Top 7 widget-uri Samsung pentru ecranul de pornire al telefonului Galaxy

726
Top 7 widget-uri Samsung
Sursa Foto: makeuseof.com

Telefoanele Samsung Galaxy vin cu o serie de widget-uri utile pe care le puteți pune pe ecranul de pornire. În acest articol am selectat șapte dintre cele mai bune widget-uri Samsung pentru ecranul de pornire al telefonului Galaxy.

Samsung și-a construit o reputație foarte bună în domeniul mobil pentru a oferi unele dintre cele mai bune hardware pe care le puteți obține într-un telefon. De la camere uimitoare la o calitate robustă a construcției, gigantul tehnologic are în mod clar un talent pentru hardware. La același nivel este și designul, indiferent că este vorba despre tablete sau telefoane Samsung Galaxy.

În același timp, gigantul high-tech sud-coreean a crescut și investițiile în software în ultimii ani. Cea mai elocventă dovadă în acest sens este interfața Samsung One UI. Dacă dețineți un telefon sau o tabletă Galaxy, trebuie să încercați aceste șapte widget-uri Samsung, via Makeuseof, care fac interacțiunea cu dispozitivul dvs. mult mai ușoară. Hai să vedem despre ce este vorba.

Widget-uri Samsung Clock și Meteo pe ecranul telefoanelor Galaxy

1. Widget-uri Samsung Clock. Pentru mulți oameni, widgetul ceas este primul pe care îl pun pe ecranul de pornire. Pe lângă faptul că este util, servește și ca element de decor al interfeței de utilizare pentru a face telefonul să arate mai frumos.

Samsung Clock are patru widget-uri: Alarmă, Ceas digital, Ceas analog și Ceas dublu. Cu interfața Samsung One UI 4, Samsung a actualizat widget-ul Dual Clock pentru a afișa culorile de zi și de noapte pentru locațiile selectate, făcând widget-ul mai intuitiv și mai vizibil.

Dacă sunteți mai de modă veche, vă va plăcea să personalizați Ceasul analog alegând dintre diferite fețe de ceas. Rețineți că toate widget-urile Samsung Clock pot fi redimensionate, cu excepția ceasului dublu.

2. Widget-uri Samsung Meteo. La fel ca widget-urile Samsung Clock, widget-urile Samsung Meteo sunt acum mai intuitive decât oricând. În special widget-ul Dynamic Weather care își schimbă culoarea în funcție de condițiile meteorologice curente ale regiunii selectate.

Pe lângă acesta, există și widget-ul de bază Meteo, widget-ul Prognoză meteo care poate afișa prognoze pentru până la următoarele cinci zile și widget-ul Vreme și ceas. Toate cele patru widget-uri sunt redimensionabile, deși nu foarte mult.

Bixby Routines și Samsung Calendar

3. Widget pentru Bixby Routines. Bixby Routines este un instrument de automatizare integrat în asistentul vocal nativ Samsung Bixby. Este una dintre cele mai utile caracteristici ale telefonului tău Galaxy. Îl poți folosi pentru a-i învăța pe Bixby rutinele tale zilnice și pentru a-i oferi instrucțiuni pentru a îndeplini anumite sarcini folosind comenzi simple „If This, Then That – Dacă asta, atunci asta„.

De exemplu, dacă ieșiți, puteți seta Bixby Routines să dezactiveze Wi-Fi și modul întunecat – dark mode și să activeze datele mobile, locația și modul de economisire a energiei. Îl puteți seta să redea muzică din biblioteca personală sau din listele de redare Spotify.

Pentru a începe, accesați Setări -> Funcții avansate și comutați la Rutine Bixby. Atingeți același meniu și accesați fila Adăugați rutine pentru a vă crea rutine. Odată ce o rutină se termină, Bixby va inversa automat toate acțiunile pe care le-a întreprins la setările anterioare. Widgetul Bixby Routines vă oferă acces instantaneu la acele rutine pe care le utilizați cel mai des.

4. Widget-uri Samsung Calendar. Widget-urile Samsung Calendar sunt infinit mai bune decât cele ale Google Calendar; sunt mai curate, mai simple și mai ușor de înțeles. Widgetul nostru preferat Samsung Calendar este Luna și Azi. După cum sugerează și numele, vă arată o vizualizare lunară a calendarului împreună cu evenimentele planificate pentru acea zi.

