4 cele mai bune căști wireless (peste urechi) pentru telefoanele Samsung Galaxy

431

Mulți dintre noi folosesc telefonul personal pentru a asculta muzică sau pentru a viziona emisiuni TV. Este convenabil să aveți toată muzica și accesul la Netflix pe telefonul dvs., indiferent dacă sunteți în călătorie sau acasă. Pentru a vă bucura de muzica dorită, trebuie să aveți căștile potrivite dar și care să vă dea satisfacția unui sunet excelent. Vă prezentăm, cele mai bune căști wireless pentru telefoanele sau tabletele Samsung Galaxy.

Samsung produce și căști fără fir prin intermediul Harman Kardon, companie cumpărată de gigantul tech de câțva ani. Căștile de mai jos sunt de la diferiți producători și au diferite prețuri. Toate sunt compatibile cu tabletele și telefoanele Samsung.

Aveți aici căști wireless mai scumpe, automat cu o calitate superioară a sunetului, dar și mai ieftine, excelente și acestea și care își fac treaba foarte bine.

 

Opțiunea high-end.

Bang & Olufsen Beoplay H9i – Acesta este dispozitivul pentru audiofilii greu vindecabili. Nu este chiar ieftin, dar calitatea și designul sunt de neegalat. Anularea zgomotului este sofisticată și chiar poate anula vocile umane. De asemenea, se oprește automat când scoateți căștile, ceea ce poate fi util dacă trebuie să răspundeți rapid la o întrebare, acasă sau pe stradă.

 

Căști wireles pentru telefoanele Samsung marca JBL, produse de Harman Kardon

Opțiunea value-for-money: JBL E45BT – Venind din laboratoarele Harman Kardon, deținute de Samsung, JBL este un brand cunoscut pentru cei cărora le place muzica audio de calitate, dar nu doresc să spargă banca. Cu 16 ore de viață a bateriei, aceste căști durează pe tot parcursul zilei. Când bateria este descărcată, se încarcă în doar două ore. Dacă nu ai timp să reîncarci și vrei muzică în continuare conectezi cablul furnizat la cumpărare la mufa pentru căști de pe dispozitiv.

 

Intervalul mediu: Sony WH-1000XM2 – Au un sistem de anulare adecvată a zgomotului, 30 ore de viață a bateriei și o potrivire perfectă pe ureche. Aceste căști oferă control tactil, permițându-vă să controlați cu ușurință lista dvs. de redare și chiar să preluați apelurile. Designul pentru ureche și anularea zgomotului activ permit o izolare perfectă. Dacă oprești muzica și închizi ochii, ești într-o altă lume, perfect izolat.

 

Calitate superioară dar mai ieftine, iJoy

Opțiunea mai ieftină: iJoy Logo – Aceasta este o opțiune bună dacă doriți căști cu o calitate decentă a sunetului la un preț accesibil. Fabricate din materiale de înaltă calitate, căștile sunt proiectate ergonomic și perfecte pentru utilizarea zilnică. Căștile sunt flexibile și se potrivesc tuturor formelor și dimensiunilor capului. iJoy oferă o conexiune Bluetooth și un slot microSD încorporat, ceea ce face ca acesta să fie un partener de călătorie bun. Un set de căști care este durabil și fiabil și nu costă mult.