Top 6 funcții de încercat pe telefoanele Samsung Galaxy

88
Top 6 functii de incercat pe telefoanele Samsung Galaxy
Sursa foto: pocket-lint.com

Samsung are telefoane pentru toate buzunarele și toate mofturile. De la modele accesibile, cum ar fi Galaxy A25 sau Galaxy A55, la produse emblematice de ultimă generație, cum ar fi Galaxy S24 Ultra. Toate telefoanele Samsung Galaxy sunt ușor de utilizat, iar cele mai multe au funcții la îndemână care vă fac viața mai ușoară și le deosebesc de concurență.

Între aceste funcții sunt unele care le folosim mai puțin și altele aproape zilnic. De cele mai multe ori trebuie să ne împărțim sarcinile între familie și viața profesională și nu este întotdeauna ușor. Dar Telefoanele Samsung Galaxy au funcții care vă vor face viața mai ușor de gestionat. Cel mai bine, toate sunt gratuite și pot face minuni pentru a îmbunătăți funcționalitatea telefonului și a vă îmbunătăți eficiența. Având în vedere acest lucru, am întocmit, via Pocket-lint un top 6 funcții Samsung fără de care sarcinile zilnice ar fi mult mai grele. Sigur că acest top poate fi subiectiv, dar dacă îl citiți veți vedea că aceste funcții vă fac viața mai ușoară.

Secure Folder și Samsung Dex pe telefoanele Samsung Galaxy

Siguranță permanentă cu Secure Folder. Caracteristica Secure Folder vă permite să izolați aplicațiile și conținutul departe de restul telefonului și de privirile indiscrete. Este un instrument valoros, deoarece toată lumea are nevoie de intimitate. Puteți să vă păstrați munca și viața privată separată cu WhatsApp pe ecranul meu de pornire. În același timp, aplicația este legată de un alt număr care rulează în Secure Folder.

Configurarea folder-ului securizat este simplă. Tot ce trebuie să faceți este să creați un PIN și să-l puneți la aplicațiile care doriți să le utilizați. Este util pentru aplicații precum YouTube sau Facebook dacă doriți să utilizați un profil secundar și poate adăuga un strat suplimentar de securitate pentru a păstra aplicațiile dvs. bancare sau de tranzacționare ascunse de alte persoane care ar putea folosi telefonul dvs. Samsung.

Samsung Dex este o bijuterie. Foarte multă lume urăște să comute între laptop și telefon, deoarece distruge concentrarea. Cu Samsung Dex, puteți avea interfața telefonului pe desktopul laptopului și accesa toate aplicațiile și funcțiile ca și cum le-ați avea în mână. Aplicația vă face viața mai ușoară, deoarece nu trebuie să luați telefonul când lucrați și puteți prelua apeluri, introduce mesaje, accesa agenda și aplicațiile muzicale în timp ce lucrați pe laptop.

Este foarte ușor să puneți Samsung Dex să funcționeze după descărcarea aplicației Windows. Pur și simplu rulați aplicația mobilă și selectați laptopul ca dispozitiv la care să te conectezi. După aceea, autorizați conexiunea, iar telefonul se conectează la laptop fără fir. Este atât de simplu.

Setările rapide și scanerul pentru documente pe telefoanele Samsung Galaxy

Samsung Quick Settings. Majoritatea utilizatorilor de telefoane Samsung Galaxy consideră Setări rapide -Quick Settings de la sine înțeles și aproape banal. Totuși, este inclus aici și este extrem de folositor în viața de zi cu zi. O să vă dați seama că este o funcție fără de care nu puteți trăi. Nu există niciun motiv să treceți dincolo de ecranul de pornire când toate funcțiile de care aveți nevoie, cum ar fi economisirea energiei și Samsung Dex, sunt ușor accesibile prin glisarea în jos din partea de sus a ecranului.

Această funcție este perfectă pentru persoanele aflate în mișcare care comută adesea între dispozitive Bluetooth și hotspot-uri Wi-Fi. Vă economisește timp prețios în viața de zi cu zi și vă face viața mult mai comodă.

Scanerul de documente permanent la îndemână. Aceasta este o altă opțiune simplă, dar neprețuită, care economisește timp, permițându-vă să scanați documente importante, cum ar fi acte de identitate, pașapoarte și contracte, folosind camera. Nu putea fi mai ușor. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația pentru cameră și aceasta va adăuga automat o limită galbenă de-a lungul marginilor documentului și vă va oferi opțiunea de a-l scana fără fundal. Totul rapid și foarte simplu.

După ce ai scanat documentul, se face backup în galerie și îl poți partaja sau stoca pentru păstrare. Mai ales pentru persoanele fără scaner, această aplicație vă economisește timp și bani, deoarece nu mai trebuie să mergeți nicăieri pentru a scana documentele importante și să le editați și stocați în siguranță.

Expert RAW și grila personalizată de pe ecranul de pornire

Capacitatea telefonului Samsung de a face fotografii RAW. Această caracteristică nu este pentru toată lumea, dar este incredibilă pentru cei care au nevoie de ea. Atunci când aveți nevoie de fotografii de calitate superioară este incredibil ce poate face Expert RAW. Este ușor să vezi calitatea superioară și detaliile imaginilor RAW, mai ales când măriți o fotografie. Totuși, motivul principal al formatului RAW este că are nenumărate opțiuni de editare. Astfel vă permite, printre altele, să schimbați mai ușor iluminarea și contrastul.

Filmarea în RAW este și ea simplă. Tot ce trebuie faci este să mergi la meniul de format de imagine în modul Pro din Opțiuni avansate de imagine din aplicația pentru cameră, ceea ce îți permite să salvezi în RAW și JPEG simultan, astfel încât vei obține tot ce este mai bun din ambele lumi. De asemenea, poți descărca aplicația gratuită Galaxy Expert RAW pentru a ușura lucrurile și adaugă comenzi manuale avansate aplicației pentru cameră pentru un control mai bun al fotografierii.

Grilă personalizabilă pentru pictogramele de pe ecranul de pornire. Poate fi greu să țineți evidența tuturor aplicațiilor, iar mărirea dimensiunii grilei ecranului de start vă permite să adăugați mai multe dintre ele într-un spațiu mai mic, fără a compromite utilizarea. Toate aplicațiile zilnice se pot încadra pe o singură pagină și nu trebuie să-ți mai fac griji cu privire la glisarea sau derularea suplimentară.

S-ar putea să nu pară mare lucru, dar faptul că totul este plasat logic în fața ta face o diferență enormă atunci când sunt în mișcare și nu vrei să pierzi timp căutând Hărți, Calculator și alte aplicații.