Acasă Stiri Cele mai bune tablete cu sistemul de operare Android în 2018

Cele mai bune tablete cu sistemul de operare Android în 2018

În general o tabletă face aproape tot ce face și un laptop, dar nu se poate substitui în totalitate unui laptop sau unui computer. Dar, tableta are atuurile ei și este foarte utilă în multe cazuri, iar portabilitatea este unul dintre ele. Tableta Android face de toate dar nu la amploarea unui laptop sau computer. Este folosită în general pentru conținut multimedia, pentru navigare pe internet, muzică, filme, jocuri. Se pot edita texte sau prelucra fotografii, poate fi folosită pe post de agendă dar, nu poate lua locul unui laptop. Este mult mai portabilă decât acesta și de cele mai multe ori are și o autonomie foarte bună.

Vă prezentăm mai jos cele mai bune tablete cu sistemul de operare Android din 2018. Este o clasificare după câteva criterii: cea mai bună tabletă în general, cea mai bună mică tabletă, cea mai bună tabletă la preț mic și cea mai bună pentru entuziaștii acestui tip de dispozitive. Și, să nu uităm, cea mai bună dintre toate!

Samsung Galaxy Tab S3 – Cea mai bună tabletă.

Cele două lucruri importante pe care le vreți într-o tabletă Android de dimensiuni mari sunt un ecran excelent și un software care utilizează fiecare centimetru din acesta. Galaxy Tab S3 le are.

Un ecran uimitor de la Samsung nu mai este o surpriză. Ecranul Super AMOLED de 9,7-inch de 2048×1536 pixeli de pe Galaxy Tab S3 duce mai departe tradiția Samsung și este pur și simplu cel mai bun afișaj de pe o tabletă. Sistemul Android și bineînțeles Samsung oferă o experiență software excelentă, iar noul S Pen și nivelul de sensibilitatea la presiune fac notele scrise sau încercările noastre de artă digitală să fie la superlativ.

Samsung Galaxy Tab S3 este cea mai bună tabletă făcută vreodată de Samsung, precum și cea mai bună tabletă Android pe care o puteți cumpăra la ora actuală. Mai mult, hardware-ul intern este de top și va ține pasul cu tot ceea ce ați dori să faceți.

Samsung Galaxy Tab S3 este cea mai bună pentru că este exact ceea ce dorim de la o tabletă.

În 2018, o tabletă nu mai este doar o versiune mai mare a unui telefon. Aceasta trebuie să-și exercite și alte sarcini suplimentare și să fie un bun media player, utilă pentru a citi o carte, pentru a naviga pe web și un instrument de lucru simplu, eficient și fără complicații. Unele tablete sunt minunate la câteva dintre aceste lucruri, dar Galaxy Tab S3 este excelentă la toate.

Cu Galaxy Tab S3 aplicațiile sunt concepute pentru a fi mai simple și mai ușor de utilizat cu un ecran tactil. Cel mai mare obstacol a fost întotdeauna găsirea unei modalități de a organiza lucrurile pe care le faceți pe ecran. Samsung a făcut acest lucru și odată cu debutul lui Android Nougat, veți putea să folosiți aplicațiile așa cum doriți.

Tableta cu un ecran minunat, cu o tastatură personalizată, precum și hardware-ul puternic este îmbunătățită cu un stilou digital complet și capabil. Integrarea excelentă a Wacom face ca notițele sau utilizarea Photoshop-ului să fie o experiență fluidă și plăcută pe care nu o veți găsi la alte tablete de pe piață.

Samsung Galaxy Tab S2 – Cea mai bună dintre tabletele mai mici.

Galaxy Tab S2 este o tabletă de 8 inch, a fost cea mai bună tabletă ce ați fi putut-o cumpăra anul trecut. Este predecesoarea lui Galaxy Tab S3 și se remarcă prin caracteristici precum un ecran excelent, o viață extraordinară a bateriei și multă putere.

Galaxy Tab S2 are deja un an, dar este încă o tabletă excelentă pentru categoria tabletelor mai mici, iar prețul este accesibil. Dacă doriți ceva foarte subțire și ultra-ușor, Samsung Galaxy Tab S2 este cea mai bună tabletă la această categorie. Să nu uităm, un supliment pentru cumpărători, Tab S2 are, de asemenea, un senzor de amprentă digitală!

