Samsung Family Hub aduce Food AI la CES 2020 Las Vegas

820
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a prezentat cea mai recentă ediție a frigiderului său Family Hub. Aceasta aduce funcții noi inteligente care automatizează planificarea mesei și alte sarcini zilnice și oferă o experiență mai personalizată. Gama Family Hub pentru 2020 va permite familiilor să împărtășească mai ușor momentele importante ale vieții și să controleze mai multe dispozitive conectate din casa lor inteligentă.

În cei cinci ani de la lansarea Family Hub, am introdus inovații care reflectă noile modalități prin care familiile moderne, ocupate, își gestionează viața de zi cu zi”. A declarat John Herrington, vicepreședinte senior Samsung Electronics America. „Cel mai recent Family Hub este cel mai inovativ, cu funcții mai personalizate și inteligente, care permit familiilor ocupate să rămână mai bine conectate între ele”.

Frigiderul Family Hub mai simplu și mai modern

Cea mai recentă versiune a frigiderului Family Hub este simplă, sofisticată și modernă. Este o adăugare perfectă la casa inteligentă și bucătăria conectată de astăzi. Ca răspuns la anii în care clienții au folosit Family Hub, următoarea generație oferă funcții inovatoare pe care oamenii le doresc cel mai mult: camere de luat vederi îmbunătățite AI în frigider, planificări de mâncare și rețete îmbunătățite adaptate preferințelor personale. Noul frigider permite, de asemenea, familiilor să partajeze mai multe tipuri de media și divertisment împreună și aduce un nou nivel de control în casa conectată.

Family Hub este mai eficient și mai personalizat ca oricând, ceea ce înseamnă că veți petrece mai puțin timp pregătindu-vă mesele și mai mult timp savurându-le. Personalizează întreaga experiență alimentară recomandând rețete inteligente bazate pe preferințele culinare pe care le-ați setat. Vă ajută să faceți un plan de meniu lunar bazat pe ce aveți în frigider și vă pregătește o listă de cumpărături cu toate ingredientele potrivite.

Există un model de frigider din 1922 care constă dintr-o cutie din lemn, un compresor răcit cu apă, o tavă pentru cuburi de gheață și un compartiment de 0,25 m³. Acest frigider costa la acea vreme 714 dolari. Pentru comparație, un model de automobil Ford T din 1922 a costat aproximativ 450 de dolari!

Camerele ViewInside ale frigiderului Family Hub au fost modernizate cu o nouă tehnologie de recunoaștere a imaginii AI. Camerele scanează automat produsele din frigider, le identifică și vă trimite actualizări cu privire la articolele pe care familia le-a adăugat sau epuizat. Planificatorul de mâncare – Meal Planner” este, de asemenea, mai inteligent. Caracteristica „Planul rapid – Quick Plan” oferind acum o săptămână cu rețete recomandate cu un singur clic.

Cu Family Hub puteți controla 1.000 de produse SmartThings din casă

O altă caracteristică nouă pentru planificarea meselor este adusă în Family Hub prin tehnologia inovatoare de la Whisk, un startup AI alimentar achiziționat recent de Samsung NEXT. Whisk vă poate ajuta să planificați o masă, sau mesele pentru o săptămână, prin ajustarea rețetelor în funcție de numărul de invitați pe care îl așteptați și construirea unei liste de cumpărături care să fie suficiente pentru mai multe rețete.

De la lansarea Family Board anul trecut, familiile folosesc acest forum publicitar pentru a îmbunătăți momentele speciale ale vieții. Pot împărtăși melodii și imagini preferate pentru întreaga familie cu care să poată interacționa. Acum, pentru prima dată, Family Board acceptă clipuri video, astfel încât să puteți transfera videoclipuri de pe telefonul smartphone la frigider și să retrăiți amintiri importante împreună.

Pentru a facilita distribuirea, Family Hub a actualizat, de asemenea, funcția SmartView, care reflectă conținutul de la televizoarele Samsung și dispozitivele mobile Samsung conectate. Cu modul portret, vă puteți bucura de videoclipuri verticale pentru smartphone, precum și de conținutul preferat de social media pe ecranul complet al Family Hub.

Noul frigider Samsung duce administrarea casei inteligente la nivelul următor. Puteți monitoriza și controla peste 1.000 de produse compatibile SmartThings în toată casa. Puteți aprinde sau stinge luminile, vedeți cine este la ușa din față, puteți seta temperatura sau bloca ușa din față. Și odată cu adăugarea noului widget SmartThings Video, puteți vedea mai multe camere de securitate dintr-o privire, pentru a fi atent la întreaga casă din bucătărie.