Monitorul Samsung CJ89 de 49 inch, ecranul ideal pentru multitasking

1274
În acest an, Samsung Electronics a prezentat modelul CJ89, un monitor curbat de 49 de inch. Dimensiunea ecranului este egală cu a două monitoare de 27 inch, oferind un spațiu de lucru optimizat și mai bun decât un sistem cu mai multe monitoare. Samsung a introdus un monitor de jocuri de aceeași dimensiune, CHG90 anul trecut, dar CJ89 are funcții mai puternice cum ar fi un switch KVM încorporat, porturi USB de tip C și boxe stereo încorporate. Din ce în ce mai mulți oameni aleg sisteme de monitorizare multiplă pentru a crește productivitatea. Totuși, acest tip de configurare are și dezavantaje. Acestea includ diferențe de înălțime și culoare între monitoare și barele care împiedică continuitatea informațiilor de pe ecran. Nu mai vorbim de timpii de setare mai lungi ai sistemului și de o gamă complexă de conexiuni. Monitorul Samsung CJ89, ultra-larg, garantează atât cea mai bună funcționare, cât și cele mai bune experiențe de petrecere a timpului liber. Diagonala a ecranului curbat este 49 de inch (124,5 cm) și are un raport de aspect de 32: 9. Puteți vedea totul pe ecran fără să întoarceți capul. În mod normal la monitoarele duale trebuie să întorci capul în dreapta și stânga sau sus și jos, cu CJ89, se poate vedea totul fără efort. Secretul este curbura de 1800R a afișajului, care este egală cu o rază de curbură de 1800 mm. Monitorul este curbat pentru a se potrivi formei naturale a ochiului uman, astfel încât experiența de vizionare este mai confortabilă, solicitând mai puțin ochii.

Din punct de vedere constructiv, monitoarele erau la origine televizoare fără partea de recepție a semnalelor TV. Cu timpul, prin extensie, monitorul a fost numit și echipamentul periferic al calculatorului cu ajutorul căruia se afișează informațiile și se realizează, complementar cu tastatura, comanda între utilizator și calculator.

Ecranul monitorului CJ89 este foarte convenabil pentru vizualizarea unui set complex de date în același timp. Raportul standard pentru monitoarele de birou este de 16: 9, care arată aproximativ 26 de coloane în programul Excel. CJ89 arată aproximativ 52 de coloane, așa că nu trebue să derulăm ecranul la stânga și la dreapta. De asemenea, se pot aranja două sau trei ferestre de dimensiune completă pe același ecran, astfel încât nu mai trebuie făcută trecerea între ferestre. CJ89 are un switch KVM încorporat, care permite o manevrare ușoară a unei caracteristici numită „Picture-In-Picture”, care permite utilizatorilor să afișeze mai multe aplicații pe ecranul mare și „Picture-By-Picture” care transformă un monitor în monitoare duale. Când conectați monitorul Samsung CJ89 la un computer desktop, un laptop sau o stație Dex, devine mai mult decât un ecran mare. Dacă este conectat un smartphone la CJ89 folosind o stație Dex, interfața optimizată pentru mediul desktop vă face să vă simțiți în fața unui PC. Conform nevoilor utilizatorilor, monitorul CJ89 poate fi împărțit în două ecrane 16: 9 sau 21: 9 și 11: 9. Cu softul Samsung Easy Setting Box, se pot alege o varietate de machete atunci când vizionați mai multe ferestre și documente. Aranjarea mai multor ferestre în mod automat se poate face cu un singur clic. CJ89 are porturi USB de tip C, care sunt mai convenabile de utilizat. Un conector USB de tip C furnizează simultan energie electrică, date și semnal de afișare între dispozitive. De exemplu, un Samsung Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 pot fi conectate la CJ89 prin portul Type-C pentru a reflecta afișajele lor pe CJ89 și pentru a încărca bateria în același timp. Un laptop, tabletă și un desktop pot fi de asemenea conectate prin portul Type-C fără un hub suplimentar de conectare și pot fi afișate fără probleme pe CJ89. Modelul CJ89 oferă nu numai un mediu de lucru mai bun, ci și o experiență de joc mai bună. Jucătorii se pot bucura de o experiență imersivă cu rezoluția mare a ecranului de 3.840 x 1.080 pixeli și ecranul ultra-larg. CJ89 oferă o rată de reîmprospătare de 144 Hz, care este potrivită pentru jocuri. O rată de reîmprospătare înseamnă câte cadre poate afișa un monitor într-o secundă. Cu cât este mai mare rata de reîmprospătare, cu atât este mai ușoară mișcarea obiectelor pe ecran. Rata de reîmprospătare a majorității monitoarelor este de 60 Hz, ceea ce înseamnă că arată 60 de cadre într-o secundă. Pe de altă parte, CJ89 arată 144 de cadre într-o secundă, astfel încât mișcarea personajelor și schimbarea dintre scene este aproape reală. Monitorul CJ89 are difuzoare încorporate. Vă puteți bucura de un sunet profund pentru jocuri sau pentru vizionarea clip-urilor video cu ajutorul difuzoarelor duale de 7 wați, fără a fi nevoie de difuzoare suplimentare. Monitorul CJ89 de 43 inch va fi disponibil în a doua jumătate a acestui an, data lansării poate varia în funcție de regiuni.
SURSĂSamsung News