Galaxy M40 cu ecran Infinity-O a fost lansat, nu are mufă pentru căști

1165

Samsung Galaxy M40 a fost lansat în India. Smartphone-ul are un afișaj Infinity-O, triple-camera la spate și un procesor foarte bun, Qualcomm Snadragon 675. Încet, dar sigur, Samsung se pregătește să scape și de mufa de căști de 3,5 mm pe smartphone-urile sale. Galaxy M40 nu are mufa audio de 3,5mm. În absența unei căști tradiționale audio, telefonul are o tehnologie de sunet care transformă ecranul într-un difuzor, fără a necesita o cască dedicată.

Samsung Galaxy M40 a fost lansat pe piața indiană, fără opțiunea de a conecta un echipament audio standard de 3,5mm. În timp ce acesta este livrat cu căști USB de tip C în cutie, nu are conector de tip 3,5mm de tip USB. Și, acest lucru ne face să ne întrebăm, conform SamMobile, dacă Galaxy Note 10 va veni într-adevăr fără o mufă pentru căști? Este foarte plauzibil și, deși fanii Galaxy Note se vor simți trădați de de lipsa mufei, există tot mai multe indicii că este ceva ce Samsung va face cu siguranță în continuare.

O singură configurație de memorie, 6GB de RAM + 128GB stocare

Compania a început acest lucru cu telefoanele sale flip-flop în China și Coreea de Sud, urmându-le cu Galaxy A8, un alt dispozitiv care a fost lansat doar în Coreea de Sud și China. Galaxy Fold și Galaxy A80 nu au nici o mufă pentru căști, iar Galaxy M40 a devenit acum cel mai ieftin telefon Galaxy care este lansat fără ea.

Samsung Galaxy M40 este construit în jurul unui ecran ecran Full-HD+ Infinity-O de 6,3 inch, cu o gaură în colțul din stânga sus pentru camera selfie de 16MP. Telefonul are o singură configurație de memorie cu 6GB de RAM și stocare de 128GB, care poate fi extinsă până la 512GB printr-o cartelă microSD. Bateria are o capacitate de 3.500mAh și poate fi încărcată rapid cu 15W, cu un încărcător compatibil USB-C. Galaxy M40 rulează Android Pie cuplat cu interfața One UI a Samsung. Alte avantaje includ suport Dolby Atmos, NFC și Bluetooth 5.0. Din păcate, mufa pentru căști lipsește pe listă.

Dolby Atmos este o tehnologie de sunet surround anunțată de Dolby Laboratories în aprilie 2012. A fost utilizată pentru prima dată în filmul animat realizat de Disney, Brave. Practic cu Dolby Atmos se creează o experiență audio tridimensională, care te înconjoară din toate părțile. Samsung a introdus sistemul Dolby Atmos cu seria Galaxy S9.

Samsung Galaxy M40 cu un preț de aproximativ 290 de dolari

Galaxy M40 are o setare triple-camera, care include o cameră de 32MP cu o diafragmă f/1,7 și un optimizator de scenă AI. Mai există o cameră de adâncime de 5MP și una de 8MP cu unghi ultra-larg. Telefonul acceptă, de asemenea, caracteristici video cum ar fi înregistrarea 4K, Slo-mo și Hyperlapse. Pentru autoportrete, există o cameră de 16 megapixeli în față.

Smartphone-ul Samsung Galaxy M40 se alătură celor trei telefoane Galaxy M aflate deja pe piață. Galaxy M10, Galaxy M20 și Galaxy M30 sunt deja pe piață. Samsung a pus un preț de 19.990 INR în India, ~ 290 $ și poate fi cumpărat doar online de la magazinul Samsung și de la Amazon.