Acasă Top Top 10 cele mai bune aplicații pentru Samsung Galaxy S6

Top 10 cele mai bune aplicații pentru Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Are un look fantastic și este echipat cu cele mai avansate specificații tehnice. Însă puterea de procesare, rezoluția ecranului și camera dau doar puterea de performare, pentru a performa cu adevărat având nevoie de cele mai bune aplicații.

 

  1. Dropbox

Aplicatia Dropbox pentru Samsung S6 și S6 Edge

Ai cumpărat un S6 sau un S6 Edge însă ești încă dezamăgit de absența posibilității de extindere a memoriei interne. Această este ce adevărat cea mai mare slăbiciune a lui Samsung S6 și S6 Edge. Haideți să scăpăm de această slăbiciune.

Dropbox va ajută să extindeți memoria telefonului vostru S6 sau S6 Edge. Dacă sunteți satisfăcuți cu 2 GB de spațiu suplimentar acest lucru este gratuit, însă puteți plăti pentru un spațiu de stocare de 1 TB. Permite de asemenea și acesarea fișierelor de oriunde din lume doar prin contectare la contrul vostru.

 

  1. VLC pentru Android

Aplicatia VLC pentru Samsung S6 și S6 Edge

Ecranul mare a lui Galaxy S6 este ideal pentru vizionarea filmelor și a video-urilor. Cea mai buna aplicație pentru S6 ce va satisface orice nevoie media este VLC pentru Android. O aplicație ce poate rula aproape orice format multimedia cu multă ușurință. Este deci o aplicația absolut necesară.

 

  1. WPS Office

WPS Office Android pentru Samsung S6 și S6 Edge

Prezența unui suite office instalată pe telefon este necesară pentru a rezolva problemele de la locul de muncă. Una dintre cele mai bune suite office gratuite este WPS Office. Este cea mai puternică aplicație office disponibilă și cea mai bună parte este că e gratuită. Deci nu poate să lipsească din lista nimănui.

 

  1. Clean Master

Clean Master pentru Samsung S6 și S6 Edge

Clean Master este o aplicație de îmbunătățire a performanței și una dintre cele mai bune. Va menține S6 sau S6 Edge fără tot felul de fișiere junk și alte fișiere nedorite ce pot încetini funcționarea telefonului. De asemenea păstrează cache-ul curat, închide aplicațiile nedorite și eliberează memoria telefonului. Poate adăuga un buton de boost rapid pe ecranul Home pentru eliberearea rapidă a memoriei.

 

  1. AVG Anti-Virus

AntiVirus pentru Samsung S6 și S6 Edge

Atunci când vrei să te bucuri de telefonul tău Galaxy S6 este esețial să îl păstrezi departe de viruși, malware și spyware. Pentru asta recomandăm AVG Anti-Virus. Este o aplicație ce are grijă de telefonul tău în timp ce tu faci ce dorești cu dispozitivul tău.

 

  1. Autodesk Pixlr

Pixlr – Free Photo Editor pentru Samsung S6 și S6 Edge

Una dintre cele mai bune caracteristici ale lui S6 și S6 Edge este camera. Este capabilă de captura celor mai bune imagini și de distribuirea lor printr-o singură atingere a ecranului. Fotografiile ce deja sunt extraordinare pot fi îmbunătățite și mai mult utilizând un editor grafic. Și cel mai bun editor ce ajunge în lista celor mai bune aplicații pentru S6 este Autodesk Pixlr. Această aplicație permite editarea cu ușurință a fotografiilor tale cu ajutorul unei serii de funcții, de la rotarea și tăierea lor până la adaugarea unor efecte de finețe.

 

  1. Evernote

Evernote pentru Samsung S6 și S6 Edge

Evernote este o aplicație ce permite luarea de notițe și este cea mai bună aplicație pentru acest scop. Se pot salva și edita notițe fără accesul la internet. Este o aplicație ce îți crește productivitatea cu adevărat.

 

  1. Flow Home

Flow Home pentru Samsung S6 și S6 Edge

Flow Home este o aplicație ce permite personalizarea ecranului Home a telefonului tău Samsung Galaxy S6. Întreaga ideee a acestei aplicații este să permită utilizatorului să folosească telefonului doar cu degetul mare. Plasează toate aplicațiile favorite într-un meniu la baza ecranului. Oferă de asemenea diferite teme și permite personalizare completă a felului cum interacționezi cu ecranul Home.

 

  1. Atari Fit

Atari Fit™ pentru Samsung S6 și S6 Edge

O aplicație de fitness este esențială pentru toți entuziaștii de fitness. Recomandarea noastră ca aplicație de fitness pentru Galaxy S6 este Atari Fit. Această este o aplicație ce îți permite să câștigi puncte ce deblochează jocuri Atari clasice facând ceea ce îți place, adică să te menți în formă. Include peste 150 de exerciții diferite și peste 30 de planuri personalizabile și programe.

 

  1. Musixmatch

Musixmatch pentru Samsung S6 și S6 Edge

Azi, un smartphone este incomplet fără posibilitatea de a reda muzică. Chiar dacă telefonul are un player de muzică, o aplicație precum Musixmatch va îmbunătății capacitățile muzicale ale telefonului. Este o aplicație ce manageriază fișierele muzicale și ce îți permită să faci karaoke afișându-ți versurile pe ecran.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...