Acasă Top 12 Huse pentru Samsung Galaxy S7 Edge care merită toată atenția

12 Huse pentru Samsung Galaxy S7 Edge care merită toată atenția

Am identificat și pregătit un top cu 12 cele mai bune huse pentru Samsung Galaxy S7 Edge. Vezi care din ele se potrivește cel mai bine stilului tău.

De la variante ultra-subțiri până la huse cu baterie încorporată, am adunat câteva huse care merită atenția.

Producatorii din acest top sunt: Spigen, Evutec, Carved, Urban Armor Gear, OBLIQ, tech21, Evutec, Incipio, Otterbox si chiar Samsung.

 

 1. Spigen Neo Hybrid Crystal

Husa Spigen Neo Hybrid Crystal constă în carcasă transparentă de TPU și un bumper din policarbonat, disponibil în culorile specifice Galaxy S7 edge. Oferă acces ușor la porturi, construcție ușoară și preț atractiv.

 

 1. Evutec Karbon SI Lite

Această husă combină standardele militare pentru cădere mulțumită construcției sale din kevlar și TPU. Ușoară și aspectuoasă, această husă este probabil cea mai bună opțiune pentru acest preț. Este disponibilă și pe negru.

 

 1. CARVED Wood

Produsă manual în SUA. Constă într-un bumper cauciucat și un spate din lemn natural. Există mai multe modele disponibile, astfel că va satisface orice gust.

 

 1. Urban Armor Gear

O altă variantă solidă ce îndeplinește standardele militare pentru cădere. Această husă prezintă capace supradimensionate pentru butoane, facilitînd utilizarea telefonului cu mănuși. Este disponibilă în 4 variante de culoare semi-transparente.

 

 1. OBLIQ Slim Meta

Ieftină și aspectuoasă, această husă este construită din policarbonat și poliuretan termoplastic având un finisaj de metal – fals. Disponibilă în patru culori, se potrivește perfect și oferă o protecție completă. Una dintre cele mai bune alegeri pentru prețul ăsta.

 

 1. tech21 Evo Wallet

Husa tech21 Evo Wallet este una dintre cele mai rezistente opțiuni. Are în stuctură un strat din materialul propriu tech21, rezistent la șocuri. Coperta flip prezintă un buzunar pentru cardul de credit și întregește protecția telefonului, acoperind ecranul.

 

 1. Evutec Texture ST

Husa Evutec Texture ST Series pentru Galaxy S7 edge oferă un interio rigig din TPU și un exterior acoperit de nylon balistic. O combinație deosebită de utilitate și coolnes, această husă întrunește standardele militare de cădere 810G.

 

 1. Incipio Twill Block

Aceasta este o husă subțire din TPU cu o textură aderentă și un profil suplu. Disponibilă în negru și magenta, husa oferă protecție împotriva căzăturilor fără să afecteze utilizabilitatea telefonului.

 

 1. Samsung Wireless Charging Battery Pack

Husa integrează o baterie de 3.400 mAh, dublând și așa impresionanta capacitate a bateriei lui Galaxy S7 edge. O altă funcție atragătoare este suportul pentru încărcarea wireless Qi.

 

 1. Spigen Neo Hybrid

Una dintre cele mai de succes huse de la Spigen, Neo Hybrid constă dintr-un capac aderent de TPU și o ramă colorată de policarbonat. Aspectul svelt și protecția de grad militar face din această husă o alegere excelentă pentru prețul său.

 

 1. Otterbox Symmetry Series

Otterbox a petrecut aproape 240h testând această husă la cădere, deci putem spune că este foarte rezistentă. Cu o montare ușoară și un profil subțire, husa este o bună alegere pentru telefoanele predispuse la accidente. Este disponibilă într-o mulțime de culori.

 

 1. Samsung Clear Cover

Samsung prezintă propria variantă de husă ultra-subțire și este una dintre cele mai bune. Clear Cover este semi-transparentă, ușoară și disponibilă în culorile oficial Samsung Galaxy S7 Edge.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...