Samsung Galaxy Fold ajunge în SUA la sfârșitul lunii septembrie

816
Sursa Foto: Phonearena.com

Samsung Galaxy Fold face furori în Coreea de Sud și în urma imensului interes de acolo este așteptat cu nerăbdare și pe alte piețe. Smartphone-ul pliabil Samsung va ajunge și în Statele Unite la sfârșitul lunii septembrie. Tot în aceeași perioadă va fi la vânzare și în mai multe țări din Europa printre care Marea Britanie, Franța și Germania.

Primele două loturi de Samsung Galaxy Fold în Coreea de Sud s-au vândut ca pâinea caldă, în ciuda prețului său destul de mare. De altfel, Coreea de Sud este singura țară în care Samsung vinde deja primul smartphone pliabil. Galaxy Fold se vinde în Coreea doar în variantă 5G.

Samsung Galaxy Fold va fi vândut doar într-un număr limitat de țări

Nu există multe țări în care Galaxy Fold va fi vândut, a anunțat Samsung la începutul acestei luni. Pe lângă Coreea de Sud, receptorul pliabil va fi lansat și în Statele Unite, Franța, Germania, Singapore și Marea Britanie. Sunt informații că va ajunge și în China dar nu au fost confirmate până acum.

Din păcate, când Samsung a anunțat Galaxy Fold în Coreea, nu a spus nimic despre disponibilitatea telefonului în alte țări. Cu toate acestea, pentru cititorii noștri din SUA – cel mai probabil veți putea achiziționa Galaxy Fold de la sfârșitul acestei săptămâni, de vineri.

Informația, conform Phone Arena, vine de la Evan Blass care a publicat pe Twitter o captură de ecran făcută de unul dintre cititorii săi. În această captură apare un fragment dintr-o conversație cu un reprezentant AT&T. Conform informațiilor dezvăluite de AT&T, Galaxy Fold va fi lansat în SUA pe 27 septembrie. Dar, acestea sunt toate informațiile pe care operatorul american de telefonie mobilă AT&T le-a dezvăluit.

AT&T Inc. este cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite ale Americii. AT&T își are originea în Bell Telephone Company, fondată de Alexander Graham Bell după inventarea telefonului. Una dintre filialele acestei societăți a fost American Telephone and Telegraph Company – AT&T.

În ceea ce privește prețul, Galaxy Fold va fi disponibil pentru cumpărare în SUA pentru 1.980 de dolari. Probabil un preț decent pentru primii cumpărători. În afară de AT&T, clienții din SUA ar putea să cumpere Galaxy Fold și prin T-Mobile și Best Buy, deși informația nu este sigură momentan.

Vă reamintim că în Coreea de Sud Samsung Galaxy Fold 5G este vândut la un preț de 2,4 milioane won (2.015 USD). Un alt smartphone 5G, Samsung Galaxy S10 5G, a fost cel mai bine vândut model în Coreea în Q2 2019.