Samsung Flip W2020 va fi lansat cu stocare de 512 GB

1099
Sursa Foto: via SamMobile.com

Printre alte super smartphone-uri gigantul tech are și un excelent telefon cu clapetă Samsung Flip W. Telefonul premium Samsung Flip este prevăzut pentru o actualizare în acest an, va fi lansat ca Samsung Flip W2020. Poate singurul inconvenient cu acest telefon este disponibilitatea. Este limitată la China și Coreea de Sud. Din câte se pare, chiar cu această limitare, există o piață bună pentru acest model de telefon high-end. Iar Samsung răspunde acestei piețe cu un nou model în fiecare an.

Telefonul din seria Samsung Flip W este întotdeauna un dispozitiv la nivel de telefon pilot. Are specificații similare cu cele introduse de Samsung în telefoanele Galaxy Note și Galaxy S din acel an. De asemenea, a fost unul dintre primele dispozitive de la Samsung care a eliminat mufa pentru căști de 3,5 mm încă din anul 2017. Avem, prin intermediul Sam Mobile, câteva informații despre viitorul model Samsung Flip W2020.

Samsung Flip W2020, un telefon high-end în curând pe piață

Samsung Flip W2020 este pe conductă și, dacă istoricul este o indicație, ar trebui să fie dezvăluit înainte de sfârșitul acestui an. Potrivit informațiilor Flip W2020 va avea 512 GB de stocare internă pe modelul de bază. Acest lucru înseamnă o memorie destul de mare, deoarece modelul de bază de anul trecut a avut stocare de 128 GB + încă o opțiune de 256 GB. Poate fi în mod evident stocare UFS 3.0.

Samsung W2019 are două ecrane, unul extern și unul intern de 4,2 inch cu raport de aspect de 16: 9. Este un afișaj Full HD Super AMOLED, într-un design clasic de telefon flip. Această configurație poate fi păstrată pentru modelul care urmează. Samsung Flip W2019 dispune de un procesor Snapdragon 845 cu 6 GB RAM, aceeași configurație ca unele din variantele de Samsung Galaxy Note 9. Deci se poate spune cu certitudine că Samsung Flip W2020 va merge pe urmele flagship-ul din acest an și va veni cu un chipset Snapdragon 855 și 8 GB RAM.

Primul procesor Snapdragon care a fost pus la dispoziția producătorilor de telefoane mobile a fost QSD8250 de 1 GHz. A fost lansat în noiembrie 2007. Atunci, majoritatea smartphone-urilor aveau procesoare de 500 MHz. Prima generație de produse Snapdragon a susținut o rezoluție de 720p și o cameră de 12 MP!

Aceeași disponibilitate pentru Samsung Flip W2020: Coreea de Sud și China

Configurarea camerei din spate pe telefonul flip de anul trecut este aceeași cu modulul foto aflat pe Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Așa că ne putem aștepta să vedem cel mai recent sistem triple-camera pe W2020. Este ceva ce face notă discordantă pe această serie W, nu cadrează cu flagship-urile, bateria!. Telefonul Flip are limitări evidente de design, astfel încât va fi interesant de văzut dacă Samsung Flip W2020 va depăși capacitatea de 3.070 mAh a predecesorului său. Cel mai probabil va rula pe Android 9 Pie, cu interfața Samsung One UI.

Informațiile privind prețurile nu sunt disponibile în acest moment. Dar aceste modele cu disponibilitate limitată au costat întotdeauna destul de mare. Desigur disponibilitatea va fi iarăși limitată la China și Coreea de Sud. Nu avem motive să credem că Samsung îl va lansa pe altă piață. Există acolo o mare bază de fani și vor fi fericiți să știe că Samsung va veni în curând cu un model actualizat.