Amazon Fire HD 10 – Cea mai bună la un preț de buget.

Amazon Fire HD 10 nu face senzație la viteză și feed-uri. În schimb, este pur și simplu cea mai bună tabletă raportat la preț și specificații. Fire HD 10 poate face multe lucruri, de la vizionarea de filme și emisiuni TV la jocuri și conținut multimedia. Este o tabletă care la prețul la care este disponibilă poate fi cumpărată pentru folosirea de către copii fără să vă faceți griji, în caz de deteriorări sau alte lucruri mai grave, că pierdeți o sumă mare de bani.

Amazon Fire HD 10 este una dintre cele mai bune tablete de pe piață prin prisma prețului foarte accesibil.

Google Pixel C – Cea mai bună tabletă pentru entuziaști.

Pixel C a surprins plăcut când a ajuns pe piață pentru prima dată la sfârșitul anului 2015. Designul a fost impresionant iar procesorul NVIDIA Tegra X1 a fost la înălțime. Cu un afișaj frumos și clar, tableta a reprezentat foarte bine marca Google Pixel. Tableta Pixel C a ajuns la adevăratul său potențial când a fost actualizată cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat și caracteristica de afișare multi-fereastră nativă.

Cei entuziasmați de tablete se vor bucura de Google Pixel C, deoarece hardware-ul este foarte bun. Încă un lucru: deoarece acesta este un produs hardware a lui Google, Pixel C va fi printre primele tablete Android care vor fi actualizate cu noi caracteristici.

O tabletă de recomandat tuturor celor ce folosesc acest tip de dispozitive.

Ca o concluzie, nu există nicio tabletă Android care să fie potrivită pentru toată lumea. Acesta este unul dintre motivele pentru care Google a reușit să încalce dominanța Apple în calculatoarele mobile – oferă o alegere pentru aproape oricine. Indiferent dacă doriți aspectul elegant și profilul subțire al tabletei Samsung Galaxy Tab S3 sau altă tabletă la un preț mai accesibil sau ceva între ele, alegerea este a dvs.

Galaxy Tab S3 este greu de învins. Designul, ecranul minunat și experiența unică a stiloului S Pen de la Samsung, printre altele, au dus această tabletă în partea de sus a listei noastre.

Samsung Galaxy Tab S3 – Cea mai bună dintre toate!

Subțire ca un smartphone, cu un design elegant din sticlă, are multe lucruri bune de la Samsung. Se simte foarte confortabil în mână, oferă imagini strălucitoare și pline de culoare, are patru difuzoare și sunetul se aude fantastic, indiferent dacă țineți tableta orizontal sau vertical.

Noul stylus S Pen reproiectat se simte și scrie foarte bine, în plus nu trebuie reîncărcat. Având un diametru de 9,4 mm, asigura o prindere stabila și confortabilă. Vârful este mai îngust până la 0,7 mm, pentru a oferi un scris clar și cât mai mai natural posibil. Cu o durată mare de viață a bateriei, dispune de încărcare rapidă și nu trebuie să vă faceți griji pentru folosirea tabletei Galaxy Tab 3 un timp mai îndelungat după o singură încărcare.

Tableta dispune de un display Super AMOLED de 9,7 inch, un procesor Snapdragon 820 și sistemul de operare Android 7.0 Nougat. O memorie de 4 GB RAM și 32 GB memorie internă, extensibilă până la 256 GB cu un microSD. În departamentul foto avem o cameră primară de 13 MP f/1,9 cu autofocus și LED flash și una de 5 MP. Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2, A2DP, LE, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO și USB tip C. Ca dimensiuni avem 237,3 x 169 x 6 mm și o greutate de 429 g. Senzor de amprentă montat frontal, accelerometru, gyroscop și busolă. Bateria este nedemontabilă de 6.000 mAh cu încărcare rapidă. SAR – Rata specifică de absorție este de 0,99 W/kg, în UE cantitatea maximă de radiații emise, permisă de legislaţie, este de 2 W/kg.

Toate acestea fac Samsung Galaxy Tab S3 să fie cea mai bună tabletă cu sistemul de operare Android de pe piață.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...