Acasă Top 5 cele mai bune tablete Samsung pe care le poți cumpăra în...

5 cele mai bune tablete Samsung pe care le poți cumpăra în prima parte a lui 2019

Tabletele încă au trecere pe piață și multe categorii de persoane sunt interesate de aceste dispozitive. Nu multe firme mai produc astfel de comprimate dar Samsung este una dintre ele. Și sunt unele dintre cele mai bune de pe piață.

În funcție de scopul pentru care folosiți o tabletă Samsung are diferite modele cu mărimi diferite. Modelele cu o diagonală de peste 8 inch se pretează la vizionarea filmelor sau pentru jocuri și navigare pe web. Cele cu ecrane mai mici de 7 inch sunt pentru cei ce vor mai multă portabilitate.

Cauți o tabletă Samsung? Avem vești bune și vești proaste pentru tine. Vestea proastă este că nu există foarte multe modele de unde să alegi. Vestea bună este că ceea ce oferă Samsung acoperă aproape toate dimensiunile, specificațiile și prețurile!

Fie că sunteți în căutarea unei tablete Android premium, a unei tablete 2-in-1 capabilă să ruleze Windows, sau a unei alternative accesibile, Samsung are câte ceva pentru fiecare. Vă vom prezenta aceste tablete, unele mai performante alte mai puțin, unele mai scumpe altele mai ieftine. Alegerea este la latitudinea dvs. După ce ați studiat fiecare tabletă puteți opta pentru cea care se potrivește cel mai bine scopurilor voastre. Haideți să aruncăm o privire peste aceste tablete Samsung!

Galaxy Tab S4 cea mai performantă tabletă Samsung

Samsung Galaxy Tab S4. Samsung Galaxy Tab S3 a fost și este încă, o foarte bună tabletă 2-în-1, cu un ecran excelent. Are suport pentru stylusul S Pen și instalate difuzoare reglate de AKG. Galaxy Tab S4 merge pe urmele sale, dar vine cu specificații mai bune. Are o construcție solidă și design premium, un ecran imersiv 16: 10 Super AMOLED de 10,5 inch. Galaxy Tab S4 va primi actualizarea cu Android Pie în aprilie 2019. În plus, cu Galaxy Tab S4, Samsung aduce pentru prima dată stația de andocare DeX la o tabletă. Samsung DeX de pe Galaxy Tab S4 transformă interfața cu utilizatorul și aduce o experiență ca pe un PC, fără alte accesorii suplimentare necesare. De exemplu, puteți deschide mai multe aplicații în stil PC – inclusiv aplicații Android și Microsoft Office – direct pe Galaxy Tab S4. Aveți posibilitatea să redimensionați chiar ferestrele, să trageți și să renunțați la conținut între aplicații și să utilizați comenzile rapide de la tastatură. Experiența este suplimentată de un excelent S Pen, care vine în cutie.

Pe partea de hardware și software, Galaxy Tab S4 rulează cea mai recentă versiune a Samsung Experience, bazată pe Android 8.1 Oreo. Tableta are procesorul Snapdragon 835 (2,35 GHz + 1,9 GHz) și include 4 GB de memorie RAM și o baterie de 7.300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Este de asemenea disponibilă în două opțiuni de stocare – 64 GB sau 256 GB. Opțiunile de stocare pot fi extinse până la 400 GB prin intermediul slotului pentru card microSD.

Este o tabletă pe care o recomandăm. Design premium superb cu rame subțiri, un excelent S Pen și caracteristici foarte bune. Poate un pic prea scumpă.

O tabletă încă foarte bună Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3. Galaxy Tab S3 este una dintre cele mai bune tablete Android. Are un ecran de 9,7 inch Super AMOLED – despre care Samsung susține că este primul ecran HDR-ready din lume. Galaxy Tab are boxe stereo reglate de AKG și este foarte potrivită divertismentul multimedia.

În plus, Tab S3 cu S Pen-ul utilizează avantajele afișajului extraordinar al tabletei. Este perfectă pentru luarea de note și este, de asemenea, un instrument ideal pentru artiști. Galaxy Tab S3 are un design de sticlă și metal, un aspect Samsung clasic, pe care îl vedem din ce în ce mai puțin în aceste zile. Ar fi arătat și mai bine dacă Samsung ar fi micșorat puțin marginile de sus și de jos.

Galaxy Tab S3 este dotată cu un procesor Snapdragon 820, care nu este la nivelul celui mai recent Snapdragon 835, dar este încă mai mult decât capabil să ofere o experiență foarte bună. A fost lansată cu Android Nougat, este actualizată cu Android Oreo și va primi Android Pie în august 2019.

Tableta vine cu o memorie de 32 GB și are o baterie de 6.000 mAh. Aceasta poate oferi o durată medie de viață a bateriei de aproximativ șapte ore și jumătate de video la o încărcare completă. De asemenea, puteți să transformați Tab-ul S3 într-un dispozitiv 2-în-1 dacă vă decideți să atașați o tastatură. Tastatura este vândută separat, astfel încât prețul total al tabletei mai poate crește puțin.

Samsung Galaxy Tab S3 cu un design premium, un excelent ecran AMOLED HDR și un S Pen inclus în cutie este o tabletă foarte bună și căutată. Poate la Multitasking nu excelează.

