O tabletă necunoscută Galaxy Tab cu Exynos 7885 apare pe Geekbench

820

Samsung lucrează la o nouă tabletă Galaxy Tab A și aceasta fost depistată cu numărul de model SM-P205. Acest număr SM-P205, va fi cel mai probabil o tabletă accesibilă din portofoliul gigantului tech. Conform MySmartPrice existența tabletei a fost anunțată printr-o scurgere de informații cu firmware-ul dispozitivului. Acum tableta Galaxy Tab SM-P205 a fost văzută în baza de date online a site-ului de referință Geekbench.

Analizând ce vedem din apariția pe Geeckbench, tableta Samsung SM-P205 are sistemul de operare Android 9 Pie. Putem spune că nu este o surpriză. A trecut deja aproximativ șase luni de la lansarea acestei versiuni a sistemului de operare Google. Samsung SM-P205 pare să utilizeze cipset-ul Exynos 7885 de 1,59 Ghz, asociat cu 3 GB de memorie RAM.

Conform informațiilor tableta Samsung va fi lansată în acest trimestru

Nu sunt cunoscute alte informații despre specificațiile viitoarei tablete. Totuși, site-ul SamMobile scrie că SM-P205 ar putea fi lansată în Q1 din 2019. Din aceiași sursă aflăm, de asemenea, că tableta din seria Galaxy Tab A va veni cu 32 GB de stocare în varianta de bază și va fi disponibilă în negru și gri.

Din câte se pare va exista și o altă variantă a acestei tablete Samsung. Un alt dispozitiv, un Galaxy Tab O cu numărul de model SM-P200 a fost identificat. Existența acestui model de tabletă a fost identificată printr-un număr de model care a apărut în fișierele firmware.

ARM – Arhitectura ARM (Advanced RISC Machine) inițial cunoscută sub numele de Acorn RISC Machine. Este o arhitectură de microprocesoare de tip RISC (Reduced Instruction Set Computer) de 32 și 64-bit introduse în 1983 de Acorn Computers. Au fost dezvoltate de ARM Holdings, companie cu sediul în Cambridge, Anglia, începând cu 1990.

Procesorul Samsung Exynos 7885 cu tehnologia de fabricație de 14nm a fost anunțat anul trecut. Acesta dispune de două nuclee ARM Cortex-A73 cu viteză de 2,2 GHz, șase nuclee ARM Cortex-A53 de 1,6 GHz și GPU Mali-G71 MP2 ARM. Are suport pentru dual-camera, înregistrare video 4K, radio LTE integrat și compatibilitate cu cip-urile de memorie RAM LPDDR4X.

Samsung ar putea debuta foarte bine viitorul comprimat Galaxy A la MWC 2019, dar nu putem fi siguri. Până atunci mai avem aproape două săptămâni și mai pot apărea informații despre această tabletă.

Aproape este mega-evenimentul din 20 februarie când electronistul șef la nivel mondial – Samsung, își va arăta mușchii. Compania va dezvălui cel puțin șase produse – Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, primul smartphone pliabil Galaxy Fold, Galaxy Buds și Galaxy Watch Active. Dar, este posibil să mai avem și alte surprize de la Samsung la San Francisco.