Toate modelele Samsung Galaxy S10 sunt telefoane dual SIM

3672
Cu ceva timp în urmă, Samsung a decis să lanseze numai dispozitive în care puteți să puneți două cartele SIM. În 2019, Samsung pare să nu renunțe: Galaxy S10, S10e și S10+ sunt telefoane dual SIM. Sau pentru a fi precis: dispozitivele au un sistem hibrid. Tava pentru cartele are spațiu pentru o cartelă SIM și o cartelă de memorie sau pentru două cartele SIM. Spre deosebire de telefoanele Galaxy mai ieftine, cum ar fi Galaxy A7, unde puteți pune două cartele SIM și o cartelă de memorie.
Samsung Galaxy S10 are ca bază 128 GB de stocare
În concluzie, Samsung în S10 oferă doar soluția familiară pe care am întâlnit-o deja în modelele anterioare de vârf, cum ar fi  Galaxy S9. De această dată alegerea dintre o cartelă SIM sau o cartelă de memorie este ceva mai ușoară. Indiferent de ce model achiziționați din seria S10, aveți oricum 128 GB de capacitate de stocare. Acesta este de două ori mai mult decât capacitatea de stocare de bază aflată pe Samsung Galaxy S9 de anul trecut. Și dacă vreți cu adevărat să aveți o mulțime de date la purtător și două numere de telefon în același aparat este simplu. Samsung Galaxy S10 are întotdeauna versiunea de 1TB a lui Galaxy S10+. La telefoanele cu dual SIM, cei ce dețin un astfel de telefon știu, ambele cartele SIM sunt în așteptare. Nu puteți primi sau apela de pe ambele în același timp. Nu veți fi deranjat deloc de acest lucru în practică, dar trebuie să știți.

SIMSubscriber Identification Module. Modul de identificare a abonatului este un circuit integrat destinat stocării în siguranță a numărului de identitate a abonatului mobil și a parolei sale, utilizată pentru identificarea și autentificarea abonaților pe telefoane mobile. Primul SIM a fost dezvoltată în 1991 de producătorul german, Giesecke & Devrient.

Mai mult decât atât, puteți utiliza întotdeauna caracteristica Samsung Dual Messenger, astfel încât să puteți instala aplicația Whatsapp de două ori: pentru fiecare cartela SIM o versiune. Astfel, aveți contul dvs. privat și contul de lucru pe Galaxy S10 – dar separat, conform GalaxyClub. Toate cele trei smartphone-uri Galaxy S10 sunt deja la precomandă. Dacă sunteți în căutarea unui super-telefon de ultimă generație dual SIM, puteți comanda Galaxy S10, S10e sau Galaxy S10+. Veți intra în posesia telefonului pe data de 8 martie, în România. În plus, în timpul perioadei speciale de pre-comandă pentru un Galaxy S10 puteți obține gratuit un set wireless Galaxy Buds.