Samsung Galaxy A31 (SM-A315F), au apărut opțiunile de culoare

1808
Sursa Foto: SamMobile.com

Galaxy A31 va fi unul dintre numeroasele telefoane pe care Samsung le va lansa ca parte a seriei Galaxy A (2020). După cum sugerează și numele, Samsung Galaxy A31 va fi urmașul telefoanelor Galaxy A30 și A30s lansate în acest an. Recent am publicat informații despre opțiunile de stocare pe care Galaxy A31 le va oferi, iar acum, avem și opțiunile de culoare pentru A31.

Conform surselor SamMobile de unde provine informația, Samsung Galaxy A31 va veni în negru, alb și roșu. Galaxy A30 a fost disponibil și el în toate cele trei culori, dar mai poate fi cumpărat și în albastru. Este posibil ca A31 să primească și alte opțiuni suplimentare de culoare după ce va fi lansat. De exemplu culoarea roșie pentru Galaxy A30 nu a fost lansată pe toate piețele de la început. Cu toate acestea, Galaxy A30s, lansat la șase luni după Galaxy A30, este disponibil doar în negru, alb și violet.

La Galaxy A31 așteptăm noutăți cel puțin în departamentul foto

Noul Samsung Galaxy A31 va înlocui modelul Galaxy A30. Acest smartphone a fost anunțat la începutul anului, în februarie alături de Galaxy A50. Samsung Galaxy A30 are un ecran Full HD+ de 6,4 inch Super AMOLED, ecran Infinity-U. Procesorul Samsung Exynos 7870 octa-core este la interior împreună cu 3/4 GB de RAM și stocare de 32/64 GB. Android 9 Pie este pe partea de software.

Termenul de software este un cuvânt artificial. A fost folosit pentru prima dată de John W. Tukey în 1958 în American Mathematical Monthly, o revistă de matematică fondată în 1894 ce apare și azi! Software este un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu respectivul calculator.

Specificațiile lui Galaxy A31 sunt un mister total până acum. Dar dacă privim spre Galaxy A50 vs A51, putem specula că A31 va avea în mare parte aceeași foaie specifică ca Galaxy A30 și Galaxy A30s. Sigur noul smartphone A31 va veni cu un design ușor modificat și upgrade în departamentul de camere. Așteptăm și cea mai recentă versiune de Android la bord, însoțită de One UI 2.0. Poate că Samsung va echipa și pe Galaxy A31 cu o cameră macro, în genul lui Galaxy A51. Dar este posibil ca Samsung doar să mărească numărul de megapixeli pe camerele din spate, față de cele aflate pe Galaxy A30. Posibilă o modificare și la camera foto din față. Va trebui să așteptăm și să vedem.

Primele telefoane din seria Galaxy A (2020) vor fi lansate, cel puțin parțial, pe 12 decembrie. Galaxy A51 pare a fi primul dar poate mai vine cu alt telefon la braț, potrivit celor comunicate de compania coreeană printr-un teaser oficial pe site-ul Samsung Vietnam. Anul trecut Galaxy A30 și Galaxy A50 au fost lansate împreună. Poate se va întâmpla la fel și anul acesta.