Bixby va fi mai rapid și mai inteligent după noua actualizare

239
Bixby va fi mai rapid si mai inteligent cu noua actualizare
Sursa foto: androidheadlines.com

Față de ceilalți asistenți inteleigenți de pe piață Bixby a fost mai mereu cu o turație în minus. Acum Samsung a anunțat o actualizare majoră pentru asistentul său vocal digital Bixby. Instrumentul alimentat de inteligență artificială, care funcționează similar cu Google Assistant sau Siri de la Apple, primește noi funcții și îmbunătățiri care îl fac mai rapid și mai inteligent. Compania spune că modificările vor crește semnificativ experiența Bixby pentru utilizatori.

Pentru început, Bixby acceptă acum fraze de trezire personalizate. Dacă te-ai săturat să spui „Hei Bixby”, poți să mergi în setări și să creezi propria ta frază unică pentru a apela asistentul vocal. Și, odată ce se trezește, face o treabă mai bună ascultând comenzile tale. Samsung spune că „Bixby poate oferi o continuitate mai bună” în timpul conversațiilor. Poate înțelege mai bine contextul atunci când faci anumite comenzi în funcție de cuvintele tale sau de comenzile anterioare.

De exemplu, puteți spune: „Reda muzică pentru acest antrenament” după ce ați început un antrenament pe Samsung Health și Bixby va ști exact ce cereți. Această continuitate îmbunătățită funcționează și pentru sarcini legate de vreme, mesaje, calendar și multe altele. Și multe dintre aceste interogări sunt acum procesate local pe dispozitiv. Samsung a actualizat aplicațiile AI de pe dispozitiv de la Bixby pentru a procesa comenzi pentru setarea unui temporizator, realizarea unei capturi de ecran sau pornirea lanternei offline pe dispozitivul însuși.

Asistentul inteligent Bixby actualizat pentru a fi mai bun

Bixby Text Call este una dintre cele mai utile caracteristici ale asistentului Samsung. Transcrie apelurile audio live în timp real. Dacă primiți un apel într-o situație în care nu puteți vorbi sau asculta, dar doriți totuși să participați la el, puteți utiliza Bixby Text Call. În acest fel veți obține o versiune text a tot ceea ce spune apelantul, pe ecranul telefonului. Puteți răspunde tastând un mesaj, pe care Bixby îl va converti în sunet și îl va transmite apelantului.

Limba coreeană este o limbă izolată adică, nu este înrudită genealogic cu nicio altă limbă. Coreea este considerată una dintre societățile cele mai omogene din punct de vedere etnic din lume. Etnicii coreeni reprezintă ~96% din populație.

Samsung a debutat această funcție în Coreea de Sud anul trecut. Era disponibilă pentru utilizatorii cu One UI 4.1.1 și funcționa pentru apeluri în limba coreeană. Odată cu actualizarea One UI 5.1, compania a lansat funcția la nivel global și a adăugat suport pentru limba engleză. Acum adaugă suport vocal personalizat la Bixby Text Call, potrivit AndroidHeadlines. Un nou instrument Bixby Custom Voice Creator vă va permite să antrenați asistentul AI să vă copieze vocea și tonul. Apoi, va retransmite versiunea audio a răspunsurilor dvs. text cu acea voce.

Această funcție va fi inițial limitată la utilizatorii din Coreea. Însă, Samsung plănuiește să o aducă pe mai multe piețe și să accepte mai multe limbi în viitor. De asemenea, va extinde aplicațiile vocii tale generate de AI dincolo de apelurile telefonice și la alte aplicații Samsung. Cele mai recente adăugări la Bixby vor începe să fie lansate pe smartphone-urile și tabletele Galaxy compatibile în curând.