Acasă Stiri 7 motive pentru care Samsung Internet este cel mai bun browser mobil

7 motive pentru care Samsung Internet este cel mai bun browser mobil

Samsung Internet a devenit browserul preferat de mulți proprietari de smartphone-uri și tablete Galaxy. Browser-ul Samsung a fost considerat de mulți utilizatori o adăugare inutilă interfeței proprietatea Samsung, dar în timp, aplicația a continuat să crească în popularitate, deoarece a primit în continuare multe actualizări de funcții noi.

În prezent, Samsung Internet este unul dintre cele mai bune și mai complete browsere mobile. Acest lucru se datorează numărului foarte mare de smartphone-uri și tablete Samsung de pe piață și, nu în ultimul rând, zecilor de actualizări de caracteristici pe care le-a primit de-a lungul anilor. Acum, prin intermediul colegilor noștri de la SamMobile, analizăm mai îndeaproape câteva dintre caracteristicile care fac din Samsung Internet cel mai bun browser mobil existent.

Samsung Internet este cel mai bun browser mobil

1. Acces ușor la blocatorii de reclame. Există argumente atât pentru, cât și împotriva utilizării aplicațiilor care blochează anunțurile publicitare. Dar dacă le utilizați pe dispozitivul dvs. mobil, atunci Samsung Internet este cel mai bun aliat al dvs. Alte browsere populare, precum Chrome, oferă și opțiuni de blocare a anunțurilor, dar Samsung Internet face procesul mult mai ușor.

Samsung Internet vine cu un meniu dedicat de blocare a anunțurilor, care listează o mână de blocatoare de anunțuri populare, dintre care puteți alege și descărca. Lista include Adblock Fast, Adblock Plus, AdClear, AdGuard și multe altele.

Pentru a activa blocarea anunțurilor în Samsung Internet: atingeți butonul Meniu, accesați Blocare anunțuri și selectați aplicația de blocare a anunțurilor pe care doriți să o descărcați și să o folosiți pe Samsung Internet.

Browser sau navigator internet este o aplicație software ce permite utilizatorilor să afișeze text, grafică, video, muzică și alte informații situate pe o pagină din World Wide Web, dar și să comunice cu furnizorul de informații.

2. Blocați paginile web nedorite. Funcția blochează paginile web nedorite împiedică site-urile web să ducă utilizatorul pe un alt site pe care nu l-au vizitat ori de câte ori apasă / glisează butonul Înapoi. Butonul poate să nu răspundă când un site web îl „deturnează” și poate fi o adevărată supărare atunci când navigați.

Funcții similare cu blocarea paginilor web nedorite ale Samsung  există în alte browsere, inclusiv Google Chrome. Totuși acest proces funcționează perfect pe Samsung Internet în comparație cu alte browsere, potrivit SamMobile. Pur și simplu funcționează și nu vă va împiedica în navigare.

Pentru a activa Blocați paginile web nedorite: Accesați meniul „Setări” al browser-ului, accesați „Confidențialitate și securitate” și activați comutatorul.

Mod secret protejat prin parolă și asistent video pe browserul Samsung

3. Un mod secret protejat prin parolă. La fel ca multe alte browsere, Samsung Internet vine cu un mod secret, echivalentul modului Incognito de la Google. Este o caracteristică de confidențialitate care permite utilizatorilor să ruleze o parte a browser-ului separată de datele utilizatorului.

Modul secret Samsung Internet îmbunătățește și mai mult conceptul de confidențialitate. Browserul vine cu o opțiune care vă permite să blocați accesul la Secret Mode printr-o parolă, precum și prin scanerul de amprente și / sau capacitățile de recunoaștere a feței ale telefonului.

Pentru a activa modul secret protejat prin parolă iată ce trebuie să faceți. Deschideți setările browserului, accesați Confidențialitate și securitate, apoi derulați în jos și selectați Setări mod secret.

