Acasă Recenzii Televizor Samsung 32H6200

Televizor Samsung 32H6200

Smart 3D LED Full HD

Televizorul Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD este un Smart TV de 32 inch din categoria high-end echipat cu un tuner Freeview HD, procesor Quad core și playback 3D activ.

Design Samsung 32H6200:

Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD nu uimește prin aspect, având o ramă neagră și un picior metalic argintiu strălucitor sub formă de cruce, respectând clasica construcție plasticată a Samsung, nereușind să iasă în evidență din mulțimea de Smart TV-uri existente pe piață.

Să urmărim îndeaproape toate super funcțiile care le oferă Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD: [sociallocker id=”1979″]

Caracteristici Samsung 32H6200:

La partea de conectivitate însă Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD plusează bine. Suportul de rețea vine atât cu opțiunea pentru Wi-Fi cât și pentru LAN, suportând atât playback-ul DLNA cât și streaming-ul onine de conținut de pe serverele Samsung. De asemenea este suportată conectarea la device-urile mobile, precum smartphone și tabletă.

Sunt prezente 4 porturi HDMI și 3 porturi USB ce permit playback-ul de poze, muzică și filme de pe medii mobile precum și înregistrarea pe acestea prin tuner-ul TV.

Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD -1- ilovesamsung

Datorită bine cunoscutei probleme a TV-urilor LCD mici cu redarea sunetelor la o calitate forte bună, Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD vine echipat cu noua tehnologie Samsung – SoundConnect ce permite sincronizarea TV-ului cu diferite boxe și dock-uri audio.

Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD este echipat cu ultima „motorizare” a Smart TV’urilor. Printre caracteristicile importante ale acestuia menționându-se impresionantul sistem S-Recommandations ce memorează preferințele utilizatorului și face propuneri din programul TV viitor  pe baza acestor preferințe; un sistem multi-hub, ce împarte conținutul ce poate fi redat în cinci categorii, afisându-le separat pe ecran (live TV, recorded TV, on Demand TV, Rețele sociale/conținul media propriu și jocuri).

Ecranul este unul Full HD, după cum se așteaptă de la un model high-end de 32 inch, cu iluminare LED și un sistem de contrast dinamic ce potențează nivelele de negru.  De asemenea este disponibil un sistem de „200Hz” cu rolul de a îmbunătății reproducerea mișcărilor iar în meniul TV-ului a fost introdusă o lungă listă de unelte de calibrare ce includ management-ul culorilor și controlul balansului de alb.

Calitatea imaginii la Samsung 32H6200:

Datorită importanței prețului pe piața TV-urilor de 32 inch este destul de greu în alegerea unui model ce iese în evidență prin calitatea imaginii. Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD reușește totuși să „scoată capul” din mulțimea de produse disponibile. Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD reușește să redea impresionant atât feed-urile HD cât și cele standard definition, oferind o calitate excelentă imaginii și o redarea a detaliilor surprinzătoare. Culorile sunt bogate, reușind să ofere imagini plăcute chiar și pentru transmisiile de o calitate mai scăzută.

Trecând la redarea unui video Blue-Ray, Samsung 32H6200 își confirmă reputația de TV de 32 inch superior, oferind imagini de o claritate impresionantă fără prezența noise-ului caracteristic multor TV-uri.

Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD -2- ilovesamsung

De asmenea, Samsung 32H6200 impresionează plăcut prin redarea detaliilor din scenele întunecate, dovedind prezența game de contraste suficient de bune cât să afișeze atât detalii în umbră cât și un negru convingător. În plus, un punct pozitiv al Samsung UE32H6200 este capacitatea de a reda nivele de negru bune chiar și la dezactivarea sistemului de procesare Dynamic Contrast, cea ce semnifica atât existența unui game de contraste native excelente cât și posibilitatea de a viziona scene întunecate fără ca utilizatorul să se îngrijoreze pentru apariția unor zone luminoase asociate cu multe dintre sistemele de contrast dinamic. Dacă totuși opțiunea este păstrată activă, pentru îmbunătățirea intensității imaginilor întunecate, alegerea unui nivel scăzut al acesteia aduce efectul dorit fără ca respectivele zone luminoase să devină evidente.

Performanță lui Samsung 32H6200:

Rularea imaginilor 3D este detaliată și curată, apropiindu-se de transmisie full HD.  Funcția de „ochelari activi” nu îndepărtează strălucirea și saturația culorilor pe cât ne-am aștepta, un lucru important pentru un ecran de 32 inch. De asemenea este surprinzător nivelul scăzut de crosstalk al imaginilor 3D. Aceasta există însă poate fi observat doar în cadrele de extremă adâncime sau la afișarea unor obiecte strălucitoare pe un fond de negru intens. Astfel, prețul plătit pentru rezoluția extra merită față de variantele 3D pasive. Mișcarea este redată ușor tremurată în 3D, însă procesorul quad-core compensează aceasta prin sistemele de procesarea a mișcării suficient de bine fără apariția unor efecte secundare acesteia care să deranjeze semnificativ.

Audio Samsung 32H6200:

Deși sunetele pot fi redate intens atunci când TV-ul este solicitat la maxim, volumul și senzația sonoră oferită de Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD este satisfăcătoare pentru cea ce oferă piața TV-urilor de 32 inch.

Alte caracteristici ale lui Samsung 32H6200: [/sociallocker]

Telecomanda cu care este echipat Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD este una obișnuită, utilă și mai bine construită decât multe alte telecomenzi ale unor TV-uri de top. Samsung 32H6200 nu este echipat cu variantă smart de telecomandă prevăzută cu touch-pad.

Telecomanda Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD -3- ilovesamsung

Concluzie:

Printre punctele tari se numără procesorul quad-core și platforma smart TV, integrarea tuturor canalelor TV de top și sofisticatul dar completul sistem de recomandare S-Recommandations. Puternicul procesor din dotare îi oferă lui Samsung 32H6200  o redare a imaginilor de o claritatea, rezoluție a culorilor și un contrast excelent pentru un TV cu o asemenea diagonală. Redarea audio este de asemenea impresionantă pentru standardele unui TV de 32 inch.

Vezi oferta eMag pentru Televizor Smart 3D LED Samsung 32H6200

Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD

CUPRINS

Samsung 32H6200 Smart 3D LED Full HD este un lucru rar în zilele astea: ecran mic (32 inch) ce oferă calitate și nu doar un produs menit să îți economisească banii. Astfel dacă este un TV cu un ecran suficient de mare pentru tine și ești interesat de calitate mai mult decât de economisire atunci Samsung 32H6200 este produsul potrivit.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...