Galaxy Fold 2 aproape de lansare, apar primele pagini de asistență

834
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Se pare că Samsung se pregătește să lanseze următorul său smartphone pliabil Galaxy Fold 2. Pe site-ul oficial al companiei – Samsung Africa, a apărut deja o pagină de asistență live pentru dispozitivul pliabil. Informații despre Samsung Galaxy Fold 2 au mai apărut până acum, are numărul de model SM-F700F.

Chiar luna trecută, numele de model și culorile în care va fi disponibil Samsung Galaxy Fold 2 au apărut online. Au putut fi văzute și pe iLoveSamsung. Conform unor informații anterioare, telefonul are numele de cod intern „Bloom”. Au mai existat zvonuri că următorul dispozitiv Samsung pliabil ar avea un design clamshell, similar cu recent anunțat Moto Razr 2019. Cu toate acestea, încă nu s-a confirmat nimic și nici Samsung nu a confirmat acest lucru.

Samsung Galaxy Fold 2 cu un preț mai mic decât originalul

Paginile de asistență pentru Galaxy Fold 2 nu dezvăluie detalii despre telefon. Desigur, numărul modelului SM-F700F ar putea aparține unei serii diferite de dispozitive Galaxy Fold. Galaxy Fold original a purtat numărul modelului SM-F900F. Prin urmare, viitorul telefon pliabil ar putea fi o versiune cu mai puține specificații, nu la fel de scumpă ca originalul.

Samsung a eliminat la scut timp paginile de asistență pentru Galaxy Fold 2 de pe site-ul web, ceea ce înseamnă că au fost puse live din greșeală. Totuși, faptul că aceste pagini de suport sunt gata de a fi postate ne face face să presupunem că telefonul pliabil Fold 2 este aproape de lansare.

Moto, prescurtarea pentru numele telefonului vine de la Motorola. Motorola Inc. a fost o companie multinațională de telecomunicații din Schaumburg, Illinois, SUA. După ce a înregistrat pierderi uriașe Motorola a fost divizată în două companii Motorola Mobility și Motorola Solutions. Motorola Mobility a fost cumpărată de Lenovo în 2014.

Informații despre Samsung Galaxy Fold 2 au început să apară de mai mult timp. Un brevet Samsung a dezvăluit că gigantul tech ar putea lansa un telefon pliabil tip clamshell – cu clapetă. Schițele din dosarul depus pentru brevet au arătat, de asemenea, modul în care un astfel de dispozitiv va funcționa. Dispozitivul ar putea avea o balama care poate plia smartphone-ul atât spre interior cât și spre exterior. De asemenea, ar avea un design culisant care să permită ca spatele telefonului să alunece în sus sau în jos. Conform site-ului indian 91Mobiles, Samsung nu a confirmat nimic despre noul telefon pliabil, doar că este în dezvoltare.

Originalul Samsung Galaxy Fold se vinde foarte bine

Samsung Galaxy Fold și Galaxy Fold 2 se va confrunta cu o concurență dură din partea altor două telefoane pliabile, Moto Razr 2019 și Huawei Mate X. În ciuda prețului ridicat, originalul Galaxy Fold a fost un succes pentru compania Samsung. Stocurile scoase la vânzare au fost epuizate imediat pe toate piețele unde a fost vândut.

Informațiile de până acum sugerează că Samsung ar lansa noul Galaxy Fold după seria Galaxy S11, la începutul anului viitor. Apariția primelor pagini de asistența poate face ca lansarea să aibă loc mai devreme.