4. Asistent video. Broweserul Samsung vine cu un asistent video încorporat. Acesta este în esență un set de butoane de redare plutitoare pentru videoclipuri online, indiferent de site-ul pe care se află. Diferite site-uri web folosesc playere video diferite care pot avea sau nu controale de redare diferite, astfel încât Asistentul video simplifică experiența utilizatorului oferind un singur aspect pentru playere video online.

Pentru a activa asistentul video în Samsung Internet: Deschideți pagina Setări, accesați Funcții utile și activați comutatorul Asistent video.

Multe opțiuni de personalizare cu browserul Samsung

5. Anti-tracking inteligent pentru modul Secret. Anti-tracking nu este nimic nou. Este o caracteristică de confidențialitate și securitate care permite telefonului să elimine automat cookie-urile de urmărire. Totuși, Samsung Internet împinge conceptul și mai departe și îl face mai eficient.

Smart anti-tracking-ul Samsung funcționează în modul Secret pentru o protecție extra-puternică. Singurul dezavantaj este că poate împiedica unele site-uri web să funcționeze corect, dar acesta este un preț mic de plătit dacă sunteți în căutarea celui mai înalt nivel de confidențialitate.

Pentru a activa Smart Anti-tracking pentru modul Secret: Accesați Confidențialitate și securitate din meniul de setări al browser-ului, atingeți Smart anti-tracking și selectați Numai modul secret din listă.

6. O mulțime de opțiuni de personalizare. Samsung Internet este unul dintre cele mai personalizabile browsere mobile de pe piață, iar acest lucru depășește pluginurile. Samsung Internet oferă multe modalități prin care puteți face experiența de navigare mai interesantă și mai personală.

Meniul principal al browser-ului poate fi personalizat prin adăugarea sau eliminarea caracteristicilor, similar cu modul în care funcționează meniul de setări rapide Samsung. Utilizatorii pot alege să afișeze sau să ascundă bara de stare, să activeze sau să dezactiveze zoom-ul pe pagini, să personalizeze dimensiunea fontului pe site-uri web și chiar să mute bara de derulare din partea dreaptă a ecranului spre stânga sau să o elimine complet. Salt la început și Scaner de coduri QR butoane pot fi, de asemenea, ascunse.

Pentru a personaliza aspectul Samsung Internet, deschideți Setări și accesați Aspect. Acolo veți găsi cele mai multe opțiuni de personalizare. Opțiuni suplimentare pentru bara de defilare, butonul Mergeți în partea de sus și Scanerul de cod QR pot fi găsite în categoria Caracteristici utile din ecranul principal de setări.

Experiență generală și performanțe excelente cu Samsung Internet

7. Derulare lină și performanță excelentă. Chiar dacă Samsung Internet are multe funcții, performanța browserului nu are de suferit. Este posibil să nu fie cel mai rapid browser de încărcare a paginilor, dar experiența generală este excelentă. Derularea pe Samsung Internet este, fără îndoială, mai ușoară decât în ​​alte browsere – inclusiv Chrome. Acest lucru este valabil chiar și pentru dispozitivele Samsung Galaxy care sunt echipate cu afișaje de 60Hz.

Desigur, performanța va diferi de la un model de smartphone la altul, dar dacă vorbim despre același dispozitiv care rulează browsere diferite, este posibil ca Samsung Internet să nu dezamăgească în ceea ce privește viteza și capacitatea de reacție.

Browserul Samsung a crescut foarte mult până la punctul în care poate fi principalul și singurul dvs. browser mobil. Încă sunt unele lipsuri, deoarece capacitatea redusă de sincronizare a dispozitivelor rămâne una dintre cele mai mari deficiențe. Cu toate acestea, este oricând o opțiune excelentă și continuă să se îmbunătățească.

Samsung Internet versiunea 14 este acum în versiune beta și în curând va fi lansată publicului. Noua versiune introduce un instrument anti-urmărire inteligent îmbunătățit, un panou de control de securitate reproiectat și caracteristici suplimentare pentru a îmbunătăți multitasking-ul pe dispozitivele cu afișaje mari și / sau pliabile.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...