Acasă Stiri Top 3 cele mai bune modele de smartwatch-uri din 2018

Top 3 cele mai bune modele de smartwatch-uri din 2018

În anul 2018 puteți cumpăra o mulțime de ceasuri inteligente, dar care este cel mai bun smartphone al momentului? Vă prezentăm un Top 3 al celor mai bune și mai populare smartwatch-uri. Toate trei sunt foarte bune iar dacă vă decideți asupra unuia sau altuia alegerea este la latitudinea dvs.

În 2013, au fost anunțate primele smartwatch-uri, inclusiv Samsung Galaxy Gear și Sony SmartWatch 2. Un an mai târziu, a venit rândul lui Apple cu Apple Watch. În acel moment aceste accesorii utile, elegante și în trend cu moda au fost văzute în principal ca un gadget frumos.

Astăzi este diferit, ceasurile au devenit mult mai inteligente și pot fi utilizate tot mai mult și fără un smartphone. Datorită creșterii rapide a cererii, numărul de producători de smartwatch-uri a crescut de asemenea.

Ne limităm în această listă la trei dintre acestea, unul mai bun ca altul.

 

Apple Watch 3

În septembrie 2017, Apple a introdus cea de-a treia generație de ceasuri inteligente. Apple Watch 3 oferă suport 4G, permițându-vă să efectuați apeluri și să utilizați internetul, fără a fi nevoie de iPhone. Apple Watch 3 aparține cu siguranță celor mai bune smartwatch-uri din 2018 și este, de asemenea, cel mai popular ceas al momentului.

Ceasul elegant este potrivit atât pentru doamne, cât și pentru domni, și rulează pe propriul sistem de operare Apple, watchOS 4. Acest sistem vine cu o aplicație pentru monitorizarea ritmului cardiac. Asistentul inteligent Siri a lui Apple, este acolo și el. Grație procesorului rapid și a difuzorului încorporat, asistentul inteligent poate vorbi cu utilizatorul. În plus,

Apple a făcut smartwatch-ul Watch 3 pentru a fi folosit la înot, noul ceas inteligent este etanș și rezistă până la 50 de metri adâncime.

Există o mulțime de caracteristici inteligente pentru activități sportive, cum ar fi un tracker de activitate avansat și un altimetru barometric, ceea ce face ca ceasul să poată măsura înălțimea sau numărul de trepte urcate. De asemenea, nu lipsește o funcție GPS și, desigur, puteți să ascultați muzică în timpul antrenamentului.

Ceasul Apple Watch 3 vine în trei variante de culoare negru, argintiu și auriu. În plus, puteți personaliza smartwatch-ul la propriul stil utilizând una din curelele potrivite Apple Watch. Astfel puteți opta pentru un aspect clasic sau pentru un aspect mai sportiv.

 

Samsung Gear S3

Samsung Gear S3 Classic și Frontier sunt modelele actuale de top din gama de smartwatch-uri Samsung, ambele anunțate în noiembrie 2016. În plus față de aspect, există o diferență importantă care face ca Gear S3 Frontier să fie cel mai bun dintre cele două. Acesta oferă conectivitate 3G / 4G, permițând ceasului inteligent să funcționeze ca un smartwatch independent. Cu alte cuvinte, nu trebuie să fie în legătură cu telefonul smartphone.

Samsung Gear S3 este echipat cu un cadran inelar rotativ, pentru a răsfoi rapid aplicațiile sau mesajele. Datorită funcției GPS încorporate, puteți urmări cu ușurință locul unde ați fost și distanța pe care ați acoperit-o. În plus, Gear S3 este un smartwatch rezistent la apă. Ceasul are certificarea IP68 și este rezistent la praf și murdărie și poate fi scufundat timp de până la 30 de minute la o adâncime de 1,5 metri.

În mod remarcabil, smartwatch-urile de la Samsung nu rulează pe sistemul de operare Android, ca în cazul smartphone-urilor Galaxy. Samsung utilizează propriul sistem de operare Tizen pentru ceasuri. Deși compania lansează un model de smartphone Tizen în fiecare an, marea majoritate a gamei se bazează încă pe sistemul de operare Android. Mulți oameni se întreabă dacă smartwatch-ul Samsung Gear al viitorului va funcționa, pe sistemul de operare Android.

Samsung Gear S3 are un ecran circular de 1,3 inch, super AMOLED, carcasă de oțel inoxidabil, senzor de ritm cardiac, giroscop, barometru, accelerometru, lumină ambientală, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, MST și 4G LTE în modelul Frontier. Are o baterie de 380 mAh cu un timp de utilizare cel mai bun dintre smartwatch-uri.

