Husele Olixar pentru Galaxy Note 10 fără decupare pentru grila difuzorului

879
Sursa Foto: Olixar.com

Mobile Fun este un comerciant online de accesorii pentru dispozitive mobile din Anglia. Retailer-ul britanic a publicat zilele trecute fotografii cu husele și accesoriile oficiale Olixar pentru Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro. Pe aceste huse și accesorii vedem multe dintre elementele de design care au apărut în zvonurile despre seria Galaxy Note 10 în ultimul timp.

La fel ca protectorii de ecran care au apărut în fotografii recente doar săptămâna trecută, nici folia protectoare de ecran Olixar ce apare pe Mobile Fun nu are o decupare pentru grila destinată difuzorului. Este încă o dovadă, conform SamMobile, că Samsung va utiliza tehnologia Sound on Display pentru un sunet din afișaj.

Samsung Galaxy Note 10 cu tehnologia de sunet în afișaj – Sound on Display

V fi aproximativ același lucru pe Galaxy Note 10. Bineînțeles cu unele îmbunătățiri, cu tehnologia aflată deja pe Galaxy A80 și pe smartphone-ul recent lansat Samsung Galaxy M40. Am specificat „cu unele îmbunătățiri” pentru că au fost utilizatori care s-au plâns că Galaxy M40 are de multe ori un sunet foarte ciudat în apeluri.

Mobile Fun a publicat, de asemenea, imagini cu diferite huse Olixar pentru Galaxy Note 10 și Note 10 Pro. Husele arată o configurare verticală a departamentului foto spate cu triple-camera pe ambele smartphone-uri. Și acest lucru confirmă zvonurile anterioare despre cele două aparate.

Samsung Galaxy Note 10 Pro primește doi senzori suplimentari lângă blițul LED, dintre care unul ar trebui să fie un senzor ToF (Time-of-Flight). Nu este clar ce este celălalt, dar ar putea fi un senzor de ritm cardiac. Note 10 nu pare să aibă unul și asta nu ar fi surprinzător, deoarece nici Galaxy S10e nu a avut. Partea frontală are o singură cameră pentru selfies pe ambele modele.

Mobile Fun este cel mai mare retailer online de accesorii mobile din Marea Britanie. A fost fondat în anul 2000 și are sediul în Birmingham. Oferă cele mai noi accesorii pentru tablete și telefoane mobile. Mobile Fun are peste 100 de angajați și operează prin birouri și site-uri web dedicate din întreaga lume. A primit pentru a 5-a oară titlul Mobile Awards în 2017.

Nu avem nici o imagine cu partea de jos a huselor, are sau nu decupaj pentru mufa audio?

Din păcate, nu există nicio imagine a părții superioare și inferioare a acestor huse. În acest fel nu putem fi siguri dacă există o decupare pentru un jack de 3,5 mm pentru căști acolo. Se pare că la unele huse există o decupare pentru mufa audio, dar suntem puțin sceptici până când vom avea dovezi mai palpabile. Samsung a scos jack-ul pentru căști de 3,5 mm de pe mai multe dispozitive în ultimii doi ani, deci nu ar fi o surpriză. În acest moment cele mai multe zvonuri sugerează posibilitatea ca Note 10 să apară fără mufa audio.

Dacă ajută cu ceva, se pare că butonul fizic pentru asistentul Bixby a fost anulat. Husele Olixar au doar taste de volum și de pornire. Nu toată lumea va fi mulțumită de acest lucru, desigur, deoarece Samsung permite acum ca tasta Bixby să fie atribuită altor aplicații. Bixby în sine va fi cel mai probabil prezent în seria Samsung Galaxy Note 10 în toată gloria sa. Butonul de pornire, cu o apăsare mai lungă, ar trebui să permită utilizatorilor să-l cheme la ordine pe majordomul Bixby.