Acasă Stiri 4 cele mai bune curele Gear Fit 2 pe care le poți...

4 cele mai bune curele Gear Fit 2 pe care le poți cumpăra în 2018

Samsung Gear Fit 2 este o brățară de fitness foarte bună care include o caracteristică de obicei găsită pe smartwatches: capacitatea de a schimba curelele pentru a purta dispozitivul cu alte culori, în funcție de stilul în care vă îmbrăcați.

Există diferite activități unde puteți purta brățara de fitness, la alergare, la mers, cățărare, ciclism și exerciții la diferite aparate de fitness.

Samsung Gear Fit 2 vine cu un design frumos, elegant, design-ul general al dispozitivului este unul sport iar ecranul curbat și luminos îl face să iasă în evidență între celelalte trackere de fitness. Mai mult, oferă funcții ce îl fac mai mult decât un tracker de fitness. În gama dispozitivelor wearables Samsung, Gear Fit 2 are locul său.

Cureaua dispozitivul se simte foarte confortabil și are o modalitate simplă de închidere, diferită de cea a lui Samsung Gear Fit. Capătul curelei are un singur buton care intră într-un dintre găurile de pe cureaua cealaltă. Cureaua lui Gear Fit 2 este sigură, strângerea este fermă însă fără să deranjeze. Schimbarea curelelor se poate face foarte ușor și rapid.

Dacă preferați să purtați 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 un Samsung Gear Fit 2 vă recomandăm și vă ajutăm să găsiți câteva curele suplimentare, frumoase, elegante și utile, care vă pot ajuta indiferent dacă participați la o aventură formală sau pur și simplu să vă îmbogățiți colecția cu o nouă culoare.

 

MoKo Soft Silicon – curele sport.

MoKo oferă o gamă largă de opțiuni de culoare pentru curelele lor siliconice pentru Gear Fit 2. Fiecare curea este reglabilă pentru a se potrivi încheieturilor mici sau mari, de la 12,6 la 21,3 cm., prin același stil de mufă de metal folosită pe cureaua livrată cu Samsung Gear Fit 2. Curelele se pot schimba foarte rapid cu ajutorul butonului de eliberare rapidă pentru a bloca cureaua de ceas. Este un lucru foarte convenabil să aveți o curea de schimb, pentru cureaua posibil transpirată după un antrenament intens.

Cu prețuri foarte accesibile, sigur vă puteți permite mai multe culori diferite pentru ca apoi să le schimbați și să le rotiți în funcție de anotimp, de ocazie sau de stilul în care sunteți îmbrăcat. În acest fel aveți la încheietura mâinii mereu ceva proaspăt și arătați mult mai bine.

 

Moretek Fit 2 – curele de mână.

Moretek oferă două stiluri diferite de brățări pentru Gear Fit 2: o curea tradițională disponibilă în 12 opțiuni diferite de culori și modele și o curea robustă care oferă protecție împotriva impactului pentru fața ceasului. Totul este realizat dintr-un material siliconic prietenos cu pielea și ținut pe încheietura mâinii cu o cataramă tradițională pentru curea de ceas. Curelele robuste vor adăuga în mod sigur un volum la încheietura mâinii, dar dacă practicați un sport cu impact fizic sporit sau pur și simplu sunteți predispus, în timpul practicării sportului sau antrenamentului, să loviți ceva cu mâinile, această protecție suplimentară vă poate salva de eventuale daune produse trackerului Gear Fit 2.

 

V-Moro – curele metalice.

Dacă optați pentru o curea metalică, pentru un aspect mai elegant, V-Moro vă aduce două stiluri distincte – o brățară clasică metalică și o brățară milaneză cu închidere magnetică. Ambele stiluri sunt disponibile în argintiu sau negru, cu brățara magnetică vândută în diferite dimensiuni, mai mici și mai mari, deci puteți alege în consecință.

Brățara metalică include o unealtă pentru adăugarea și scoaterea legăturilor pentru ajustarea dimensiunilor. Ambele sunt excelente pentru Samsung Gear Fit 2 ca accesoriu într-un garderobă profesională. V-Moro oferă, de asemenea și curele de silicon de dimensiuni medii. În contrast puternic cu ofertele de brățări din metal, mai elegante, acestea de silicon sunt extrem de utile și oferă un aspect „clasic” de tracker de fitness, cu cinci opțiuni de culoare.

 

Maxjoy – curele de schimb metalice.

Nu toată lumea agreează aspectul curelei de cauciuc. În timp ce ar putea fi ideal atunci când transpirați în sala de gimnastică, dacă intenționați să purtați Gear Fit 2 în oraș, o curea metalică dă un aspect mai elegant.

Maxjoy are o gamă de curele de schimb metalice elegante pentru Gear Fit 2, care include brățări milaneze magnetice, precum și curele metalice de legătură din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Brățările milaneze sunt disponibile în negru, argintiu și auriu iar curelele metalice au culorile negru sau argintiu. Toate brățările au o garanție de 12 luni, și oferă 100% satisfacție în purtare, ceea ce înseamnă că le puteți cumpăra cu încredere.

 

MDW – cleme de siguranță.

Vă recomandăm să luați în considerare curelele descrise mai sus. Sincer, poate la mulți le va plăcea cureaua originală care a venit cu Samsung Gear Fit 2. Cu toate acestea, au existat unele informații, e drept puține, despre curele care s-au desfăcut și au căzut de pe încheieturile mâinilor.

Puteți cumpăra un pachet de 7 cleme de securitate colorate, pentru un preț modic, care se potrivesc la mai multe tipuri de curele pentru a vă asigura că brățara nu se va desface niciodată. Acestea oferă o protecție suplimentară dispozitivului dvs. Gear Fit 2 de pe încheietura mâinii, adăugând acestuia încă un strop de culoare.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...