Galaxy Book 12, o versatilă tabletă 2-in-1

Samsung Galaxy Book 12. Tableta Galaxy Book 2-in-1 are un ecran cu o diagonală de 12 inch, cu un display fantastic HDR-ready, Super AMOLED cu 2160 x 1440 pixeli. Aceasta este destinată consumatorilor de putere care doresc să facă foarte multe când sunt în deplasare. Ca atare, rulează Windows 10, în loc de Android, care este un lucru bun. Desigur acest lucru este și în funcție de preferințele fiecăruia. Dar trebuie să spunem că oamenii care cumpără acest produs nu fac acest lucru doar pentru divertisment. Deși Windows 10 se poate simți uneori greoi pe un dispozitiv cu ecran tactil, este foarte potrivit pentru acest lucru.

Și pentru a suplimenta versatilitatea acestui sistem de operare, Galaxy Book vine cu o tastatură și un S-Pen din cutie, ceea ce este foarte frumos. Tastatura nu este însă la fel de solidă cum am sperat dar își face treaba chiar dacă un pic cam timid. Dar, din nou ca avantaj, aceasta este inclusă în cutie!

Pentru un dispozitiv de 12 inch, Galaxy Book este compactă, ușoară și are un design elegant. Tableta are un procesor Intel Core i5 de generația 7, are 2,5 GHz, asociat cu un GPU Intel HD 620 și 4 sau 8 GB de memorie RAM, în funcție de versiune. Există, de asemenea, două opțiuni de stocare de 128 GB și 256 GB. Performanța acestei tablete premium 2-în-1 este bună pentru productivitate și pentru munca creativă dar, nu este foarte potrivita pentru jocuri mai intense.

Samsung Galaxy Book 12 are un design elegant, frumos, un ecran AMOLED pentru HDR iar tastatura și S Pen-ul sunt incluse în cutie. Poate durata de viață a bateriei nu este la așteptările noastre. După perioade lungi și intense de utilizare se încălzește puțin.

Galaxy Tab S2 o tabletă mai în vârstă dar încă bună

Samsung Galaxy Tab S2. Galaxy Tab S2 este predecesorul lui Galaxy Tab S3 și, deși este puțin mai în vârstă, are încă multe de oferit din ceea ce face S3-ul și la un preț mai mic! Dispune de un afișaj de 2048 x 1536 Super AMOLED, un ecran cu o luminozitate admirabilă și culori puternice. La fel ca S3, este un ecran cu raport de aspect de 4: 3, în loc de 16: 9. Acest lucru dă bine la navigarea și citirea de pe web. Totuși vor fi unele probleme la majoritatea videoclipurilor datorită diferenței de raport de aspect.

Galaxy Tab S2 vine în versiuni de 8 și 9,7 inch și are un procesor Exynos 5 Octa-core de 1,8 GHz. Mai este acolo și 3 GB de memorie RAM și 32 GB de memorie extensibilă. Este suficient pentru o performanță mai mult decât bună. În general, dacă nu doriți să cheltuiți mai mult pe un Galaxy Tab S3, predecesorul său este o alternativă foarte bună. Galaxy S2 oferă încă o experiență generală bună la un preț mai mic.

Galaxy S2 are un afișaj bun, stocare extensibilă și performanțe bune la vârsta sa. Bateria nu se ridică la nivelul tabletei și camerele sunt mai slăbuțe.

Galaxy Tab A 10.1 cu S-Pen, un preț rezonabil

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (cu S-Pen). Cu o rezoluție de 1200 x 1920 pixeli, Galaxy Tab A 10.1 (2016) are un ecran de 10,1 inch, rulează Android 6.0 Marshmallow, dar poate fi upgradat la Android Oreo. Tab A 10.1 este alimentat de un procesor Exynos 7870 Octa-core asociat cu o baterie de 7.300 mAh. Are 32 GB de stocare la bord care poate fi extinsă prin slotul pentru card MicroSD. Tableta vine în două versiuni – cu un S Pen și 2 GB de memorie RAM și fără un S-Pen cu 3 GB de memorie RAM. Este o alegere foarte bună dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv mai accesibil, care are un stylus.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 are un preț rezonabil și un ecran bun, plus o variantă cu S Pen. Nu are în schimb cele mai bune performanțe.

Stiri

Aceste caracteristici Samsung (mai vechi) vor fi în curând în Android 12

Este clar că telefoanele Samsung primesc funcții din bucătăria Google cu fiecare upgrade de Android. Nu este de mirare că se întâmplă...

Seria Samsung Galaxy A victimă a deficitului global de cipuri

Smartphone-urile din gama medie Samsung simt efectele lipsei globale de cipuri. Se pare că Samsung Galaxy A52 5G și Galaxy A72 se...

Smartphone-urile Samsung Galaxy primesc Activate Fan Mode

Samsung a depus o serie de mărci comerciale pentru viitorul său smartphone pliabil în ultimele două săptămâni. După brevetarea unor nume precum...

Samsung nu va participa cu stand la Mobile World Congress 2021

Mobile World Congress 2021 Barcelona a fost amânat pentru perioada 28 iunie - 1 iulie 2021. Cauza amânării a fost pandemia de...

Samsung Galaxy J7 (2017) primește o nouă actualizare de software

Samsung a lansat o nouă actualizare de software pentru mai vechiul Samsung Galaxy J7 (2017). Smartphone-ul a fost lansat la mijlocul anului...

Viitoarele telefoane pliabile Samsung cu sticlă UTG+ și DragonGlass

În ultima perioadă am aflat foarte multe informații despre Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Ambele smartphone-uri pliabile...

Samsung PixCell LED: lumină inteligentă pentru o conducere mai sigură

În industria auto, pe siguranța activă s-a pus un accent foarte mare în ultimii ani. Au apărut multe soluții soluții inteligente de...