Samsung Family Hub are Food AI, vezi în frigider fără a deschide ușa!

212
Samsung Family Hub are Food AI
Sursa foto: via t3.com

Indiferent dacă vă place să ascultați muzică cu un difuzor inteligent sau dacă aveți un ecosistem inteligent extins, trecerea la tehnologia smart home nu a fost niciodată mai ușoară. Poate că acum este timpul să vă mutați în bucătărie. Așa este, dispozitivele inteligente de acasă preiau încet bucătăria. Fără a fi deloc surprinzător, Samsung este în frunte cu aparatele sale inteligente în continuă creștere, inclusiv frigiderele congelatoare, cuptoarele și plitele. Samsung a lansat inițial primul său frigider inteligent în 2016 și de atunci, ofertele sale au fost extinse permanent. Frigiderul Samsung Family Hub are și funcția Food AI.

Una dintre cele mai recente versiuni ale Samsung este frigiderul Samsung Family Hub RF65A977FSR/EU. Multă lume a fost sceptică cu privire la ce pot aceste frigidere inteligente Samsung. Dar toți cei care au avut astfel de rețineri au fost impresionați în scurt timp de calitățile acestora. Acum detaliem, via 3T.com, funcția Food AI aflată pe Samsung Family Hub.

Funcția Food AI de pe Family Hub vă permite să vedeți ce aveți în frigider

Frigiderul inteligent Samsung Family Hub este o tehnologie impresionantă care nu numai că îți menține alimentele la rece și distribuie apă purificată, dar are și un ecran mare pe una dintre ușile sale. Acest ecran înseamnă că frigiderul inteligent Samsung 2023 poate fi folosit ca un ecran de televizor. Ecranul vă permite să redați muzică, să vă uitați la televizor, să navigați pe internet și să preluați apeluri telefonice.

Primul apel telefonic din lume a fost efectuat de Alexander Graham Bell, inventatorul telefonului. În 10 martie 1876 Bell l-a sunat pe asistentului său, Thomas Watson și i-a spus: „Domnule Watson, vino aici, vreau să te văd”.

Pe lângă divertisment, Samsung Family Hub se poate sincroniza cu calendarul dvs. De asemenea, poate face liste de activități și poate lăsa note familiei dvs. cu Whiteboard. Dacă ați descărcat aplicațiile potrivite, puteți chiar să răspundeți la ușă prin intermediul ecranului și să o controlați vocal cu asistentul virtual Samsung Bixby. Dar caracteristica de care multă lume este încântat se numește Food AI. Cu ecranul frigiderului inteligent, puteți privi în frigider fără a deschide ușa… cum, ce?

În loc să deschizi ușa frigiderului pentru a privi în interiorul acestuia, ecranul Samsung Family Hub folosește AI și camere încorporate pentru a căuta în interiorul acestuia. Atingând de două ori sau glisând în jos pe ecran, ecranul vă va arăta ce este pe rafturile frigiderului. Mai mult, cu aplicația Samsung SmartThings, puteți vedea toate acestea acasă dar și când sunteți plecat.

Sursă foto: via3T.com

Această caracteristică este impresionantă. Am pățit toți când am fost la un supermarket și nu ne aminteam dacă mai avem sau nu ouă în frigider. Dar, cu frigiderul inteligent Samsung Family Hub și aplicația compatibilă Food AI, puteți să vă verificați rapid ce aveți în frigider.

Puteți verifica și datele de expirare a alimentelor cu Food AI

Frigiderul inteligent Samsung Family Hub face acest pas mai departe, deoarece înregistrează automat datele de expirare a alimentelor. Atunci când puneți alimentele în frigider puteți seta data și ora la care acestea vor expira. Frigiderul inteligent Samsung Familly Hub are și Smart Recipes, o funcție cu mii de rețete și instrucțiuni de gătit. De asemenea, se poate conecta la cuptor cu funcția Recipe to Oven. În acest fel puteți trimite setările de gătit direct la acesta și să vă monitorizați progresul de gătit… destul de impresionant, nu!

După cum afirmă Samsung pe site-ul său web, acest sistem Food AI este conceput pentru a vă ajuta să economisiți bani și timp. În timp ce Samsung Family Hub este o tehnologie incredibilă, folosește și energie. Dar, toți utilizatorii spun că frigiderul are un preț bun raportat la eficiența energetică. Când deschizi ușa frigiderului automat crește consumul de energie pentru a readuce temperatura internă la cât este programată. Deci, cu Food AI nu va fi nevoie să deschizi ușa frigiderului de mai multe ori, lucru ce poate fi surprinzător de rentabil.

Mai multe studii au descoperit că deschiderea și închiderea ușii frigiderului consumă în plus 50-120 kWh pe an. Deci acest lucru (deschiderea ușii frigiderului mai des) vă poate ridica factura la energie. Astfel puteți avea parte de o cheltuială mare. Ecranul vă poate ajuta să evitați acest lucru și, verificând datele de expirare ale alimentelor pe care le aveți deja, puteți să economisiți bani la cumpărăturile alimentare.

Funcția Food AI pe frigiderul Samsung Family Hub este probabil cea mai bună caracteristică. Da, mulți utilizatori au nevoie și de celelalte funcții de divertisment pe ecranul frigiderului, dar cu acestea nu poți vedea în frigider și face economii de energie.