Un Samsung Galaxy Note mai accesibil va ajunge în Europa

845
Sursa Foto: SamMobile.com

Un smartphone Samsung Galaxy Note accesibil, care nu este un telefon pilot, este o idee care nu sună bine pentru toată lumea. Unii fani ai seriei Galaxy Note consideră că așa ceva, care nu are totul, servește doar la diluarea mărcii. Dar, pe măsură ce prețurile smartphone-urilor continuă să crească, Samsung a luat decizia de a lansa două modele Galaxy Note în acest an.

Toată lumea știe deja despre excelenta serie Galaxy Note 10. Sunt telefoane extraordinare dar, prețul pentru Galaxy Note 10 începe de la 1.000 de euro. Pentru Galaxy Note 10+ este chiar mai mare. Seria Galaxy Note se adresează celor care doresc putere și vor să să beneficieze de experiența S Pen. Dar la un preț de aproape 1.000 de euro, acesta nu este un dispozitiv accesibil tuturor, indiferent de imaginația fiecăruia. Cu toate acestea, conform colegilor noștri de la site-ul olandez Sam Mobile, compania pregătește un Samsung Galaxy Note la prețuri accesibile.

Samsung Galaxy Note (SM-N770F) la un preț mediu

Acum, conform Sam Mobile, acest nou smartphone Galaxy Note mai ieftin va ajunge și în Europa. Probabil în toate țările europene și va veni în două nuanțe: negru și roșu. Am dori să putem dezvălui mai multe, dar aceasta este singura informație pe care am aflat-o în acest moment.

Am mai scris luna trecută despre acest misterios smartphone Galaxy Note cu numărul de model SM-N770F. Acest număr nu se încadrează în nicio gamă de smartphone-uri produse de gigantul tech. Putem spune doar că litera „N” din numărul modelului este alocată seriei Samsung Galaxy Note. Iar conform numerelor din seria de model, nu putem decât să presupunem că SM-N770F este un smartphone Note mai ieftin. Samsung a mai lansat o dată un smartphone Note de gamă medie. Acesta a fost Galaxy Note 3 Neo, care avea numărul de model SM-N750F și care a fost bazat pe designul lui Galaxy Note 3.

Numărul de model este foarte important. La telefoanele Samsung cu baterie detașabilă numărul de model este sub baterie. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în „Setări Android” și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.

În acest fel smartphone-ul Samsung Galaxy Note (SM-N770F) ar putea fi un succesor spiritual al Galaxy Note 3 Neo. Poate fi un Galaxy Note 10 Neo sau un Note 10 Lite! Astfel Samsung speră să atragă clienții care nu sunt dispuși să plătească un preț mare pe un telefon Note. Chiar și un Galaxy Note 8 și Note 9 sunt destul de scumpe iar costul lui Galaxy Note 10+ este destul de mare. Sunt multe persoane doresc o experiența S Pen, dar nu vor să cheltuie 1.000€. Singura informație disponibilă acum despre acest model, în afara culorilor, este că va avea o stocare de 128 GB.