Samsung a lansat Galaxy J2 Core, primul smartphone Android Go

1113

Primul dispozitiv Android Go de la Samsung, alias Galaxy J2 Core, oferă mai mult spațiu de stocare, performanță mai rapidă și o durată de viață mai mare a bateriei. Samsung a anunțat primul său smartphone Android Go, Galaxy J2 Core, care oferă caracteristicile esențiale de care utilizatorii de smartphone-uri au nevoie, la un preț accesibil.

La Samsung, oferim clienților noștri tehnologii și inovații de vârf în toate dispozitivele noastre, în fiecare categorie, pentru a se potrivi nevoilor lor„, a declarat Junho Park, vicepreședinte al Global Product Planning, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Galaxy J2 Core cu Android Go aduce performanță îmbunătățită, pe acest smartphone din gama entry-level, oferind o durată lungă de viață a bateriei, o capacitate mare de stocare, putere și performanță de procesare rapidă. Acest model cu Android Go vine cu o viteză mai rapidă și performanță mai bună comparativ cu modelele anterioare create special pentru Android Oreo și are Optimized Data Control pentru o gestionare ușoară privind depășirea limitelor de date.

Echipat cu mai multă memorie disponibilă și o capacitate de stocare mai mare, Galaxy J2 Core are puterea și spațiul de stocare necesar într-un smartphone. Lucrul cu Android Oreo (ediție Go) care este pre-încărcat, cu mai puține aplicații care utilizează mai puțină memorie și spațiu de stocare, oferă până la de 1,5 ori în plus capacitate de stocare disponibilă în comparație cu ofertele anterioare.

Durata de viață a bateriei ajunge pe tot parcursul unei zile! Dispunând de o baterie de 2.600 mAh cu aplicații optimizate, utilizatorii se pot bucura de puterea telefonului de dimineața până seara.

Galaxy J2 Core a fost conceput pentru a spori experiența multi-media, menținând în același timp aspectul tradițional al dispozitivelor Samsung Galaxy. Dispunând de un display quadHD de 5 inch cu o rezoluție de 540 x 960, Galaxy J2 Core oferă un ecran de înaltă calitate care oferă imagini clare și uimitoare. În plus, prin caracteristica Ultra Data Saving, Galaxy J2 Core oferă opțiuni și sugestii pentru o utilizare eficientă a datelor, permițând utilizatorilor să transmită și să vizioneze conținutul lor preferat online, fără să-și facă griji cu privire la depășirea limitei datelor.

Galaxy J2 Core vine echipat cu două camere: la spate cu o cameră de 8MP cu bliț și cameră foto de 5MP în față. Ambele camere au o diafragmă f / 2,2 pentru fotografii îmbunătățite. Caracteristici cum ar fi Beauty Mode (Modul de frumusețe) sunt incluse pentru ca utilizatorii să poată face autoportrete mai bune.

Samsung Galaxy J2 Core va fi disponibil inițial în Malaezia și India începând cu 24 august 2018 și va fi extins pe mai multe piețe suplimentare în viitorul apropiat.

Caracteristici Samsung Galaxy J2 Core:

Display 5 inch TFT │ 540 x 960
Camere Spate: 8MP f/2,2 │ Față: 5MP f/2,2
Dimensiuni și greutate 143,4 x 72,1 x 8,9mm │ 154 grame
Memorie 1 GB RAM │ 8 GB
Acumulator 2.600 mAh
Sistem de operare Android Oreo (Go edition)
Procesor Exynos 7570
Connectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz) │ Bluetooth v 4.2 │ USB 2.0 │ GPS │ Glonass │ BeiDou │ (BeiDou poate fi limitat).
Senzori Accelerometru, Proximitate
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, FLAC, MID, MIDI, XMF, IMY
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, WEBM

Mai multe dintre aceste caracteristici și funcții pot varia în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de piață.

SURSĂSamsung News