Dacă vă decideți să cumpărați un smartwatch Samsung Gear poate ar trebui să aveți puțină răbdare. Mai târziu în acest an este așteptat Samsung Gear S4, care va veni în trei versiuni: Gear S4 Sport, Frontier și Classic. Una dintre noile funcții va fi, fără îndoială, Bixby, acest asistent virtual va înlocui funcționalitatea curentă S Voice.

 

Huawei Watch 2

La începutul anului 2017, Huawei a prezentat Watch 2. Acest ceas poate fi achiziționat în două variante, un model clasic sau sportiv. La scurt timp după introducere, reacțiile au fost imediat copleșitoare, ceasul inteligent este, de asemenea, plin de senzori și este, echipat cu conectivitate 4G.

Ceasul Huawei Watch 2 este echipat cu GPS, un senzor de ritm cardiac, un giroscop și un barometru și poate oferi utilizatorilor feedback-ul de coaching în timp real. Smartwatch-ul Huawei este, de asemenea, hidrofug. Mai mult decât atât, acest ceas inteligent este prevăzut cu Asistentul Google și are suport Watch Pay. Ceasul este ușor de utilizat prin intermediul ecranului tactil. În plus, Huawei funcționează pe o tehnologie de afișare 3D, care poate fi utilizată atât pentru smartwatch-uri, cât și pentru smartphone-uri.

Huawei Watch 2 vine în variantele Sport, Classic şi Porsche Design. Versiunea Sport este din plastic şi cauciuc, un ceas pentru exercițiile de de alergare, de fitness sau pentru drumeții. Modelul Classic este varianta elegantă, clasică, cu carcasă cu tentă metalică și curea din piele. Porsche Design are semnătura faimoasei companii germane, colorat diferit, cu o curea din piele și un interior moale cauciucat.

În plus față de ceasurile inteligente menționate mai sus, există și câteva smartwatch-uri exclusive, care merită luate în considerare. Ceasuri inteligente de la branduri premium cum ar fi Hugo Boss, Michael Kors, Diesel și Armani.

Vă sfătuim să căutați o soluție mai ieftină pentru smartwatch, acum există tot felul de trackere de fitness sub formă de ceasuri de sport pentru vânzare, inclusiv de la producători precum Fitbit, Garmin și TomTom. Alegerea este la dvs.

În cele din urmă, rămâne ceva foarte personal care este cel mai bun smartwatch pentru tine. Dar trebuie să vă puneți întrebarea: pentru ce doriți să folosiți ceasul, care sunt funcțiile pe care le găsesc importante și câți bani sunt dispus să cheltui pe un astfel de ceas. Faceți comparația între specificații și prețuri, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

În urmă cu patru ani, doar 5 milioane de smartwatch-uri au fost vândute la nivel mondial. În 2018 vânzările la nivel mondial se așteaptă să ajungă la nu mai puțin de 140 de milioane. Această creștere semnificativă va determina producătorii să vină rapid cu noi inovații.

Ne așteptăm tot timpul ca smartphone-ul nostru inteligent să devină și mai inteligent. Aceleași așteptări le avem și de la smartwatch-uri.

Stiri

Samsung ISOCELL 2.0 pentru viitoarele camere de smartphone-uri

Smartphone-urile noastre sunt dispozitive incredibile - compacte și capabile să îndeplinească o mare varietate de funcții la standarde foarte ridicate. Cel mai...

Samsung Galaxy A71 4G actualizat cu Android 11 și One UI 3.1

Samsung și-a îmbunătățit sistemul de actualizare a software-ului cu pași mari în ultimii doi ani. Acum câțiva ani la compania Samsung era...

Samsung și Mastercard lansează un card biometric cu senzor de amprentă

Samsung și Mastercard au anunțat o nouă colaborare strategică în scopul dezvoltării unui Samsung Card cu un scaner de amprentă încorporat, pentru...

Samsung Galaxy Tab A7 Lite certificată de Bluetooth, lansare iminentă

Am scris recent despre două viitoare tablete Samsung Galaxy Tab A7 Lite și Galaxy Tab S7 Lite. Tot mai multe informații încep...

Samsung pe locul trei pe piața ceasurilor inteligente în 2020

Samsung Electronics Co. a fost al treilea cel mai mare furnizor de ceasuri inteligente din lume anul trecut. Datele au fost publicate...

De 8 Martie, Ziua Femeii, le dorim tuturor cititoarelor noastre La Mulți Ani!

Tuturor cititoarelor noastre le dorim de 8 Martie La Mulți Ani! Să fie norocoase, sănătoase și fericite! Să iubească și să fie iubite! Ziua Internațională...

Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung

Pagini de asistență pentru Galaxy A52 / A52 5G și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung EAU. Site Samsung din...