Acasă Top Top 10 cele mai bune aplicații pentru Samsung Galaxy S6

Top 10 cele mai bune aplicații pentru Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Are un look fantastic și este echipat cu cele mai avansate specificații tehnice. Însă puterea de procesare, rezoluția ecranului și camera dau doar puterea de performare, pentru a performa cu adevărat având nevoie de cele mai bune aplicații.

 

  1. Dropbox

Aplicatia Dropbox pentru Samsung S6 și S6 Edge

Ai cumpărat un S6 sau un S6 Edge însă ești încă dezamăgit de absența posibilității de extindere a memoriei interne. Această este ce adevărat cea mai mare slăbiciune a lui Samsung S6 și S6 Edge. Haideți să scăpăm de această slăbiciune.

Dropbox va ajută să extindeți memoria telefonului vostru S6 sau S6 Edge. Dacă sunteți satisfăcuți cu 2 GB de spațiu suplimentar acest lucru este gratuit, însă puteți plăti pentru un spațiu de stocare de 1 TB. Permite de asemenea și acesarea fișierelor de oriunde din lume doar prin contectare la contrul vostru.

 

  1. VLC pentru Android

Aplicatia VLC pentru Samsung S6 și S6 Edge

Ecranul mare a lui Galaxy S6 este ideal pentru vizionarea filmelor și a video-urilor. Cea mai buna aplicație pentru S6 ce va satisface orice nevoie media este VLC pentru Android. O aplicație ce poate rula aproape orice format multimedia cu multă ușurință. Este deci o aplicația absolut necesară.

 

  1. WPS Office

WPS Office Android pentru Samsung S6 și S6 Edge

Prezența unui suite office instalată pe telefon este necesară pentru a rezolva problemele de la locul de muncă. Una dintre cele mai bune suite office gratuite este WPS Office. Este cea mai puternică aplicație office disponibilă și cea mai bună parte este că e gratuită. Deci nu poate să lipsească din lista nimănui.

 

  1. Clean Master

Clean Master pentru Samsung S6 și S6 Edge

Clean Master este o aplicație de îmbunătățire a performanței și una dintre cele mai bune. Va menține S6 sau S6 Edge fără tot felul de fișiere junk și alte fișiere nedorite ce pot încetini funcționarea telefonului. De asemenea păstrează cache-ul curat, închide aplicațiile nedorite și eliberează memoria telefonului. Poate adăuga un buton de boost rapid pe ecranul Home pentru eliberearea rapidă a memoriei.

 

  1. AVG Anti-Virus

AntiVirus pentru Samsung S6 și S6 Edge

Atunci când vrei să te bucuri de telefonul tău Galaxy S6 este esețial să îl păstrezi departe de viruși, malware și spyware. Pentru asta recomandăm AVG Anti-Virus. Este o aplicație ce are grijă de telefonul tău în timp ce tu faci ce dorești cu dispozitivul tău.

 

  1. Autodesk Pixlr

Pixlr – Free Photo Editor pentru Samsung S6 și S6 Edge

Una dintre cele mai bune caracteristici ale lui S6 și S6 Edge este camera. Este capabilă de captura celor mai bune imagini și de distribuirea lor printr-o singură atingere a ecranului. Fotografiile ce deja sunt extraordinare pot fi îmbunătățite și mai mult utilizând un editor grafic. Și cel mai bun editor ce ajunge în lista celor mai bune aplicații pentru S6 este Autodesk Pixlr. Această aplicație permite editarea cu ușurință a fotografiilor tale cu ajutorul unei serii de funcții, de la rotarea și tăierea lor până la adaugarea unor efecte de finețe.

 

  1. Evernote

Evernote pentru Samsung S6 și S6 Edge

Evernote este o aplicație ce permite luarea de notițe și este cea mai bună aplicație pentru acest scop. Se pot salva și edita notițe fără accesul la internet. Este o aplicație ce îți crește productivitatea cu adevărat.

 

  1. Flow Home

Flow Home pentru Samsung S6 și S6 Edge

Flow Home este o aplicație ce permite personalizarea ecranului Home a telefonului tău Samsung Galaxy S6. Întreaga ideee a acestei aplicații este să permită utilizatorului să folosească telefonului doar cu degetul mare. Plasează toate aplicațiile favorite într-un meniu la baza ecranului. Oferă de asemenea diferite teme și permite personalizare completă a felului cum interacționezi cu ecranul Home.

 

  1. Atari Fit

Atari Fit™ pentru Samsung S6 și S6 Edge

O aplicație de fitness este esențială pentru toți entuziaștii de fitness. Recomandarea noastră ca aplicație de fitness pentru Galaxy S6 este Atari Fit. Această este o aplicație ce îți permite să câștigi puncte ce deblochează jocuri Atari clasice facând ceea ce îți place, adică să te menți în formă. Include peste 150 de exerciții diferite și peste 30 de planuri personalizabile și programe.

 

  1. Musixmatch

Musixmatch pentru Samsung S6 și S6 Edge

Azi, un smartphone este incomplet fără posibilitatea de a reda muzică. Chiar dacă telefonul are un player de muzică, o aplicație precum Musixmatch va îmbunătății capacitățile muzicale ale telefonului. Este o aplicație ce manageriază fișierele muzicale și ce îți permită să faci karaoke afișându-ți versurile pe ecran.

Stiri

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...

Viitorul seriei Samsung Galaxy Note din nou pus în discuție

Au existat zvonuri în trecut cu privire la posibilitatea întreruperii seriei Galaxy Note odată ce Samsung aduce compatibilitatea S Pen cu seria...

Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată cu suport 5G în India

Samsung a terminat lansarea smartphone-urilor sale emblematice din acest și acum accentul este pus pe viitoarele modele din 2021. Prima lansare va...

Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi notificări din aplicații

Samsung Galaxy Fit 2 nu vă va dezamăgi în timp ce efectuați antrenamentele de zi cu zi. S-a îmbunătățit în multe domenii...