Samsung 32F5000 Full HD LED TV

Samsung Seria 5 - Full HD LED TV

3918

Este timpul să ne îndreptăm atenţia spre un alt produs al mărcii coreene din Seria 5 LED TV. Samsung F5000 pe care îl analizăm astăzi, are doar caracteristici de bază: nu prezintă nici conectivitate wireless şi nici platforma Smart TV a producătorului, având doar 2 porturi HDMI şi un port USB. La puţin sub 1600 de lei, este evident că acest televizor cu ecran Full HD de 32 de inch, nu are nici 3D. Samsung UE32F5000 cu ecran plat beneficiază de tehnologia LED backlight, de 100Hz CMR(Clear Motion Rate) şi de un tuner Freeview HD încorporat. Fără alte accesorii adiţionale, lucrul cel mai important în acest caz este calitatea imaginii. Oare, se ridică 32F5000 la nivelul aşteptărilor?

Să urmărim îndeaproape toate super funcțiile care le oferă Samsung 32F5000 Full HD LED Tv:[sociallocker id=”878″]

„ Fără artificii” este sintagma care ne trece prin minte când încercăm să facem un rezumat al caracteristicilor televizorului de 32 de inch Samsung F5000, dar la ce ne-am putea aştepta având în vedere preţul destul de accesibil?!

Samsung 32F5000 Full HD LED Tv -1- ilovesamsung

vezi oferta emag ilovesamsung

Cu o rama neagră lucioasă şi cu un suport dreptunghiular negru, acest televizor nu are nicio şansă să câştige vreun concurs de frumuseţe, dar trebuie să remarcăm că  dimensiunea cadrului care era vizibilă la predecesorul său, UE32EH5000, a fost redusă. Telecomanda cu infraroşu oferă un control limitat, dar funcţional. Nu există buton „Smart Hub” din motive evidente. La fel ca la celelalte televizoare Samsung de anul acesta, calitatea sunetului este decentă oferind suficientă claritate pentru uzul de zi cu zi.

„Backlight” sau uniformitatea ecranului este un alt element pe care Samsung l-a îmbunătăţit la televizoarele cu ecran LED de anul acesta. Fiind un LED „direct-lit” ( faţă de cele „edge-lit”) cu dimensiune mai mică, 32F5000 ar trebui să poată menţine cu usurinţă „backlight-ul” constant şi într-adevăr asta şi face. Dacă în trecut, utilizatorii au pus la îndoială necesitatea folosirii unei rezoluţii de 1920×1080 pentru ecranele de 32 de inch, acum acest lucru nu mai prezintă interes având în vedere cât de uşor se găsesc şi cât de ieftine sunt aceste Full HD 1080p.

Samsung 32F5000 Full HD LED Tv -2- ilovesamsung

Cu „Picture Size”setat „Screen Fit” pentru 1080p şi „Sharpness” redus la setarea „0”, UE32F5000 prezintă un conţinut HD impecabil, permiţând detaliilor excepţionale să strălucească fără distorsiuni. Combinaţia de „black level” , „neutral greyscale”, culori bine saturate şi 2.4 gamma a contribuit la crearea unor imagini bogate. Există unele televizoare HD care costă mai mult de 3000 de lei şi care nu reuşesc să întrunească toate aceste aspecte, deci acest televizor cu un preţ sub 1600 de lei este cu adevărat valoros.[/sociallocker]

Samsung 32F5000 este un televizor cu ecran HDTV care asigură un negru intens, imagini clare, uniformitate şi o bună procesare standard. Comparativ cu EH5000 de anul trecut, carcasa este mai suplă, iar culorile de o mai mare acurateţe.

Concluzia generală este că Samsung 32F5000 Full HD LED Tv poate reprezenta o achiziţie foarte bună şi trebuie să vă mărturisim că nu suntem deloc surprinși de numărul mare de televizoare vândute până acum.vezi oferta emag ilovesamsung