Acasă Top 12 Huse pentru Samsung Galaxy S7 Edge care merită toată atenția

12 Huse pentru Samsung Galaxy S7 Edge care merită toată atenția

Am identificat și pregătit un top cu 12 cele mai bune huse pentru Samsung Galaxy S7 Edge. Vezi care din ele se potrivește cel mai bine stilului tău.

De la variante ultra-subțiri până la huse cu baterie încorporată, am adunat câteva huse care merită atenția.

Producatorii din acest top sunt: Spigen, Evutec, Carved, Urban Armor Gear, OBLIQ, tech21, Evutec, Incipio, Otterbox si chiar Samsung.

 

 1. Spigen Neo Hybrid Crystal

Husa Spigen Neo Hybrid Crystal constă în carcasă transparentă de TPU și un bumper din policarbonat, disponibil în culorile specifice Galaxy S7 edge. Oferă acces ușor la porturi, construcție ușoară și preț atractiv.

 

 1. Evutec Karbon SI Lite

Această husă combină standardele militare pentru cădere mulțumită construcției sale din kevlar și TPU. Ușoară și aspectuoasă, această husă este probabil cea mai bună opțiune pentru acest preț. Este disponibilă și pe negru.

 

 1. CARVED Wood

Produsă manual în SUA. Constă într-un bumper cauciucat și un spate din lemn natural. Există mai multe modele disponibile, astfel că va satisface orice gust.

 

 1. Urban Armor Gear

O altă variantă solidă ce îndeplinește standardele militare pentru cădere. Această husă prezintă capace supradimensionate pentru butoane, facilitînd utilizarea telefonului cu mănuși. Este disponibilă în 4 variante de culoare semi-transparente.

 

 1. OBLIQ Slim Meta

Ieftină și aspectuoasă, această husă este construită din policarbonat și poliuretan termoplastic având un finisaj de metal – fals. Disponibilă în patru culori, se potrivește perfect și oferă o protecție completă. Una dintre cele mai bune alegeri pentru prețul ăsta.

 

 1. tech21 Evo Wallet

Husa tech21 Evo Wallet este una dintre cele mai rezistente opțiuni. Are în stuctură un strat din materialul propriu tech21, rezistent la șocuri. Coperta flip prezintă un buzunar pentru cardul de credit și întregește protecția telefonului, acoperind ecranul.

 

 1. Evutec Texture ST

Husa Evutec Texture ST Series pentru Galaxy S7 edge oferă un interio rigig din TPU și un exterior acoperit de nylon balistic. O combinație deosebită de utilitate și coolnes, această husă întrunește standardele militare de cădere 810G.

 

 1. Incipio Twill Block

Aceasta este o husă subțire din TPU cu o textură aderentă și un profil suplu. Disponibilă în negru și magenta, husa oferă protecție împotriva căzăturilor fără să afecteze utilizabilitatea telefonului.

 

 1. Samsung Wireless Charging Battery Pack

Husa integrează o baterie de 3.400 mAh, dublând și așa impresionanta capacitate a bateriei lui Galaxy S7 edge. O altă funcție atragătoare este suportul pentru încărcarea wireless Qi.

 

 1. Spigen Neo Hybrid

Una dintre cele mai de succes huse de la Spigen, Neo Hybrid constă dintr-un capac aderent de TPU și o ramă colorată de policarbonat. Aspectul svelt și protecția de grad militar face din această husă o alegere excelentă pentru prețul său.

 

 1. Otterbox Symmetry Series

Otterbox a petrecut aproape 240h testând această husă la cădere, deci putem spune că este foarte rezistentă. Cu o montare ușoară și un profil subțire, husa este o bună alegere pentru telefoanele predispuse la accidente. Este disponibilă într-o mulțime de culori.

 

 1. Samsung Clear Cover

Samsung prezintă propria variantă de husă ultra-subțire și este una dintre cele mai bune. Clear Cover este semi-transparentă, ușoară și disponibilă în culorile oficial Samsung Galaxy S7 Edge.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....