WMV de până la 1080 p. Pentru audio avem MP3, AAC, FLAC,OGG, WAV şi WMA. Vă puteţi duplica ecranul folosing DLNA dacă aveţi HDTV sau prin folosirea un adaptor MHL pentru a putea conecta Tab 3 8.0 cu un cablu HDMI.

Emiţătorii IR au devenit o regulă pentru dispozitivele Galaxy, Tab 3 8.0 beneficiind de aceleaşi funcţii de control de la distanţă ca Note 8.0. Puteţi folosi aplicaţia WatchON de la Samsung sau Peel Smart Remote pentru a căuta programele locale şi pentru a controla o varietate de dispozitive, de la HDTV la boxe.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 are o cameră principală de 5 megapixeli şi una frontală de 1.3 megapixeli. Camera principală nu are bliţ, dar ambele au autofocus pentru a putea face fotografii destul de bune.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 funcţionează cu un procesor dual-core Samsung Exynos de 1.5 Ghz. Are 1.5 GB de RAM pentru funcţiile multitasking şi un Mali 400 GPU pentru jocuri. Pentru sarcinile de zi cu zi , este mai mult decât suficient. Trecerea de la un meniu la altul este lină, iar căutarea pe internet rapidă.

Sub carcasa care nu poate fi înlăturată este bateria de 4,450mAh. Samsung nu specifică care este durata ei de viaţă. Evident, aceasta depinde de modul în care este folosită tableta şi de intensitatea ecranului.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

CUPRINS

Utilizatorii fideli Samsung care sunt atraşi de Galaxy Tab 3 8.0, dar care îşi doresc o tabletă cu funcţii mai bune ar trebui mai degrabă să se reorienteze spre seriile Galaxy Note. Galaxy Tab 3 8.0 este doar o tabletă cu un design subţire şi uşor cu funcţii de multitasking şi cu un control de la distanţă încorporat.

Stiri

Samsung pe primul loc în Q4 2019 la vânzările de telefoane în Coreea

Samsung Electronics și-a păstrat primul loc în cota de piață internă a smartphone-urilor în al patrulea trimestru al anului trecut. Totuși cota...

Galaxy Z Fold 2 va avea S Pen, dar nu și cea mai bună cameră Samsung

Conform tuturor informațiile originalul Galaxy Fold va avea anul acesta un urmaș: Samsung Galaxy Z Fold 2. Sperăm ca acesta va fi...

Samsung Members este cea mai recentă aplicație cu suport Dark Mode

Fanii Samsung au fost încântați de Dark Mode de când compania a introdus acest mod în mai multe aplicații. În urma acestui...

Samsung Galaxy M31 lansat, quad-camera la spate și baterie de 6.000mAh

Samsung a anunțat oficial smartphone-ul Galaxy M31 din India. Receptorul împrumută câteva funcții de pe smartphone- ul Galaxy M30s, care a fost...

Apple vs Samsung: Cine pierde mai mult în urma CORONA Virus?

Coronavirusul izbucnit la Wuhan continuă să fie în atenția presei de peste tot, cu titluri tot mai de speriat pe zi ce...

Galaxy S20 Ultra – cât consumă din baterie ecranul de 120Hz vs 60Hz

Samsung Galaxy S20 Ultra vine cu un ecran mai special care se poate reîmprospăta de două ori mai rapid decât un ecran...

Galaxy Buds+ cu o conexiune multi-dispozitiv doar pe telefoane Samsung

Samsung a lansat un nou set wireless Galaxy Buds+ alături de seria Galaxy S20 și smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip. Cele mai...