În afară de asta, există și Listă, Numărătoare inversă și Lună. Widget-urile Listă și Month sunt identice cu Month și Today, dar cu o interfață ușor diferită. Numărătoarea inversă vă arată zilele rămase până la un anumit eveniment, cum ar fi o zi de naștere sau o nuntă.

Dacă nu ați folosit Samsung Calendar până acum, îl puteți găsi în sertarul de aplicații; este una dintre aplicațiile Samsung preinstalate implicite care vine cu fiecare dispozitiv Samsung Galaxy.

Samsung Reminder și Samsung Notes pe telefoanele Galaxy

5. Widget Samsung Reminder. Widgetul Samsung Memento afișează mementourile împărțite în mai multe categorii. De exemplu: Trecut pentru sarcinile restante; Azi pentru sarcinile din ziua curentă; În curând pentru sarcinile viitoare; și Fără alertă pentru sarcini pentru care nu ați setat o anumită dată și oră.

Samsung Calendar și Samsung Reminder merg mână în mână. Puteți seta Calendarul să afișeze mementourile pe care le-ați creat în Memento împreună cu evenimentele dvs. prin sincronizarea ambelor aplicații. În acest fel, puteți vedea toate mementourile și evenimentele dvs. într-un singur loc, perfect organizate.

Samsung Reminder este disponibil și ca panou de margine pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy. Dacă widget-ul ocupă prea mult spațiu pe ecranul de pornire, panoul de margine Reminder este o alternativă cu adevărat convenabilă și mai ergonomică.

6. Widgeturi Samsung Notes. Mulți oameni folosesc Samsung Notes în loc de Google Keep ca aplicație implicită de luare de note. Aplicația Samsung este mult mai versatilă și mai plină de funcții. Dacă sunteți unul dintre acești utilizatori, ar trebui să profitați de widget-urile aplicației.

Notes are un total de trei widget-uri: Comenzi rapide pentru a merge rapid la o anumită notă; Creare notă pentru a crea o notă nouă; și Afișare notă care afișează o notă împreună cu conținutul acesteia. Widgetul Creare notă vă arată diferite metode de a crea o notă folosind text, scris de mână, desen, imagine și înregistrări vocale.

Rețineți că widget-urile Creare notă și Comenzi rapide nu sunt redimensionabile, în timp ce Afișare notă poate fi extinsă pentru a ocupa întregul ecran de pornire pentru o experiență asemănătoare aplicației.

Umple-ți ecranul de pornire cu widget-uri Samsung!

7. Widgeturi SmartThings Scenes. Dacă utilizați SmartThings ca soluție de automatizare a locuinței, widgetul Scene poate fi foarte util. Samsung definește Scenes ca „filtre de comportament pentru casa ta”. O scenă este o colecție de acțiuni pe care doriți să le efectueze SmartThings în raport cu o rutină.

Există trei widget-uri Scene din care puteți alege. Primul arată o singură Scenă, al doilea arată patru, iar al treilea poate fi redimensionat pentru a umple întregul ecran de start, afișând până la 20 de Scene odată.

Samsung îmbunătățește aspectul aplicațiilor sale cu fiecare actualizare majoră a One UI, dar widget-urilor uneori nu li se acordă atât de multă dragoste. Din fericire, Samsung One UI 4 a adus o reîmprospătare atât de necesară widget-urilor, făcându-le mai în concordanță cu revizuirea designului Android 12, păstrând în același timp aspectul clasic One UI pe care fanii au ajuns să-l îndrăgească.

Dacă nu vă place culoarea de fundal albă (sau neagră dacă utilizați Modul întunecat) pe widget-uri, puteți modifica cu ușurință opacitatea pe majoritatea acestora sau le puteți face complet transparente, astfel încât să nu vă întrerupă imaginea de fundal.

Dacă accesați lista de widget-uri, veți vedea și câteva widget-uri recomandate în funcție de utilizarea dvs. În afară de cele șapte pe care le-am menționat în această listă, există și alte widget-uri pe care le puteți încerca, cum ar fi Device Care, Samsung Music, Digital Wellbeing și multe altele. Dați dovadă de creativitate și încercați cât mai multe și vedeți ce widget-uri Samsung vi se par cele mai utile.