Acasă Recenzii Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Samsung ştie că modul în care se folosesc tabletele diferă de la un individ la altul. Drept urmare, gama de tablete Samsung este destul de variată, oferind câte ceva pentru fiecare. Oferta de tablete Samsung include modele care variază de la 7 inch la 10.1 inch. Puterea şi performanţa asociate cu diferitele tablete Samsung Galaxy de asemenea variază, gama incluzând atât tablete puternice şi scumpe cât şi modele mai simple pentru bugete mai reduse.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 este o tabletă Android de 8 inch care îşi propune să continue intenţiile producătorului coreean de a produce câte o tabletă în toate dimensiunile posibile. Pentru cei care au avut deja un smartphone Samsung Galaxy, Galaxy Tab 3 li se va părea foarte familiar, atât în ceea ce priveşte designul cât şi modul de utilizare. Categoria pe care Samsung o vizează este aceea a oamenilor care nu îşi doresc să înveţe cum să folosească o tabletă ori de câte ori apare una nouă.

Marginile tabletei Samsung Galaxy Tab 3 au acelaşi finisaj argintiu ca Galaxy S III sau Galaxy S 4. Pe partea stângă a tabletei este slotul pentru cardul microSD. Marginea de jos găzduieşte portul microUSB şi boxele. Deşi amplasarea boxelor lasă de dorit, noi preferăm boxele care sunt orientate în faţă, volumul este destul de bun pentru o tabletă. Calitatea boxelor este conformă cu ce ne-am aşteptat de la un astfel de dispozitiv. În partea dreaptă a tabletei veţi găsi butoanele pentru volum, infraroşu şi cel pentru pornire/blocare.

Mufa audio de 3.5mm este localizată în partea de sus a tabletei.  Pentru spatele tabletei Samsung Galaxy Tab 3, s-a folosit acelaşi finisaj lucios care există şi pe partea frontală. În colţul din stânga sus, veţi găsi o cameră de 5 megapixeli care însă nu a fost dotată şi cu un bliţ.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 -1- ilovesamsungÎn ceea ce priveşte dimensiunile, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 are 209.8×123.8×7.4 mm şi cântăreşte 314 g. La fel ca la Galaxy S4, marginile lui Galaxy Tab 3 8.0 sunt uşor rotunjite. Grosimea lui Galaxy Tab 3 8.0 şi cea a lui Galaxy S 4 sunt aproape identice. Tableta are un finisaj fin, lucios care acoperă întregul dispozitiv. Rezultatul este o tabletă uşor alunecoasă atunci când este ţinută în mână.

Galaxy Tab 3 8.0 are un ecran WXGA (1280 x 800) care ne dezamăgeşte deoarece alte tablete cu preţuri asemănătoare oferă rezoluţii mai bune. Noi suntem fanii unui număr cât mai mare de pixeli, aşadar ne-am fi dorit ca Samsung să includă un ecran cu o rezoluţie mai mare pentru Galaxy Tab 3 8.0. Ecranul oferă o experienţă de vizionare bună din aproape orice unghi.

Samsung a făcut o treabă bună cu suportul multimedia şi cu funcţiile tabletelor Galaxy. Pentru video, Tab 3 8.0 suportă MP4, H.264, DivX, Xvid şi fişiere WMV de până la 1080 p. Pentru audio avem MP3, AAC, FLAC,OGG, WAV şi WMA. Vă puteţi duplica ecranul folosing DLNA dacă aveţi HDTV sau prin folosirea un adaptor MHL pentru a putea conecta Tab 3 8.0 cu un cablu HDMI.

Emiţătorii IR au devenit o regulă pentru dispozitivele Galaxy, Tab 3 8.0 beneficiind de aceleaşi funcţii de control de la distanţă ca Note 8.0. Puteţi folosi aplicaţia WatchON de la Samsung sau Peel Smart Remote pentru a căuta programele locale şi pentru a controla o varietate de dispozitive, de la HDTV la boxe.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 are o cameră principală de 5 megapixeli şi una frontală de 1.3 megapixeli. Camera principală nu are bliţ, dar ambele au autofocus pentru a putea face fotografii destul de bune.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 funcţionează cu un procesor dual-core Samsung Exynos de 1.5 Ghz. Are 1.5 GB de RAM pentru funcţiile multitasking şi un Mali 400 GPU pentru jocuri. Pentru sarcinile de zi cu zi , este mai mult decât suficient. Trecerea de la un meniu la altul este lină, iar căutarea pe internet rapidă.

Sub carcasa care nu poate fi înlăturată este bateria de 4,450mAh. Samsung nu specifică care este durata ei de viaţă. Evident, aceasta depinde de modul în care este folosită tableta şi de intensitatea ecranului.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

CUPRINS

Utilizatorii fideli Samsung care sunt atraşi de Galaxy Tab 3 8.0, dar care îşi doresc o tabletă cu funcţii mai bune ar trebui mai degrabă să se reorienteze spre seriile Galaxy Note. Galaxy Tab 3 8.0 este doar o tabletă cu un design subţire şi uşor cu funcţii de multitasking şi cu un control de la distanţă încorporat.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...