Acasă Televizoare Blu-Ray Player 3D Samsung BD-J5900 cu Wi-Fi

Blu-Ray Player 3D Samsung BD-J5900 cu Wi-Fi

Samsung BD-J5900 este un player Blu-Ray de buget, poziționat la un pas deasupra modelului entry-level Samsung BD-J5500. Nu are sclipirile modelului de top BD-J7500 dar nu este complet lipsit de caracteristici, precum Wi-Fi-ul integrat, aplicațiile de internet și streaming-ul DLNA.

Design și conexiuni

Poate da senzația unui player de buget cu finisajul său din plastic și structura ușoară, însă BD-J5900  are un design atrăgător. Forma sa curbată mimează TV-urile și soundbar-urile curbate ale Samsung, în timp ce capacul superior și porțiunea anterioară au o textură neobișnuită. Este cu certitudine unul dintre cele mai aspectuase player-e de buget disponibile.

Blu-Ray Player 3D Samsung BD-J5900 cu Wi-Fi - Poza 1

Marginea anterioară cuprinde tava pentru discuri, butoane pentru on/off, open/close și un port USB.  La fel ca orice player la acest nivel de preț, BD-J5900 este subțire și compact, aspect foarte util atunci când avem la dispozișie un spațiu limitat. Bineînțeles, partea proastă a acestui aspect este lipsa de spațiu pentru multe port-uri. Astfel conexiunile se limitează la o ieșire HDMI, Ethernet și coaxială.

 

Caracteristici

Lista de caracteristici este surprinzătoare pentru prețul său. WI-FI-ul integrat permite streaming-ul media de pe servere-le DLNA și accesul la o serie largă de aplicații prin internet, lucru extraordinar pentru utilizatorii ce nu dețin un Smart TV.

Dezavantajul categoriei de preț este totuși accesul la un conținut web limitat. Bazându-se pe platforma Opera TV Store, servicile disponbile includ Amazaon Instant Video, YouTube și Netflix, alături de Dailymotion, AccuWeather, Hotlist și YuppTV printe multe altele oferite de Opera TV.

Blu-Ray Player 3D Samsung BD-J5900 cu Wi-Fi - Poza 2

Este un exemplu tipic de cantitate înaintea calității, lipsind servicii precum BBC iPlayer, ITV Player, All 4 sau Demand 5, deși Samsung afirmă că o parte dintre acestea vor deveni disponibile după un simplu update al software-ului în viitor.

Totuși BD-J5900 este un bun performer ca streamer DLNA, permițând rularea de formate precum DivX, AVI, WMV, MP3, AAC și JPEG. Formate precum MKV sau alte fișiere hi-res putând fi redate doar prin intermediul port-ului USB frontal.

Altfel, BD-J9500 permite playback-ul 3D Blu-Ray și screen mirroring-ul cu smartphone-uri compatibile. Nu există upscaling 4k sau streaming multiroom, însă nici nu ne așteptam la acest preț.

Blu-Ray Player 3D Samsung BD-J5900 cu Wi-Fi -conectivitate si mufe

Explorarea conținutului DLNA sau USB este ușoară, făcându-se printr-un meniu spațios și bine aranjat, cu structură simplă și icoane familiare. Telecomanda este puțin probabil să pună probleme de utilizare, având butoane cauciucate solide și un layout intuitiv.

 

Performanță

La testele noastre am fost uimiți de imaginile dense și detaliate ale player-ului Samsung. Balansul contrastului, adâncimea negrului, fidelitatea culorilor și afișarea detaliilor au rămas constante. Se pot face îmbunătățiri din setări, fiind disponbile diferite presetări.

Blu-Ray Player 3D Samsung BD-J5900

CUPRINS

Cu un design drăguț, un sistem de operare ce rulează bine și caracteristici generoase, BD-J5900 este un player excelent pentru categoria sa de preț, singurul dezavantaj fiind conținutul web limitat.

Stiri

Apelurile video Google Duo disponibile pe Samsung Smart TV

Samsung a anunțat disponibilitatea Google Duo pe noile televizoare Samsung Neo QLED și QLED. Acest lucru facilitează efectuarea apelurilor video cu cea...

Samsung Electronics a primit 48 de premii la IDEA 2021

Samsung a anunțat ieri că a primit 48 de premii la IDEA 2021 acordate de Industrial Designers Society of America. Printre acestea sunt...

Samsung Galaxy S21 FE o „rara avis”, doar 10.000 de telefoane produse

Înainte ca Samsung să lanseze următoarea serie Galaxy S22, fanii și toți utilizatorii de telefoane mobile așteaptă pe Galaxy S21 FE. Ediția...

Google Pay disponibil pe telefoanele Samsung și pe seria Galaxy Watch 4

Google Pay poate fi folosit de luna aceasta pentru telefoanele Samsung pentru a realiza plăți contactless. Utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația...

Smartphone pliabil Samsung Galaxy Flex Note cu slot pentru S Pen

Luna trecută au fost lansate smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Din păcate, un Galaxy Note...

Samsung anunță un nou capitol al experienței sale Life Unstoppable

Samsung prezintă ediția din 2021 a tradiționalului său „Life Unstoppable: the house of surprises”. După succesul de anul trecut, este un pas...

Samsung Hand Wash lansată în Play Store pentru seria Galaxy Watch 4

Aplicația oficială Samsung Hand Wash este acum disponibilă pentru descărcare în Play Store pentru noul Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic....