Acasă Top 18 Cele mai bune Aplicații și Jocuri pentru Galaxy S6 Edge

18 Cele mai bune Aplicații și Jocuri pentru Galaxy S6 Edge

8 Aplicații + 10 Jocuri pentru Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge este unul dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri de pe piață. Acest lucru se datorează display-ului futuristic curbat ce urmează forma marginilor dispozitivului. Am pregătit  recomandări de aplicații și jocuri pentru a scoate tot ce-i mai bun din Galaxy S6 Edge.

Aplicații pentru Galaxy S6 Edge

 

Calendar pentru S6 Edge

Calendar pentru Samsung S6 Edge

Una dintre cele mai interesante funcții ale ecranului Edge este stream-ul informațional. Se poate seta afișarea de diferite informații. Calendarul pentru S6 Edge devine disponibil pentru ecranul Edge prin download. Oferă acces rapid un calendar în diferite culori, putându-se adăuga evenimente.

 

Color Note pentru S6 Edge

Color Note Samsung S6 Edge

Samsung Galaxy Note 5 nu este singurul telefon care poate luat notițe bune. Cu Color Note pentru S6 Edge se pot adăuga notițe pe ecranul Edge. Sunt disponibile în permanență pentru accesul rapid și se pot adăuga altele la fel de rapid.

 

Milk Music

Samsung Milk Music pentru Samsung S6 Edge

Milk Music este o aplicație de streaming tipică, ce beneficiază însă de o interfață inovativă ce permite alegerea unui soundtrack în funcție de starea utilizatorului, având în spate Slacker Radio. Slacker este una dintre cele mai sub-apreciate platforme muzicale iar Milk Music evidențiază perfect acest lucru.

  • Descarcă aplicația accesând: Milk Music

 

Nova Launcher

Nova Launcher pentru Samsung S6 Edge

Launcher-ul propriu Samsung a progresat mult, însă mai sunt multe lucruri de îmbunătățit. Nu aștepa ca Samsung să le repare, descarcă Nova Launcher. Are o mulțime de opțiuni pentru orice, de la animații pentru ecran până la mărimea listei de aplicații, pack-uri de icoane, dock-uri și multe altele.

 

Pocketcasts

Pocket Casts pentru Samsung S6 Edge

Podcast-uri au renăscut în ultimii ani și vei avea nevoie de o aplicație care să țină pasul. Cea mai bună aplicație pentru podcasturi este Pocketcasts. Poate se poate sincroniza cu diferite dispozitive, să ruleze pe Chromecast, să auto-descarce episoade noi și multe altele.

 

Samsung SideSync

SideSync pentru Samsung S6 Edge

SideSync este una dintre cele mai subestimate și puțin discutate aplicații Samsung. Permite monitorizarea ecranului telefonului de pe PC sau Mac, facând posibilă utilizarea aplicațiilor Android pe calculator sau doar urmărirea notificărilor. SideSync vine pre-instalat pe majoritatea telefoanelor Samsung dar este disponibil și în Play Store.

  • Descarcă aplicația accesând: SideSync

 

Snapseed

Snapseed pentru Samsung S6 Edge

După cum am spus în multe ocazii, S6 Edge are una dintre cele mai bune camere de pe piață. Poți face această cameră și mai bună cu Snapseed, o aplicație ce oferă un mare putere de editare și manipulare a fotografiilor.

  • Descarcă aplicația accesând: Snapseed 

 

Wunderlist

Wunderlist pentru Samsung S6 Edge

Wunderlist este una dintre cele mai bune aplicații to-do. Deține o funcție de sincronizare foarte bună ce permite sincronizarea datelor tale pe toate dispozitivele. Poți crea și organiza câte liste dorești și de asemenea poți invita prietenii și colegii să colaboreze la o listă.

 

Jocuri pentru Galaxy S6 Edge

Letters Game pentru S6 Edge

Letters Game pentru Samsung S6 EdgeNu există foarte multe jocuri disponibile pentru ecranul Edge, de fapt, acesta a fost singurul pe care l-am găsit. Constă în modificarea literelor pentru a forma cuvinte. Ai doar 30 de secunde la dispoziție. Fiecare cuvânt descoperit îți aduce un punct.

 

Atomas

Atomas pentru Samsung S6 Edge

Atomas este un joc puzzle cu tentă științifică. Datoria ta este de a crea elemente valoare precum aurul, platina sau argintul combinând elemente. Poate părea complicat, dar jocul este de fapt foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să creezi atomi pănâ la epuizarea mișcărilor disponibile.

  • Descarcă jocul accesând: Atomas

 

Crossy Road

Crossy road pentru Samsung S6 EdgeDacă ai jucat vreodată (și ți-a plăcut) Frogger, îți va place probabil și Crossy Road. În această versiune trebuie să traversezi șosele aglomerate, răuri cu butuci, căi ferate, etc. Scopul este să ajungi cât mai departe fără să fii omorât.

 

Current Flow

Current Stream pentru Samsung S6 EdgeLa fel ca multe jocuri puzzle, acesta te atrage prin nivele inițiale foarte ușoare. Scopul lui Current Flow este de a alimenta cu energie becuri prin crearea unui circuit. Pentru a face asta, se apasă piesele pentru rotirea conductelor. O dată ce se formează un circuit complet între sursa de energie și bec, acesta va lumina.

 

Monument Valley

Monument Valley pentru Samsung S6 EdgeEste foarte dificil să găsești un joc mai frumos decât Monument Valley. Este un puzzle 3D ce se joacă cu percepția ta despre timp și spațiu. Puzzle-urile sunt dificile însă vei fi încântat de imagini.

 

Quiz Up

QuizUp pentru Samsung S6 EdgeDacă este un fan trivia nu există joc mai bun ca Quiz Up. Poți să îți testezi cunoștințele împotriva persoanelor din întreaga lume. Nu contează dacă este un geniu în stiință sau doar un fan Seinfeld. Există o categorie pentru fiecare.

  • Descarcă jocul accesând: Quiz Up

 

Super Hexagon

Super Hexagon pentru Samsung S6 EdgeSuper Hexagon este un joc clasic de pierdere a timpului. Tot ce trebuie să faci este să ferești săgeata de a se lovi de pereți. Este un concept remarcabil de simplu, dar destul de dificil când îl joci. Fii pregătit să te joci ore în șir.

 

Threes!

Threes! pentru Samsung S6 EdgeThrees! este un joc puzzle simpatic diferit de oricare altul. Idea este de a combina blocuri pentru a crea multipli de 3, însă nu trebuie să fii bun la matematică pentru asta. 1 se combină cu 2 pentru a forma 3, 3 se împerechează cu alt 3 pentru a forma 6 și așa mai departe. Scopul este de a crea blocuri cu numere mari până la scăderea mutărilor dispobile.

  • Descarcă jocul accesând: Threes

 

Two Dots

Two Dots pentru Samsung S6 EdgeTwo Dots este cea ce se întâmplă când iei un concept simplu și îl duci la extrem. Idea de bază este de a combina șiruri de puncte colorate, însă este mai mult de atât. Câteodată punctele sunt blocate, uneori sunt în flăcări iar uneori trebuie să cobori ancore la baza grilei.

 

Ultraflow

Ultraflow pentru Samsung S6 EdgeÎn cazul în care nu ai descoperit încă, jocuri cele mai simple sunt cele mai distractive. Scopul lui Ultraflow este pur și simplu de a duce bila la țintă. Pentru a face asta trebuie să lovești bila de pereți. Sunt permise un număr limitat de lovituri și există o mulțime de obstacole pentru a face asta și mai dificil.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...

Viitorul seriei Samsung Galaxy Note din nou pus în discuție

Au existat zvonuri în trecut cu privire la posibilitatea întreruperii seriei Galaxy Note odată ce Samsung aduce compatibilitatea S Pen cu seria...

Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată cu suport 5G în India

Samsung a terminat lansarea smartphone-urilor sale emblematice din acest și acum accentul este pus pe viitoarele modele din 2021. Prima lansare va...